- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Срам ме е да кажа на майка ми,че искам да ми купи сутиен
Ми моята ми взе без да ме питано със сутиен е по-удобно определено
![]()
Сега по темата:Ми все пак ти е майка отиди кажи й,че вече имаш нужда и толкова...Пък и няма от какво да се срамуваш нали тя те е родила![]()
П.С.:По-добре занапред говори повече с нея за такива работи отколкото с приятелките си просто за да знаеш все пак :P
My heart is broke but I have some glue
До колкото чета .. ти и майка ти не сте много в отношения "майка и дъщеря". Как така ще те е срам от майка ти ... та аз и казах "мамии вече ми пораснаха малко циците и искам да сложа сутиен" и на другия ден жената разбираш ли ВРАЩА СЕ СЪС СУТИЕН ВКЪЩИтака де стана ми и го носих цяла 1 гоидна зедно с други
Вече дори сам самичка излизам да си го избирам и купувам ... Не мисля, че има от какво да се срамуваш особено ....
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
моите познати винаги са си купували сутиени веднага щом им се появат гърди![]()
![]()
аз пък нищо не съм и казвала..просто отидох ф магазина и си взехпосле и казах и тя ми каза,4е тряя да ми вземе още
нищо сложно
![]()
"Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !
Н.Хайтов
molq??????????ta tq ti e maika be momi4e.sram te e da i gowori6 i?ili kwo?kakwi sa teq vaprosi,kazva6 i mai4e mislq 4e ve4e imam nujda ot sutien,i twa e.ako ne -vzemi ssama.ili te e sram da kaje6 zdr na prodawa4kata?
![]()
Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
(\ _ /)
(='.'=)
(")_(") (-_-)
Kak 6te se sramuvash ot maika si? Ne moga da razbera... Kaji i, 4e iskash da si kupish sutien. Otidete do nqkoi magazin,haresai si i go probvai. Nqma ni6to sramno da se pokajesh pred maika si po sutien, vse pak tq te e rodila... Dano prevyzmognesh srama si, nqma drug na4in. Uspeh!![]()
Божеее, тя майка ли ти е или е няк'ва страшна лелка от улицата... К'ви са тия глупости бе, момиче... И аз съм на 14 и нося сутиен от поне две/три години. С майка си го купих първия, а и не само него. И най-малко трябва да те е срам пред нея да се събличаш - няма да те изнасили (определено), няма да ти се смее, нито нищо... Не те разбирам!Първоначално написано от 7oup
Е, бих разбрала, ако майка ти също е куку де......![]()
Питай я няма от какво да се срамуваш,все пак ти е майка!
и аз такаПървоначално написано от Inlofee*
и какво като те види полу гола все пак ти е майка...![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
Ти луда ли си бе,знаеш ли че ако не носиш сутиен(ако имаш голям бюст)ще ти увиснат от земното претегляне![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
7oup написа:
Вие как се сдобихте с първия си сутиен?
eMi....... parvo kazah na kaka 4e ytre 6e otidem do magazina za belio i sled tova na mama 4e 6e si vzimam . A az si go vzeh na 12
(sun)~{}*
Аз например просто и казах ''Мамо искам сутиен'' и тя ми взе на другия ден![]()
Аз например щях да ходя на лагер...ииии майка ми казва..хайде ся..ще ти купим още едно бюстие да имаш нали..за да ги сменяш..из така малко се попритесних и казах..амииии мамо можеее ли сутиен..и тя вика сутиен ли искаш..еми добре ще потърсим![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не смятам че майка ти ще ти каже нещо, ще те наругае или ще ти се развика просто трябва да се осмелиш..има малко притеснение..поне при мен имаше..но вече си е наред
tomoRRow caN waIt... . ;]]]~* feeL the musiC And cOme to thE danCe fLooR .... yEaaaH *...., :}
Как ще те е срам от майка ти..най-близкия човек...лелее..ако не се покажеш пред нея...дето те е гледала толкова години по-късно пред мъжа си не знам как ще се съблечеш...стегни се...и се опитай да преодолееш тоя срам.не е хубаво така
tomoRRow caN waIt... . ;]]]~* feeL the musiC And cOme to thE danCe fLooR .... yEaaaH *...., :}
[цензура].Първоначално написано от 7oup
Да Ви имам проблемите!
i mene me be6e mnooooooogo sram ma prosto vednuj go kazah bez da mislq (su6tnost kazah mamo moje li da nosq sutien ne da mi kupi) i tq vika 6to da ne moje nosi vikam mi kato nqmam i tq vika na4i vuprosa trqbva6e da e 6e mi kupi6 li i nakraq tq vika az mai imam edin deto 6e ti stane i izrovi dva mn qki i mi gi dade spox mn qko 6e se 4uvstva6 taka 4e i kaji...![]()
Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*
няма от какво да те е срам,все пак те е родила жената.На мен мама като хареше някой сутиен и ми го купува и не знам как винаги ми го улучва,а аз като си купувам сама без да пробвам и все са ми малки
![]()
of da vi imam problemite we
s maika ti sluchaino ako ne si razbrala ste ot edin i susht pol... kvo te e sram
razbiram ot bashta ti da te e sram ama... veche prekalqvate s prostotii
7oup , няма от какво да те е срам,всички жени си купуват сутиени,даже вече има и момичета по - малки от теб,които си купуват.![]()
И мен ме беше срама , ама се наложи и си купих . После го пблякох и й го показах , а тя ми се зарадва![]()
Виждала съм момичета с много малки гърди (дане кажа без) и носи сутиен, а ти имаш нужда и няма от какво да се срамуваш. Все пак трябва някога да си купиш
Отивай си искай пари и веднага бяхай за най-сладкия сутиен от магазина
![]()
аа не се излагай... срам я билохващай майка си и си поговорете като жени то тва твойто... не е нормално чак толкова да те е срам от нея , все пак ти е майка
![]()
...And he asked if I could teach him, once,
To "Feel Life", in that way.
I had told him that, "Yes I would".
No easy road to take...
За един сутиен щом те е срам...аз нашите ги карам презервативи да ми купуват, че чак съм и с претенции.![]()
♠ The Nuts! ♥
И на мен ми беше некомфортно да кажа на майка си..не че нещо ще ми каже де ,в смисъл не е от теянмайки дет не дават на дъщерите си да носят сутиен,къси поли и т.н..Както и да е един ден отидох с две приятелки,а на майка ми оставих бележка в кухнята:"Мамо,отивам малко на шопинг,не ме чакайте за вечеря."И като се върнах и тя каза:"Ааа,зела си си сутиен!" и аз и казах,че едната ми приятелка си зе и аз покарй нея..напълно случайно се сдобих и аз с единНищо не ми каза...както и ми беше малко странно да им кажа като ми дойде,защото ние сме прекалено разкрепостени в мойто семейство
![]()
![]()
![]()
и просто си представях как ми викат "Оо,мензис!" и напрао откачах ама накрая им казах и се оказа ,че съм грешала...е пак от време на време нещо се базикаха ама...ко да се прай
не че е нещо ненормално..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()