- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Срам ме е да кажа на майка ми,че искам да ми купи сутиен
Теб ако те е срам за един сутиен да помолиш...![]()
ее и тя е жена все пак пфф няма от кво да те е срам
аз бях на 11 като си купих първия сутиен с мама!
Шофирай разумно - стигни жив!
Няма нищо срамно в това![]()
Щи кажа аз на тебе възрастнаПървоначално написано от 7oup
![]()
О на мен майка ми ми мрънкаше в 6ти клас ми вика "Ууу тряа ти зема сутиен , че много ти пораснали циците" хахаха тя и боксерки (ест. женски) ми взима тя
![]()
какво толкова отиваш и й казваш "Ае трябва да си взема сутиен " тра ла ла и готовооо !Успех !
![]()
Make Some Noise ... ;]]]
Срам ме е да кажа на маймами да ми купи боксерки че оная ми раота порасна и не се побира в пликченцата ...![]()
![]()
![]()
Немисля че има нещо срамно даже тря се гордееш !!! а това че майкати е възрастна тря да я прави дори по мъдра.. а не да го казваш така тъпо... мойта майка сама се сети когато и тряха на сестрами![]()
Първоначално написано от Drogiranata_
Майка ти да не е сляпа че да не може да види че е ти е време за сутиен и то от отдавна....Няма смисъл да те питам как те възприемат хората в училище ....![]()
Не майка ти има проблем , а ти. Как ще те е срам да се покажеш гола пред майка тиПървоначално написано от 7oup
Все пак тя те е родила и мила дупенцето до 4-5 годинки.
Преодолей този страх....Говорим за майка ти а не за съседката.
sq az sam mom4e na razbiram mn ama kvo ot tva 4e 6te te vidi poly gola nqma6 ni6to po razli4no ot neq pak ako tolkova te e sram izmeri si gradnata obikolka dai razmerat na maika ti tq da ide v nqkoi magazin i da ti kypi da ti go donese y nas i ti da si go probvash sama bez da te gleda nakraq samo da i se pokajeshПървоначално написано от 7oup
ХАхаХАхУАХ ..Мии аз още помня като си купих първия сутиен..бях 5ти за 6ти клас ..и веднъж като излизах с приятелки влязах в един магазин и си взех ..
после майка ми даже го одобри.. номера модела и сичко.Пък и кво толкова те е срам от майка си .. особено от тва че си и казала че ти е дошло.. тва е нещо съвсем нормално.И аз не обичам да споделям с нея
не и казах като ми дойде..нито пък като се обръснах отдолу или кату си минах краката с епилатора..нито пък и казах че пуша или пък когато ме отвориха... най накрая за сичко разбра..
![]()
Странно...майка ти не е ли забелязала,че имаш нужда и ако не е и кажи няма нищо срамно...Кажи ''Мамо траа да отидем за белио и ще ми трябва и сутиен''....примерно![]()
Down On The Farm!!!
Защо за бога се срамунаш. Няма нищо срамно. Просто и кажи и тя ще ти вземе. Няма нищо страшно. Понякога майките може да ни станат най-добри приятелки.![]()
![]()
![]()
Не се притеснявай от нея, щом можеш да го напишеш във форум пълен с непознати тогава можеш да го кажеш и на майка си. Все пак майките са хората които ни познават най-добре.
![]()
Дори живота да не струва, той пак трябва да се изживее.
Тая тема се изравя за n-ти път вече! Заключете я най-сетне. Момичето отдавна си е решило проблема!
i men mn me be6e sram da i kaja... i vsu6tnost ne i kazah ama poneje bqh majoretka i na purvoq mi concert kato mi dadoha kostuma se okaza 4e mi e malko golqmo bodito a to be6e s edna dantelka na varta i malko nadolu... a na men tova "malko nadolu" mi be6e prekaleno nadolu.. i se naloji da si vzema edno sportno sutuien4e.... posle poneje sum takti4kamn iskah bqla rizka.. i tazi koqto si namerih be6e pak leko prozra4na (samo leko) i tq mama sama si kaza "i sega edno bqlo sutien4e trqbva da ti vzemem"
![]()
puk ina4e nqma kakvo da se pritesnqva6.. kazva6 i ot raz"mamo iskam da si vzema sutien" nqma da ti se skara ili ne6to takova.. malko 6te e neudobno i konnfuzno spored teb ama nqma da e
aide uspeh
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
Темата е приключена!Първоначално написано от 7oup