.
Затворена тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 117 от общо 117
    Град
    Някъде там...
    Теб ако те е срам за един сутиен да помолиш...

Мега фен Аватара на Biskfitka
    ее и тя е жена все пак пфф няма от кво да те е срам
    аз бях на 11 като си купих първия сутиен с мама!
    Шофирай разумно - стигни жив!

Няма нищо срамно в това

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Цитирай Първоначално написано от 7oup
    А,забравих да отбележа,че майка ми е доста възрастна-на 45.
    Щи кажа аз на тебе възрастна

О на мен майка ми ми мрънкаше в 6ти клас ми вика "Ууу тряа ти зема сутиен , че много ти пораснали циците " хахаха тя и боксерки (ест. женски) ми взима тя
    какво толкова отиваш и й казваш "Ае трябва да си взема сутиен " тра ла ла и готовооо ! Успех !
    Make Some Noise ... ;]]]

Срам ме е да кажа на маймами да ми купи боксерки че оная ми раота порасна и не се побира в пликченцата ...

Немисля че има нещо срамно даже тря се гордееш !!! а това че майкати е възрастна тря да я прави дори по мъдра.. а не да го казваш така тъпо... мойта майка сама се сети когато и тряха на сестрами
    Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.

ми кажи й - "Мамо виж имам доста голям бюст,не мислиш ли че трябва да нося сутиен?" и ако тя ти от НЕ и ти й кажи "я си го заври в гъза" и отиваш си земеш сутиен
    ..к0лк0т0 п0вече приятеЛи,т0лк0ва п0вече ПредАтеЛи..

Майка ти да не е сляпа че да не може да види че е ти е време за сутиен и то от отдавна....Няма смисъл да те питам как те възприемат хората в училище ....

Ох,не мога да си купя сама,нали трябва да й поискам пари.А щом й поискам тя веднага ще иска да дойде с мен,ще ме кара да се показвам полу гола пред нея. Няма друг начин освен да дойде с мен...Лелее такъв срам не съм изпитвала от както й казах,че ми е дошло...Ужас,не знам какво да правя,аз дори незнам кой размер сутиен трябва нося. Вие как се сдобихте с първия си сутиен?
    Не майка ти има проблем , а ти. Как ще те е срам да се покажеш гола пред майка ти Все пак тя те е родила и мила дупенцето до 4-5 годинки.
    Преодолей този страх....Говорим за майка ти а не за съседката.

Ох,не мога да си купя сама,нали трябва да й поискам пари.А щом й поискам тя веднага ще иска да дойде с мен,ще ме кара да се показвам полу гола пред нея. Няма друг начин освен да дойде с мен...Лелее такъв срам не съм изпитвала от както й казах,че ми е дошло...Ужас,не знам какво да правя,аз дори незнам кой размер сутиен трябва нося. Вие как се сдобихте с първия си сутиен?
    sq az sam mom4e na razbiram mn ama kvo ot tva 4e 6te te vidi poly gola nqma6 ni6to po razli4no ot neq pak ako tolkova te e sram izmeri si gradnata obikolka dai razmerat na maika ti tq da ide v nqkoi magazin i da ti kypi da ti go donese y nas i ti da si go probvash sama bez da te gleda nakraq samo da i se pokajesh

Град
    BurgasS
    ХАхаХАхУАХ ..Мии аз още помня като си купих първия сутиен.. бях 5ти за 6ти клас ..и веднъж като излизах с приятелки влязах в един магазин и си взех .. после майка ми даже го одобри.. номера модела и сичко.Пък и кво толкова те е срам от майка си .. особено от тва че си и казала че ти е дошло.. тва е нещо съвсем нормално.И аз не обичам да споделям с нея не и казах като ми дойде..нито пък като се обръснах отдолу или кату си минах краката с епилатора..нито пък и казах че пуша или пък когато ме отвориха... най накрая за сичко разбра..

Град
    Софийско поле
    Странно...майка ти не е ли забелязала,че имаш нужда и ако не е и кажи няма нищо срамно...Кажи ''Мамо траа да отидем за белио и ще ми трябва и сутиен''....примерно
    Down On The Farm!!!

Град
    пред компа :D
    не трябва да се срамуваш от майка си за такива неща питай я не се страхувай

Защо за бога се срамунаш. Няма нищо срамно. Просто и кажи и тя ще ти вземе. Няма нищо страшно. Понякога майките може да ни станат най-добри приятелки. Не се притеснявай от нея, щом можеш да го напишеш във форум пълен с непознати тогава можеш да го кажеш и на майка си. Все пак майките са хората които ни познават най-добре.
    Дори живота да не струва, той пак трябва да се изживее.

Тая тема се изравя за n-ти път вече! Заключете я най-сетне. Момичето отдавна си е решило проблема!

i men mn me be6e sram da i kaja... i vsu6tnost ne i kazah ama poneje bqh majoretka i na purvoq mi concert kato mi dadoha kostuma se okaza 4e mi e malko golqmo bodito a to be6e s edna dantelka na varta i malko nadolu... a na men tova "malko nadolu" mi be6e prekaleno nadolu.. i se naloji da si vzema edno sportno sutuien4e.... posle poneje sum takti4ka mn iskah bqla rizka.. i tazi koqto si namerih be6e pak leko prozra4na (samo leko) i tq mama sama si kaza "i sega edno bqlo sutien4e trqbva da ti vzemem"
    puk ina4e nqma kakvo da se pritesnqva6.. kazva6 i ot raz"mamo iskam da si vzema sutien" nqma da ti se skara ili ne6to takova.. malko 6te e neudobno i konnfuzno spored teb ama nqma da e
    aide uspeh
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Казах й! Сякаш камък ми падна от сърцето. Тя отговори:"Ми хубаво,ще ти купя." И сега в събота ми е обещала да ме заведе и да ми купи.И все пак,няма да й дам да ме гледа полу гола.
    Темата е приключена!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си