От тва както го описа (без да се обиждаш) ама ми изглеждаш леко сдухана ... ?! Ми промени се бе ...
Кво значи тва "в даскалото съм с добра репутация" ... ти сиг. си от онея примерните дето не смеят да избягат от час и си отличничка ... Еби я репутацията няма кво да ти пука толкова много кво мислят другите за тебе... Аз в даскалото съм със ужасна репутация ама за сметка на това приятели много (и даже мога да се похваля ,че са истински!)
Айде успех!
тФа беше най- тъпия съвет!
как може да я посъветваш да бяга от час? Та нали това и е бъдещето
Ако сега бяга от час какво ще стане после? Ще стане най- много келнерка! Не казвам,че аз не бягам от час, но има моменти, вкоито наистина трябва човек да помисли, преди да извърши нещо. Просто бъди по сериозна! Изкарвай си добрите оценки за да си устроиш живота по- къно! (до синър)
ДО АВТОРКАТА: Първо сори за офтопика
2. Истинските приятели наистина са малко, но не мисля, че само ти си единствения човек който страда от това. Да бягаш от час и да си "лоша ученичка" не е решение. напротив, двете неща нямат нищо общо. Ако твърдиш, че си изкарваш оценките, че си достатъчно умна и симпатична на вид е напълно нормално хората да ти завиждат. Не им се поддвавай, защото винаги ще има някой, който да те смъква надолу. Намери си истински приятел/ка по скайп например, от твоя град, по- късно се срещнете... истината е, че чата е много по лесен от обикновения разговор, тъй като обмисляш всичко което казваш достатъчно.