.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 72

Тема: Духай ми!

4ydih se samo na men li mi haresva mom4eto dae po grybo s tiq ne6ta

mi az predpo4itam da me popita no i az inna4e bez da pitam po4vam dapravq

hottie
    Guest
    Аз обичам да си го извади и да почне да си играе с него и тогава просто не мога да устоя

Град
    София
    Мойте пък все сами се сещат оО
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Момичетата сте били по-перверзни от колкото ви взимах, бре ! Баси, повечето от вас са на принципа ,,сама се сещам да си го туря в устата,,
    Ама много им се чудя на някои от вас дето се гнусят от това .Разбирам на момчето да му вони като на скункс, ок, ама иначе какво му е лошото ??? Нали и момчетата ви връщаме жеста. Значи може само вий да се кефите, а когато опира до нашето удоволствие - ,,бегайте да ви нема,,!?!
    ПИШЕТЕ КАДЪРНО И НА КИРИЛИЦА, БЕ БЪЛГАРИ!!!

Просто правя намек със специфичния ми поглед .... никоя не ми е отказвала до сега
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Всеки път различно, обичам да го изненадвам и да поемам инициативата. С риск да съм срещу мнението на повечето момичета тук : супер ми е тъпо да чуя "Айде да ми направиш една свирка", "Ще ми подухаш ли" и т.н
    И това с дърпането на косата много си ме кефи.

предпочитам нито да ми предлага, нито на сила; аз сама знам, че той иска свирка - готова съм да го направя на всякъде по всяко време.
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Ако ми натисне главата надолу пък, ще си остане на сухо дълго време... особено след като довчера ми е твърдял, че не би ме накарал да му правя свирки. (говоря конкретно за моето човече).
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    Here without you...
    Аз лично никога не бих правила свирки...

Цитирай Първоначално написано от Sawyer_94
    Аз лично никога не бих правила свирки...
    и що...кфо толкоз

Град
    Pleven d'gee
    Е се пак е на 13 Нормално е да не иска сега
    Live In Peace!And Fu*k The Police!!!
    Jena i kola ne vartqt li dupe... ne mi gi xvali

Kato me popita... :P 6t0o0 i b3z tva znae , 4e nikoga ne mu otkazvam

Не ми е много кеф, ама като видя че на другарчето му е хубаво и си иска тайничко в себе си продължение, що не?
    [img][/img]

Повече от фен Аватара на ZaRiBeN
    Град
    Шумен
    Suck my dick bitch!
    I'm not great, I'm whole

http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876

http://gorata.net/f.php?f=Tayga
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Град
    Pazardjik
    Pri men pove4eto slu4ai momi4etata sami razbirat 4e mi se iska i ne e nujno da gi karam

УАПАЙ те тава е кой как иЗкЪ да гУ приемЪ
    Remember remember the fifth of November
    Gunpowder, treason and plot.
    I see no reason why gunpowder, treason
    Should ever be forgot...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Отдаде ли се възможност за свирка, значи има възможност за секс. 3-4 пъти се е случвало да му направя само свирка и то в самото начало.
    Но не помня да ме е молил или нещо такова. Искам ли и има ли как-свалям му гащите и почвам.

Re: Духай ми!

Цитирай Първоначално написано от aanitogb
    az predpo4itam po derekni na4ini ne6to kato 6te mi napravi6 li svirka ili ne6to ai malko da mi dyha6 iska6 li no mai pri men rqdko se sly4va dasi poiska derekno pove4eto pati ose6tam kogato myse iska
    Fitness Forever

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от vapros
    лапай чуркатааааа животноооо

ahahahahahah *rofl*
    +1000
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Абе,хвани ми косата и ме придърпай надолу,после ще видиш как за 3 секунди ще си смениш пола .
    +1
    ...СиЛнО оБиЧаМ, тРуДнО пРоЩаВаМ, лЕсНо ПоДлУдЯвАм, ГаДнО нАрАнЯвАм, РаНо ИлИ кЪсНо-ВсИчКо ПоЛуЧаВаМ, дОрИ дА пАдАм..ОтНоВо СтАвАм И пРоДъЛжАвАм, ДоРи И дА сГрЕшА...нИкОгА нЕ сЪжАлЯвАм!ГлЕдАм СаМо НаПрЕд И нЕ сЕ оБрЪщАм НаЗаД, бЪдЕщЕтО е ПрЕд МеН.

Ами..понякога аз се сещам самичка,но това е сравнително рядко. Повечето пъти той си ме моли,но определено не е брутален,тъкмо наопъки,казва го доста нежно и внимателно,за да ме предразположи да го направя,знае,че не си падам по грубостите при така наречената свирка.
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

Повече от фен
    Ами аз не се сещам да са ми искали...Нали говорим ако е извън секса,само свирка ,обикновено става така: Някъде сме (където и да е,ама навън-примерно в заведение или на кино или в Мол-а...)и аз казвам : Хайде в тоалетната да ти го лапам...Ако момчето е леко притеснително...добавям и леко пускане на връхчето на езичето ми по ушето му и му казвам на ушенце : Ще те изпразня така,че няма да можеш да си вземеш дъх.
    Е#стествено репликите не са заучени,така че варират,но смисълът е един и същ...

Но като цяло не бих искала да ме карат...щом не съм го направила,значи не ми се иска сега...
    [img] [/img]

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами по принцип той досега само 2-3 пъти си е искал, иначе все аз се сещам, той даже понякога не ми дава, ама аз съм нагло същество и така... и не обичам грубостите по време на свирка... по време на сеь може, ама при свирка - не

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си