- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Духай ми!
4ydih se samo na men li mi haresva mom4eto dae po grybo s tiq ne6ta
mi az predpo4itam da me popita![]()
no i az inna4e bez da pitam po4vam dapravq
![]()
![]()
![]()
Аз обичам да си го извади и да почне да си играе с него и тогава просто не мога да устоя![]()
Мойте пък все сами се сещат оО
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Момичетата сте били по-перверзни от колкото ви взимах, бре! Баси, повечето от вас са на принципа ,,сама се сещам да си го туря в устата,,
![]()
![]()
![]()
![]()
Ама много им се чудя на някои от вас дето се гнусят от това.Разбирам на момчето да му вони като на скункс, ок, ама иначе какво му е лошото
![]()
![]()
![]()
??? Нали и момчетата ви връщаме жеста. Значи може само вий да се кефите, а когато опира до нашето удоволствие - ,,бегайте да ви нема,,!?!
ПИШЕТЕ КАДЪРНО И НА КИРИЛИЦА, БЕ БЪЛГАРИ!!!
Просто правя намек със специфичния ми поглед .... никоя не ми е отказвала до сега![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Всеки път различно, обичам да го изненадвам и да поемам инициативата. С риск да съм срещу мнението на повечето момичета тук : супер ми е тъпо да чуя "Айде да ми направиш една свирка", "Ще ми подухаш ли" и т.н
И това с дърпането на косата много си ме кефи.![]()
предпочитам нито да ми предлага, нито на сила; аз сама знам, че той иска свирка - готова съм да го направя на всякъде по всяко време.
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
Ако ми натисне главата надолу пък, ще си остане на сухо дълго време... особено след като довчера ми е твърдял, че не би ме накарал да му правя свирки. (говоря конкретно за моето човече).
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Аз лично никога не бих правила свирки...![]()
и що...кфо толкозПървоначално написано от Sawyer_94
Е се пак е на 13Нормално е да не иска сега
![]()
Live In Peace!And Fu*k The Police!!!
Jena i kola ne vartqt li dupe... ne mi gi xvali
Kato me popita... :P 6t0o0 i b3z tva znae , 4e nikoga ne mu otkazvam![]()
Не ми е много кеф, ама като видя че на другарчето му е хубаво и си иска тайничко в себе си продължение, що не?![]()
[img][/img]
Suck my dick bitch!![]()
I'm not great, I'm whole
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876
http://gorata.net/f.php?f=Tayga
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Pri men pove4eto slu4ai momi4etata sami razbirat 4e mi se iska i ne e nujno da gi karam![]()
![]()
УАПАЙ те тава е кой как иЗкЪ да гУ приемЪ![]()
![]()
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Отдаде ли се възможност за свирка, значи има възможност за секс. 3-4 пъти се е случвало да му направя само свирка и то в самото начало.
Но не помня да ме е молил или нещо такова. Искам ли и има ли как-свалям му гащите и почвам.
Първоначално написано от vapros
ahahahahahah *rofl*
+1000![]()
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
+1Първоначално написано от RAWRRR
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...СиЛнО оБиЧаМ, тРуДнО пРоЩаВаМ, лЕсНо ПоДлУдЯвАм, ГаДнО нАрАнЯвАм, РаНо ИлИ кЪсНо-ВсИчКо ПоЛуЧаВаМ, дОрИ дА пАдАм..ОтНоВо СтАвАм И пРоДъЛжАвАм, ДоРи И дА сГрЕшА...нИкОгА нЕ сЪжАлЯвАм!ГлЕдАм СаМо НаПрЕд И нЕ сЕ оБрЪщАм НаЗаД, бЪдЕщЕтО е ПрЕд МеН.
Ами..понякога аз се сещам самичка,но това е сравнително рядко. Повечето пъти той си ме моли,но определено не е брутален,тъкмо наопъки,казва го доста нежно и внимателно,за да ме предразположи да го направя,знае,че не си падам по грубостите при така наречената свирка.
Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?
Ами аз не се сещам да са ми искали...Нали говорим ако е извън секса,само свирка ,обикновено става така: Някъде сме (където и да е,ама навън-примерно в заведение или на кино или в Мол-а...)и аз казвам : Хайде в тоалетната да ти го лапам...Ако момчето е леко притеснително...добавям и леко пускане на връхчето на езичето ми по ушето му и му казвам на ушенце : Ще те изпразня така,че няма да можеш да си вземеш дъх.
Е#стествено репликите не са заучени,така че варират,но смисълът е един и същ...
Но като цяло не бих искала да ме карат...щом не съм го направила,значи не ми се иска сега...
Ами по принцип той досега само 2-3 пъти си е искал, иначе все аз се сещам, той даже понякога не ми дава, ама аз съм нагло същество и така... и не обичам грубостите по време на свирка... по време на сеь може, ама при свирка - не![]()