- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Духай ми!
Първоначално написано от RAWRRR
Това ме изкефи.И аз съм на това мнение
offline forever!
Мразя, когато се опитва грубо да ми избутва главата към члена си - прави го на шега, но на мен по някаква причина не ми харесва. Замисляла съм се, че самата идея и фантазия за груб секс ми харесват, но реално не обичам моето момче да се опитва да се държи така с мен - дори и да е само за момента и само на игра. Единствените пъти, когато намирам такова отношение за възбуждащо, е когато съм доста пияна.![]()
Ако си иска свирка, трабва да ми намекне много деликатно. Принципно аз сама искам да му направя и след като в дадения момент не съм го направила, значи нямам желание или искам първо да направя нещо друго. Когато ми изръси някоя глупост (тип "К'во ша кажеш да ми полапаш?") от една страна започвам да се задавям от смях и забравям за секса, от друга се дразня и ми иде да го оставя без свирка до второ причастие. Ако по-нежно ми намекне, че иска орална любов, веднага ще си я получи.![]()
+1 omg xhaxagaxgaПървоначално написано от ZaRiBeN
![]()
xaxa mi ako se 4erpil mackata s nqkoi amfet ili ne6to takoa normalnu da ti duha bez da q pita6 Xahxa daje i dr raboti
Shat a fuckam
mi nikoga nesam i butal glavata ili kvoto i da e bilo.....prosto i pravi kef da go pravi :P:P
![]()
Go HarD, Or Go HOME ! ! !
Да ме придърпа..Я бой !
Никакви дърпаници . Или ще ми каже или няма да го огрей.Ако аз сама си реша ще му духам . Или ако той ми каже. А пък доакто му лапам да ме пипа за косата да ми бута главата . Пак ще има бой
![]()
+1Първоначално написано от amatorium
Първоначално написано от vapros
![]()
![]()
![]()
мн възбуждащо
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
По-добре да ми каже какво иска, щото на моменти бавно загрявам![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Suck my bitch, dick!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I gIvЭ My alL tO haVЭ jUst OnЭ mOrЭ nIGht wITh yOu.I`d rIsK my LIfЭ tO fЭЭL yOuR boDy... I gIvЭ my alL fOr yOuR LovЭ tOnIghT!!! I cAn`t LivЭ wIthOut yOu!
Първоначално написано от spark_94
ooooo да мн мило ще прозвучи![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OnLy God CaN Judge Me !
+1 Moje bi tozi koito e napisal temata da e 4obaninПървоначално написано от amatorium
![]()
![]()
Prosto bih q pital dali iska da mi duha i tva e !
Първоначално написано от ScionOfStorm
Сигурно имаш предвид 'Suck my dick,bitch!!' Но те съветвам да не пробваш този метод,че може да е болезнено.Първоначално написано от kiss4itu
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
Ka qde kuftetata ne reva.. sq reve6 .. Lapai 4urkata jivotnoooooooooooooo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Shat a fuckam
Първоначално написано от RAWRRR
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.vbox7.com/play:bc073115 <----The BeSt
хаха +1Първоначално написано от princesa_viki
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
ти не беше ли малка бре девойкоПървоначално написано от SexY_LipS
![]()
На мен свирките не са ми привилегия и въобще не карам приятелката ми да ми прави свирки... Тя ако сама реши няма да я спра,но да я карам,едва ли.
моя никога не ме е карал аз го усещам когато иска и си го правя ,защото обожавам особено като гледам изгарящия от страст и удоволсвие поглед и откачам, а и да не съм усетила,то момче свирка не отказва![]()
mackata na RAFO
+1 Emi az nikoga nqma da otkaja svirka mnogo qsnoПървоначално написано от glezenata
6to za otka4alka trqbva da si?
Makar 4e priqtelkata mi iska da mi pravi 6te se pozamislq no 6te i razre6a 6tom iska da go opita ok
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm