- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- *** Muic Idol: Иван Ангелов***
\/ На мен Иван много ми харесва.. относно лиготиите му.. не мислите ли, че точно такъв тип хора правят шоуто не само по TV, но и в живота??
Самата аз съм доста лигава и това е едно от нещата, които хората харесват в мен... ами така де живота е толкова еднообразен - всеки ден училище (работа) едни и същи хора.. ако не сме ние лигавите, които правят толкова непредсказуеми глупости някой може да изпадне в кома от скука
![]()
Така обратно към Иван.. Въпросът ми е: Не мислите ли, че Люси не е толкова безразлична към Иван колкото се прави?? Все пак като гледах концерта много се замислих... и песента, която беше избрал (по-точно текста) и когато я посочи по едно време а и нейната усмивка през цялата песен
оо ами коментара.. а???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
RlzПървоначално написано от lov3m3
Най-големият ;>
Не знам колко пъти ще ви кажа да духате ,
искате ме на земята - ми що не го духате?
Определено не мисля че такива хора правят шоуто![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
ami Ivan pravi 6ou tva e pove4e ot qsno, samo 4e prekalqva po nqkoi put. I az su6to mislq 4e mejdu Luci i Ivan ima ne6to
Неподходящ размер на снимка в подпис!
да бе омразааз пък съм на мнение, че нещо ще се случи
така де ако все още не е :P
![]()
![]()
Бе да ти кажа преди да се пропие беше много по -сериозен ама нещо напоследък се разлигави... даже някои смятат че е полудял!
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
Пич е, но оттук нататък просташкото му поведение може да му докара само вреди. И на идея си няма как си вкарва страшни автоголове с това поведение, щото публиката вече го харесва и не е нужно да продължава да го играе тъпанар, а да се опита да спечели на своя страна и враговете си. Накратко - крайно време е да престане да се прави на шут и да се вземе насериозно.![]()
Левски шампион але але!
И мен ме кефи...!!!
Не знам защо толкава му се дразнят?!
Като са сухари и на разбират от забавление да си се оправят...ако го нямаше Иван,предаването щеше да е еднообразно и скучно!
Много ме издразниха вчера като започнаха да говорят против него..![]()
Е,то че трябва да поспре малко с простотиите - трябва...![]()
А за него и Люси...ми възможно е да има нещо...даже дано да има,ще са сладки!![]()
![]()
ако питаш мен пък :Първоначално написано от lov3m3
всеки ден в училище едни и същи лигли ....
а ако се гордееш с тва,че си лиглаааааааа![]()
Иван определено ми беше фаворит.
Супер много харесвах начина му на пеене , красив е...
Но не ми се гледат просташки изпълнения...не ми дреме за шоути.
ЧОВЕК МОЖЕ ДА ПРЕУСПЕЕ И БЕЗ ДА СЕ ПРВИ НА ШУТ!!
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Аз обожавам Иван Ангелов. и определено не смятам 4е Люси е безразли4на към него. но все пак на първия кастинг той я напсува на немски и тя го разбра, нормално е да се прави на обидена. НО ТОЙ СИ Е СУПЕР.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
В интерес на истината не я напсува , а й каза "Mеine Pflicht ist dich weiterzufuhren" или на български : "Моето задължение е да те ръководя напред"![]()
Не знам колко пъти ще ви кажа да духате ,
искате ме на земята - ми що не го духате?
Мен като държание ме кефи, ама пък пеенето му не ме е впечатлило до са![]()
пич е,яко пее,амааа от време на време прекалява и ще му навредят лиготиите
шОkолuзupaнаааа
√
всичко е по сценарий...
и "лошотията" на Фънки
и "любовта" между ония клесове
и "арогантността" на Иван
ако не сте го разбрали сте доста заблудени
аз доколкото разбрах казва Meine Pflicht ist dich Sweite zu fПървоначално написано от unfix
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Олелэээээе,не,не,не,не,не,не ,нээе......
кви интерпретации на немския език самооооо
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
към последния пост- не се прежда така, спокойно! Не и такa![]()
![]()
![]()
за всички неразбрали- не е напсувал люси на немски, въпросът е че фразата, дето я е заучил е дотолкова граматически неправилна, пък и я каза 2 пъти по различни начини, че човек не мое да му хване много точно мисълта.![]()
Иначе Иван е пич. Само дет не знае, че тактики не се разкриват по време на играта![]()
^мразиш лигави мъже и тайно искаш да го чукаш![]()
Първоначално написано от Fuckin'Hostile
![]()
Зле е. Само отблъсква хората. Шоуто става и без него. И няма да спечели. Дано го махнат по-бързо тоя простак. Не знам как може да има хора, които да го харесват. Айде, хубаво пее, ама... А Люси е сериозна жена и не е глупава да тръгва с такъв като тоя.![]()