.
Отговор в тема
Страница 2 от 10 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 240
    Ае Люси не беше ли обратна?

Супер фен Аватара на gabi_94
    тоя човек къртииииии!!! много е готин, голям пич е и мн якооо пее! освен това е приятел на Теодор Койчинов от мюзик айдъл 1, така пишеше в една статия. мнооо ме дзвери иван ангелов!!!
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Не е дорасъл за да бъде известен

Така както днес казвате как ви кефи,след половин година никой няма да си спомня за него

Са му гледах изцепките от вчера... много е смешен
    И за клоун не става

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

На мене пък Иван въобще не ми харесва!некъф си там лигльо

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Мен ми е се тая за него..По принцип да се базикаш е едно като Иван(водещия) и Андрей, те прават фън, а другия Иван щом са го преместили от хотела даже, значи е някъв с прекалено голямо самочувствие и те му го казаха де.Да се лигавиш и правиш на идиот по телевизията не те прави пич...
    The Spark

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Мен ми е се тая за него..По принцип да се базикаш е едно като Иван(водещия) и Андрей, те прават фън, а другия Иван щом са го преместили от хотела даже, значи е някъв с прекалено голямо самочувствие и те му го казаха де.Да се лигавиш и правиш на идиот по телевизията не те прави пич...
    Ем , братле , той се беше "нашлякал" като свиня , к'во няма ;>

Не знам колко пъти ще ви кажа да духате ,
    искате ме на земята - ми що не го духате?

Иван Е пич. И знаете ли защо? Щото знае какво да прави добър PR, щото може да пее, и защото ми напомня за Анди Кауфман.

Град
    русе
    Цитирай Първоначално написано от halino0r
    Обичам го !

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Аз съм му върл фен..първо мислех,че е идеален тип за една нощ ама след последните 2 песнички съм и на по-задълбочено мнение хаха

Да се забива с кфото си иска ама тоя кон Люси...ще бъде адски гнусно ако се налази с нея гадост!неее

Град
    Jamaica
    мдаам има нещо в него което ми харесва
    а за другите, които не го харесват---> не разбирате смисъла на лиготиите: А именно да се забавляваш и да ти е готино на теб без да ти пука от мнението на останалите.
    Иван rlz 15879 :P \/

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    ама тоя кон Люси...ще бъде адски гнусно ако се налази с нея гадост!неее
    Люси е спечелила Германския мусик идол + в Но Ангелс е и е световно известна + това не е кон според мен, като си изправи косата не е зле изобщо, а и не би паднала на нивото му
    The Spark

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Бе Иван също ме радва,но фаворит ми е Тома...
    А односно слуховете,че Люси се харесва със Иван..не съм сигурна ама...на мен ми казаха,че тя била лезбийка... ?!

Тя е лесбиика. Обаче ме кефи най-много от цЕлото жури, като вид, като стил, като начин на мислене....

Супер фен
    Град
    Своге
    ax taq Lusi prai se na nedostupna,ama 6e klekne...
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

^Да бе баш па с тоя...

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    доста сте заблудени

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Psychopath*
    доста сте заблудени
    /agree , доста

Ванката наистина си е пич , ама колкото и да ми е любимият от всичките мисля , че няма да го пуснат , защото уж сериозно ги взе нещата след театралните кастинги пък пак почна да се лигави.Вярно е това , което lov3m3 каза за забавлението , но за съжаление т'ва предаване е да пееш и отново за съжаление Иван тази вече хич не пя.И пак като говореха от журито и той много им отговаряше.Пожелавам му успех все пак , защото ще му трябва ;> Ти рулз , баце

Не знам колко пъти ще ви кажа да духате ,
    искате ме на земята - ми що не го духате?

Град
    neam
    Много ми е странно когат някои викат че Иван прекалявал-тва са само некви бабки и лелки!!!А па фънки също ги храни повечето така че на къв се прави незнам.

Град
    русе
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Аз съм му върл фен..първо мислех,че е идеален тип за една нощ ама след последните 2 песнички съм и на по-задълбочено мнение хаха

Да се забива с кфото си иска ама тоя кон Люси...ще бъде адски гнусно ако се налази с нея гадост!неее
    да..би било ужасно..

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Важно е да има ташак с Мюзик Айдъл.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от mako1
    Много ми е странно когат някои викат че Иван прекалявал-тва са само некви бабки и лелки!!!А па фънки също ги храни повечето така че на къв се прави незнам.
    Фънки е съвсем различна работа...Той не го прави защото мисли,че като "смачка" самочувствието на другите ще е в негов плюс.Той го прави,за да си разберат грешките.Може би найстина е по-драстичен,но има много хора като него.Какво като е в ефир?...Фънки винаги е заставал зад истинските таланти,а това не се однася за тези,които си мислят,че могат да пеят и дори не са се чували!Те са нахални и самозвани...Той се опитва да ги "събуди" просто...Те трябва да разберат,че не стават,тва е!

Град
    нА deT’ M? VuDџ’ t ЦайSИtE
    тоз мн ма радва голямо 6оу праи
    ИСкЪм дА КажА НешТу...ЗнаЧи....ЪъЪ....ОК....!Вс ъщНОсТ КаКВо ИСкЪх Да Ти каЖА....МамКА му...ДобРЕ...Дъ КажА пРОСто ЕднО....I LOVE YOU!!!_____________
    (\(\
    (':'=)
    (')('')

Град
    neam
    SuNsEt както фънки има право да изразява личното си мнение така и Иван има право да изразява своето!!!А то е съвсем правилно шото фънки наистина е свиня!!!Стносно другите досега не съм чувал да е нагрубил некои лично

то да си лигав ок ама вече да не знаеш кога да млъкнеш е друго ... понякога наистина ме дразни особено кат почна с онуи "оня дебелия.." (за фънки) не харесвам фъънки но наистина беше много грубо от страна на иван да се обърне така към човека..

Град
    neam
    [B]a[N]D[i]T[k]a Пуснато на: Съб Мар 15, 2008 9:58 am Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

то да си лигав ок ама вече да не знаеш кога да млъкнеш е друго ... понякога наистина ме дразни особено кат почна с онуи "оня дебелия.." (за фънки) не харесвам фъънки но наистина беше много грубо от страна на иван да се обърне така към човека..

Ako si gledala music idol po vnimatelno 6te6e da vidi6 kak funki po su6tiq na4in obidi redica hora!!!Pa Ivan iska6e da kaje golemiq a ne debeliq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си