.
Отговор в тема
Страница 3 от 10 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 240
    ^ама каза дебелия ...

Град
    Добрич :o)
    На тоя може диагноза да му се постави .. На 23 е .... УАУ ! Прилича ми на 10 годишен разлигавен хлапак..Ама като се замисля и 20 годишните не се държат така!Пълен идиот...Аут

Град
    neam
    Цитирай Първоначално написано от LittLe{}BuNnY
    На тоя може диагноза да му се постави .. На 23 е .... УАУ ! Прилича ми на 10 годишен разлигавен хлапак..Ама като се замисля и 20 годишните не се държат така!Пълен идиот...Аут
    А как трябва да се държи!!!Кат няква лелка ли!!!Всички гледат music idol заради него а форумите се пукат от негави почитатели!!!Човека знае как да први шоу за разлика от някои "BG STARS"

Spored mene narochno kaza na Funkito 'onq debeliq' mislq ce e vid strategiq,za poluchavaneto na poveche SMSi v negova polza.Toi se skara s jurito i poradi tazi pricina ima veroqtnost bivshite ucastnichi koito bqxa izritani ili obideni ot 'onq debeliq' da im napravqt gadno kato glasuvat za nego ili sasho oneq deto ne odobrqvat Funkito.Toi razcita sasho i na fackta ce pravi show.I da se xaresa na publikata edin vid dava 'Smqx i zrelisha' negov plus e ce ima straxoten glas i unicalno peene koeto pokazva.
    A otnosno diagnozata porednata silna licnost s maska na kloun,ne e losh,no e i nevazpitan.Svetlio Xristov i toi demonstrirashe sashoto.

много се лигави и това ще му изиграе много лоша шега

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Iria
    /agree , може би наистина си права

Не знам колко пъти ще ви кажа да духате ,
    искате ме на земята - ми що не го духате?

Град
    Там, където е сърцето...
    Несмятам, че лиготията прави шоуто, просто до един момент е смешно, но втръсва... И в повечето случаи е крайно досадно... Шоуто правят хора които са по-разкрепостени, които го правят за да им е весело, а не за да са модерни... (Напоследък май и лиготията е на мода ) Все по-често срещам някви надписи от сорта на "лИгЛа сЪм и..." такива неща са страшноо.... Просто лиготията си има граници...Минеш ли ги става простотия...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Цитирай Първоначално написано от mako1
    [B]a[N]D[i]T[k]a Пуснато на: Съб Мар 15, 2008 9:58 am Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

то да си лигав ок ама вече да не знаеш кога да млъкнеш е друго ... понякога наистина ме дразни особено кат почна с онуи "оня дебелия.." (за фънки) не харесвам фъънки но наистина беше много грубо от страна на иван да се обърне така към човека..

Ako si gledala music idol po vnimatelno 6te6e da vidi6 kak funki po su6tiq na4in obidi redica hora!!!Pa Ivan iska6e da kaje golemiq a ne debeliq
    да бе верно е тоя фъмнки обижда вс казва на някой че са дебели а той да не е слаб

а по темата ми мен ме кефи точно заради тфа че е малко лиглю пхаха

Град
    русе
    Цитирай Първоначално написано от Iria
    за жалост да..:/

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Според мен червенокосата дама без вкус за цвят няма гласовите възможности да се изявява чрез песни...нито визията за целта.Специално изгледах няколко клипа на НоуЕйнджълз...просто личи си разликата м/у нея и другите момичета.А това,че била спечелила някакъв си Музикален идол...е миналогодишния в България е типичен пример,че да пееш добре не е кой знае какъв критерии

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от mako1
    SuNsEt както фънки има право да изразява личното си мнение така и Иван има право да изразява своето!!!А то е съвсем правилно шото фънки наистина е свиня!!!Стносно другите досега не съм чувал да е нагрубил некои лично
    Ха...ами аз мога да кажа същото и за Иван!И не съм съгласна,че Фънки е свиня

пффффффффф

Иван е говедо мн. противен човек нещо не е наред с главата на който му харесва просташкото му поведение значи също е простак
    Обичай живота! No Angels- http://www.youtube.com/watch?v=RSPnhu9xP08

Град
    Blondeland
    Добре бе , на всички кастингки вижахме как Фънки убижда кандидатите , как им срива самочуствието - правеше им проблеми за теглото , облеклото .... и тн..

А когато някой него убиди , каза му истината , която е ОЧЕВАДНА - той се засегна..

Аз го харесвам , но харесвам и Иван и мисля, че в случаят втория беше прав!
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

офффффффф и вие простаци харесате си някой и почнете да го защитавате еми и аз ще направя така неможе да я обиждате, Люси е мн. яка тва че на вас ви харесват невъзпитани смотаняци незначи, 4е трябва да обиждате и др.
    Обичай живота! No Angels- http://www.youtube.com/watch?v=RSPnhu9xP08

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Какво?Казваш,че Фънки се засяга когато го обиждат???...На него не му пука! ...Мислиш ли,че ако му пукаше,щеше да продължи да се държи така? ...Това е едно от качестава,които харесвам у Фънки...Че не му пука какво ще кажат другите!

Град
    Blondeland
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Какво?Казваш,че Фънки се засяга когато го обиждат???...На него не му пука! ...Мислиш ли,че ако му пукаше,щеше да продължи да се държи така? ...Това е едно от качестава,които харесвам у Фънки...Че не му пука какво ще кажат другите!
    А не бе , въобще не се ядоса когато Иван го убиди
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    не , не , хич нямаше да го изрита без да му пука дали е мюзик айдъл т'ва

Най-големия .. ! Обичам го !

Град
    The Sky
    Много ме кефи! След като моя фаворит- Дамян отпадна, сега ще гласувам за Иванчооо! Много ме кефи ХеХе

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от /AnGeLs*Are*CrYiNg
    Много ме кефи ХеХе
    Кое те кефи по-точно?
    The Spark

Иван Ангелов

АСОЛЮТЕН ИДИОТ!

Град
    Бургас
    НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!АЙТОС 30 000!

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Отвратителен е..
    What you give is what you get!

Цитирай Първоначално написано от Desi_etnies
    Отвратителен е..
    мда права си мн е лигав
    ДЕНИСЛАВ ис д бест

Град
    при мама
    Цитирай Първоначално написано от cold_arrow