- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- *** Muic Idol: Иван Ангелов***
Вчера реших по някаква случайност да гледам предаването, понеже не го гледам редовно. Особено ме впечатли репликата му, че родителите за това са били родители и трябвало да им е кофти, а той бил "най-големия". Съчувствам им на родителите, че имат такова неблагодарно говедо за син. А Иван се мисли едва ли не за богоизбран.. неуместно му е поведението, не знам какво толкова намирате в него. Единствено признавам, че има глас..
You are broken, I can fix you...
Sushtiq debil sum i az . Xcentri4en, samo taka . Malko Vankata go kloni kum lud, ma she se opravi, taq deformaciq ne e mnogo strashnaKombinaciqta Lud i Vesel prai 4eva napusnen :P
ПЕЙ С МЕН - ТОВА Е ДОБРОТО ШОУ ЗА МОМЕНТА, НО И С ПО-ГОЛЯМ ПОТЕНЦИАЛ, ОЧАКВАМ ДА СЕ РАЗВИЕ ОЩЕ - ПРАВЯТ ГО КАДЪРНИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ.
Абе и Денислав не е "дъ бест" ама карай..Първоначално написано от Chr!sSie
Тома юбер алес!![]()
What you give is what you get!
Иван е уникален.
Неповторим!
Невероятен!
Нереален!
Искам да намеря човек като него.
Достатъчно умен и кадърен, за да говори цяла България за него.
Достатъчно интересен, за да провокира различни реакции.
По-мъжествен, нежен и възбуждащ глас аз не съм чувала.
Абсолютно съм съгласна!Първоначално написано от aLL|aLoNe
И някой каза, че ще се забрави след време - НЕ! няма, евала му прая на пича, че цяла БГ говори за него, aLL|aLoNe много добре ис го каза! И не той ще бъде забравен, а другите лигльовци, дето "са много поддържани, всеки ден с нови дрехи".
Евала на пича!!
Божествена лудост ли ме обхвана?
В няколко теми вече се иэкаэах,но хайде да не пропусна и таэиВанката е уникален талант и страхотен човек.Радвам,се че имам честта да се поэнаваме.И не се косете эа него,той энае какво прави и сами ще се уверите.
[size=7][b][u]fosse cos
Копирам мнението си от другата тема,защото нея я заключиха:
Ъъъ..аз пък не мога да разбера хора,които твърдят,че харесват такива като него,дето са излязли да се тупат по гърдите ,правейки се на интересни и викайки 'най-големия'. Това кой не може да го направи,я се замислете? Ха,правел шоуто-има ОГРОМНА разлика м/у това да се лигавиш на поразия и да пускаш само тъпотии и това да си наистина забавен,остроумен и интересен! Ебаси то какво му трябва на човек,за да излезе и да се държи като някъв изтърван? Нищо особено не представлява това. А и е прекалено ПРЕДВИДИМ и твърде много се ИЗТЪРКА. За мен оригинален е човек,който в различни ситуации реагира непринудено и се получава смешно,а не на всяко едно нещо по един и същ начин-тъпо се получава просто. Има хора,на които им идва отвътре да ръсят разни простотийки,ама поне са на място. А неговото държание е по-скоро чобанско-селяшко,не виждам нищо интригуващо и задържащо вниманието. Така,някой може ли да ме оспори? Какво му харесвате на тоя безличен плужек,крещящ заучени фразички и държащ се неадекватно,липсващи му каквито и да били готини качества? (говорим за поведение,тъй като вие му харесвате повдението,като глас става,но той става повод за обсъждане заради държанието си,така че..). Артистичен е,да,но определено тая роля,която я играе на тази сцена,в този театър,не е особено интригуваща. Вас как ви излъга?
Това мисля НАКРАТКО аз за 'ВЕЛИКИЯ' Иван.
ни6то не му харесвам на тоя Иван по просто копеленце никаде нема просто с тва най-големият ми бърка в мозъка ебаси шута е нз ако тва най-големият става за впр. за корема му е правилно ебаго смотаняка да умре да но не съм мразила човек толко мн.![]()
![]()
![]()
![]()
Обичай живота! No Angels- http://www.youtube.com/watch?v=RSPnhu9xP08
хахах... оле искам го на финала!
Ivan coolz mnoo me radva super qko pee![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Ти го познавашПървоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
/ме завижда![]()
Първоначално написано от aLL|aLoNe
И аз завиждамЯ да ни поразкажеш нещо повечко за него \
/
Случайно някой да знае кога е роден или коя зодия е :P![]()
Ооо да бе, направо...Денислав е възможно най-надутият и тъп финалист...поне самочувствието му да беше с покритиеПървоначално написано от SiNiStEr
"Имам адски много дрешки в гардероба си и много кецки, а това е много важно за едно момче бля бля бля"![]()
колкото до Иван
"Най-големияяяяят"
^ с право
много ме кефи като глас, вярно, че малко прекалява с поведението си на клоун, ама и аз съм същата, тъй че айде да не давам определения на по-нормалните от мен/особено на Иван/
![]()
абе Люси Дяковска чак така ли псуваПървоначално написано от Lusy_Diakovska
![]()
вярно, че си фенка на Люси, ама моля те не псувай тъй, успокой топката![]()
Блиэнаци еПървоначално написано от lov3m3
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Първоначално написано от Presley`n`Sum
Знаех си ... и аз съм близнаци
:P
![]()
Иван е избрал този тип на поведение защото много добре знае че това би харесало на младежта, която всъщност и гласува... Той също така добре знае че има голям талант и не му пука. Ако не стане в Мюсик айдол той пак ще прогресира. Имам чуството че много продуценти го чакат да излезе от там...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
На Иван му липсва елементарно възпитание
има талант, но просто не иска да го развие...![]()
и е наистина много жалко
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
LoVe YoU sOoOoOo MuCh...
Първоначално написано от lov3m3
![]()
Само аз ли така си мисля или всички близнаци са леко чалнатиПървоначално написано от Taste the rainbow
![]()
![]()
:P