.
Отговор в тема
Страница 6 от 10 ПървиПърви ... 2345678910 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 240
    Град
    Jamaica
    Цитирай Първоначално написано от bRigHt [!
    m00rnInGstaR]
    Цитирай Първоначално написано от lov3m3
    Цитирай Първоначално написано от Taste the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Случайно някой да знае кога е роден или коя зодия е :P
    Блиэнаци е
    Знаех си ... и аз съм близнаци :P
    Само аз ли така си мисля или всички близнаци са леко чалнати :P

Не е ли декември роден ??? май се бъркате .. не може да е близнаци
    mii az zatova pitah i kazahe 4e e bliznaci

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    нЕма такива заблудени...микъде по света (освен в САЩ)

Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Цитирай Първоначално написано от macka123
    БТВ относно Фънки - не го харесвам , защото човек за да критикува другите трябва да погледне първо себе си!!!
    Далеч не е вярно, Фънки е сложен там като жури и е негова задача да критикура другите. Той не иска да стане мюзик айдъл, ако искаше тогава щеше да се применя... А и всеки може да критикува другия...( аз мога да кажа, че някой е грозен примерно, което не означава че аз съм красив(примерно))

Да сложен е да оценява гласа на хората , а не това как изглеждат и пр.На кастингите не пусна един човек , защото не му харесвало как е облечен.Ми не всеки има възможност да се облече с ХУБАВИТЕ ДРЕШКИ , но това няма нищо общо с таланта нали така???

Град
    Jamaica
    xaxaxxa XUBAVI DRE6KI << kakvo razbira Funki pod takiva dre6ki?? Za nego sigurno idealnoto obleko sa roklite koito toi nosi

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Да сложен е да оценява гласа на хората , а не това как изглеждат и пр.На кастингите не пусна един човек , защото не му харесвало как е облечен.Ми не всеки има възможност да се облече с ХУБАВИТЕ ДРЕШКИ , но това няма нищо общо с таланта нали така???
    Не - това е Мюзик Айдъл - Неможе да се облечеш все едно отиваш на пазара да си купиш банани и да очакваш да продължиш. Като нямаш "хубави" дрешки явно мястото ти не е там. Това е шоу за млади талантливи + добре изглеждащи хора - колко известни клошара познаваш? Журито отценява всичко, не само гласа.
    The Spark

Не - това е Мюзик Айдъл - Неможе да се облечеш все едно отиваш на пазара да си купиш банани и да очакваш да продължиш. Като нямаш "хубави" дрешки явно мястото ти не е там. Това е шоу за млади талантливи + добре изглеждащи хора - колко известни клошара познаваш? Журито отценява всичко, не само гласа.
    Извинявай, ама при положение че стилистите ги обличат и ги бяха направили като за модно ревю, как ще оцениш някой как пее като през повечето време хората са заети да гледат детайлно дрешките.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    talan na prostotiqtaaaaa we super se ligavi i e nevaspitan ujasen e nqma darjanie kam nikoi!IZlaga se ama vie tuka kato obi4ate da gledate prostashtinata na drugite i lapetatapo na 12 ludi po nego shtot sa na edin akal mn drazni kak moje sa darji tei daje ne pei qko sq da go e*a u tapiqqqqqqqqqqqqqq selendurrrrrrrrrrrrr
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Of takiva kato Denislav sa na vsqka krachka,a Ivan e individualen,naistina ponqkoga prekalqva s ligavshtinite si,no spored men toi e mnogo poveche ot Denislav.
    Ivan mnogo dobre znae kakvo se haresva na naroda i tochno zaradi tova ima takova darjanie.
    Nqkolko posta nad moq momicheto e pravo,nie bulgarite sme takiva.
    Dneska Ivan e prostak,a utre ako zastane na svetovna scena vsichki mnogo shte go obichat i shte prenebregnat nachina mu an darjanie,tva mi e qsno kato bql den.
    Az podkrepqm Ivan,ne zashtoto sam prostachka i sledovatelno haresvam prostaci,a zashtoto spored men toi ima dostatachno glasovi danni za da bade neshto poveche dori ot muzikalniq idol na Bulgariq.
    Nadqvam se tva jalko podobie na juri da ne pogubi talanta na Ivan.
    Funky me drazni do kraen predel,Vili Kazasqn ne znam koi izobshto go sloji tam,5 pati go chuh da dava nqkakvo mnenie za pevcheski talant.

hooliganka89 , na 99% sym syglsna s teb!
    Samo edno ne sym syglasna - i kato denislav i kato ivan gi ima na vsqka kra4ka.vseki puber e ili liglio, koito izglejda na 5 , ili feshan , koito se pravi na mnoo zrql.

Град
    Jamaica
    ti puk kolko izvestni li4nosti poznava6 bez stilisti i grimiori da se grijat za vun6niq im vid Po tvoita LOGIKA izliza 4e nqkoe barbi s 1000 dre6ki i nakakuv talan moje da spe4eli ... q stiga v tova 6ou se tursi to4no talant!!! I Ivan si go IMA na 100%

Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от ganeca
    Извинявай, ама при положение че стилистите ги обличат и ги бяха направили като за модно ревю, как ще оцениш някой как пее като през повечето време хората са заети да гледат детайлно дрешките.
    Дрехите изграждат визията, те не се гледат 10 мин, един поглед е достатъчен..Всички гледат пеенето и държанието. Та аз говорих за хората на кастингите, които Фънки нареди - те не са облякани от стилисти, сами са си избирали дрехите.

Относно по-горния дълъг пост, ще кажа че тая дето го е писала яко се е филмирала.

Едит: Какъв талант има Иван е?? От началото не е спрял да се лигави, защото знае че такива лайна ( без ивинение ) ще го харесат и ще гласуват. Неможеш да съпоставяш кастинг на който трябва за 5мин да се докажеш с това да си звезда.. Ако не си се доказал в началото - няма да станеш звезда както се вижда. А и да една добре изглеждаща мацка с добър глас визия и талант ще спечели. Пример: Невена Цонева.

ПС. Не се търси само талант - Търси се обща визия,глас, държание + талант. Всеки си има талант, ама само с него не става..
    The Spark

Град
    Primorsko
    Наи Якия, наи Големия, наи Добрия! Дано да спечели тои!
    НиКоГа нА КоЛеНе ПрЕд КоГоТо и дА Е!

Град
    Jamaica
    Цитирай Първоначално написано от ganeca
    Дрехите изграждат визията, те не се гледат 10 мин, един поглед е достатъчен..Всички гледат пеенето и държанието. Та аз говорих за хората на кастингите, които Фънки нареди - те не са облякани от стилисти, сами са си избирали дрехите.

Относно по-горния дълъг пост, ще кажа че тая дето го е писала яко се е филмирала.

Едит: Какъв талант има Иван е?? От началото не е спрял да се лигави, защото знае че такива лайна ( без ивинение ) ще го харесат и ще гласуват. Неможеш да съпоставяш кастинг на който трябва за 5мин да се докажеш с това да си звезда.. Ако не си се доказал в началото - няма да станеш звезда както се вижда. А и да една добре изглеждаща мацка с добър глас визия и талант ще спечели. Пример: Невена Цонева.

ПС. Не се търси само талант - Търси се обща визия,глас, държание + талант. Всеки си има талант, ама само с него не става..

off stebe nqma da se razberem ti ne shva6ta6 li 4e ivan ima ogrooomen talant i kolkoto i da se ligavi se zabelqzva.. ne e li o4evidno vuv vsqko 2ro mnenie pi6e: super talantliv no ligav .. ai zemi sq spori s 1 000 000 hora koito imat takova mnenie.. dori i tezi koito ne go haresvat priznavat 4e moje da pee. Ai sum dale4 ot misulta 4e e grozen.. verno ne e pulen krasavec ama kakto kazah i predi MUSIC IDOL NE E MODNO REVIU!!!

Град
    7 hills..
    Не съм казвал за него, че е грозен..Не си ме разбрала, ама ся не ми се обеснява.Даже и да има "ОМФГ ОГРОМЕН" талант с тия лигафщини за нищо не става, честно казано и мен ме кефи като се базика, ама като се държи като селяндур мн ме дразни.

ПС. За мен не е проблем да спора и с 2 000 000 души
    The Spark

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Бате, изречение съдържащо "Невена Цонева", "мацка", "глас" и "визия" не съдържащо отрицание е пълна глупост.

Град
    Jamaica
    Не съм казвал за него, че е грозен..Не си ме разбрала, ама ся не ми се обеснява.Даже и да има "ОМФГ ОГРОМЕН" талант с тия лигафщини за нищо не става, честно казано и мен ме кефи като се базика, ама като се държи като селяндур мн ме дразни.

ПС. За мен не е проблем да спора и с 2 000 000 души
    mi davai vsi4ki 6te sporqrt s udovolstvie :P

Град
    София
    Не ме радва.

Пълен идиот! Правенето на шут не е единствения начин да пробиеш в ТВ. Хич не ми харесва, и мисля че и на Люси и е безразличен и правят всичко тва само за шоуто

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Стига сте разпраяли. За тоя най-големият Глупости... най-големият. Друг път... аз съм с най-големият. Ето доказателството, а то е още от преди години...

http://www.album.bg/moshno/images/2246776/

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Пък аз днеска го видях.

Град
    Троян :o)
    бях зела да го харесвам малко,амааа след тая вечер просто не мога да го гледам !!!
    шОkолuзupaнаааа

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Той живее за мига просто

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Баси олигофрена Понякога прекалява с лигавщините обаче ме радва на макс. Много се кефа на хора,които са себе си,а той е такъв и в реалния живот
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Ivan nai-gloemiq , a za ligav6tinite mu ima izvinenie aitos be aitos .... opredeleno ima ne6tu mejdu liusity i ivan4y
    :P :P :P :P

Тва за мене е отвратителен човек не мога да схвана кво толкова му се кефите сичките .. ебахти идиота прави се на интересен като искаш ама той тоя няма граници снощи след втория концерт пък направо съм отвратена тотално... НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО ВЪВ БЪЛГАРИЯ НА ПОЧИТ Е ПРОСТОТИЯТА !!! Добре съгласна съм има талант ама той си го прати в задника тоя талант от лиготия и простотия.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си