- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- *** Muic Idol: Иван Ангелов***
айде на бас, че в ското време ще пуснат вот
"трябва ли иван да напусне мюзик айдъл"
и вие като заблудени овчици ще наизвадите телефоните
Толкова ми е безразличен от самото начало с това селско поведение, че ...Трябва да си ходи.. сценарии не сценарии.. ако продължава така всички ще се откажат, апък и да има някой който да го подкрепя значи е голям простак
Само Томааа
Reality is wrong. Dreams are for real
Ivan-nai golemiqq![]()
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Иван освен,че има голям талант,е и страхотен човек.
И не е само това,което виждате.Много повече е.Той е един от хората,с които мога да говоря с часове.И энам,че ще почнете да питате...да,поэнаваме се.Още от преди шоуто.Както и да е.Наистина мога да кажа само хубави неща эа него.И ето една гореееща новина -снощи се напи като киркаТео също
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Подкрепям те , за мое съжаление , а и за съжаление на много други хора , тези от Мюзик Айдъл нямат търпение Иван да си замине...Първоначално написано от Psychopath*
Не знам колко пъти ще ви кажа да духате ,
искате ме на земята - ми що не го духате?
Преди да говорите глупости,поне малко помислете.Първоначално написано от unfix
Благодарение на Иван шоуто има толкова висок рейтинг.Айде пак помислете.
[size=7][b][u]fosse cos
ти луд ли си бе?!Първоначално написано от unfix
той им прави рейтинга...
те ще го пуснат вота, за да може заблудени като теб да пращат смс-и яко
Най-големия![]()
Meine Pflicht ist dich weiter zu f
xAxaXA nai-golemiq...toi e stra6en be3e3e ku go nqq koi 6i vi prai 6outy tapite denislaf i plamena ma te ne sa zabavn te sa banalni vseedno gleda6 serial a ivan4y go nqq vtori....!!!!??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
Извинявам се много , ама и аз съм му фен , и аз до край съм с него , просто виждам как никой не може да го трае , освен зрителите(което е добре-за зрителите,де).Първоначално написано от Presley`n`Sum
И това с промяна на вота вече е ставало в едно друго предаване "Биг Брадър 2".Веднага ви казвам защо - ако някой го е гледал ще знае , че на финала бяха Десислава и жената на Здравко - Христина.Тъй като "приморския" познава продуцентите на предаването е спечелила Христина.В последствие се разкри , че за Десислава са гласували над 85% , но каква файда , като Здравко познава продуцентите.
Не е съвсем същата ситуация , но ако продуцентите решат Иван ще си отиде.За радост на мен и на другите му фенове още не си е отишъл и е с най-голям вот(лично мнение - и btw , това не го твърдя аз , това го твърдят СУПЕР много хора).И да , той им прави рейтинга.
Не знам колко пъти ще ви кажа да духате ,
искате ме на земята - ми що не го духате?
Първоначално написано от unfix
EvAlA svalqm ti 6apka![]()
Има се за мноого,а всъщност е нищо!Прекалено лигав,прост,невъзпитан.Как о казаха,липсват му първите 14 години(забележете).Не ходи на репетциции,на снимки-следователно е и безотговорен,а и не може да пее без да се лигави!Може да има талант,но го пропилява!Харесва ви,защото българите са свикнали да се хващат за простотията,не ги интересуват истинските таланти,които са отговорни,сериозни!Такова племе сме!
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
mnoo me radva a nqkoi ima li mu nomera?!
АААААААААААААААААААААА ДОСРА МИ СЕ!Първоначално написано от cold_arrow
и те нямат сметка да го изгонят....Първоначално написано от unfix
все пак всичко е нагласено,пък може и парички да му дават за да прави шоуто... или му гарантират победата
хахаха а денислав не е ли лигав? абе и двамата са готини, но Иван го превъзхожда в пеене в разбирания за живота и тн абе Иван си е Иван..Първоначално написано от Fuckin'Hostile
Ванка .. g0 g0 g0![]()
![]()
Мяза ми на друсалка, ама това не е най- притеснителното(даже хич) Тоя човек наистина прави шоу, да, и аз съм се смяла мн с него, НО това е Music Idol, a не Music Stipud ! Той явно, 4е може да пее, но има мн по-добри от него, чийто хляб (място) тоя шемет изяде.
Баси, не идва на репетиции, несериозен, с грозен речник, не може да се изразява....ми не му е там мястото за мен. (То и като се има в предвид съквартиранта му-Теодор Койчинов....)
аре плсс даите ми номера му
to4no taka!!Първоначално написано от *Звездичка
I don't want to be anything other than what I've been tryin to be lately
All I have to do is think of me and I've peace of mind
И двамата са супер убитаци...Първоначално написано от evi_vd
и трябва да ядат бой всяка сряда от 2:00 до 4:00 профилактично!
1000% съм сигурен че организаторите са виновни Иван да не излезе днес! Бахти мангалската държава, тука се подкрепят само некви бездарни и тъпи айдъли дет за нищо не стават.
Искаха да махнат Най-Големия и го махнаха под предлог че си тръгнал. Сигурно го държат сега мутрите на Фънки и го бият и по този начин да заличат шанса да спечели в предаването!![]()