- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- *** Muic Idol: Иван Ангелов***
Еми то както пишеше в другият пост половен България разбра,че Иван ще е финалистПървоначално написано от 5StaR
![]()
![]()
ти ме питай по какво разбрах,че хайде да не целия ама половината се дължи на Ванчо
![]()
Напълно съм съгласен!Първоначално написано от 5StaR
Аз няколко (около 5-6) пъти споменах, че сценаристите НЯМА да го изгонят, защото им прави рейтинга...Първоначално написано от naduta_fukli4ka
а зрителите защото са ЗАБЛУДЕНИ ОВЦЕ!
Toz Ivan moje i da pee hubavo , no za Music Idol 2 NE STAVA !!
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Напълно съм съгласна с Psychopath*.Има 2 варианта:да пуснат анкете от рода на "трябва иван да продължи в шоуто?ако да изпратете СМС на номер...."И тогава половин България ще почне да праща смс,за някви пълни глупости...
Втория вариант е ест Иван да продължи в шоуто,защтото нали все пак най-големия трябва да прави шоу...
Не може да пее, държи се олигофренски, и заради него си тръгнаха хората които можеха да пеят. Всички се лигавим понякога ама да си покажеш гъза на половин България е вече тотална липса на какъвто и да е морал. И според мен Иван не е дошъл просто защото не иска да идва. Да не говорим че скоро може да го изгонят служебно заради правилника на формата ( което едва ли ще стана ама ддз ).
All I hear is "Burn!
То така или иначе зрителите пращат смс-иАз не пращам или ако пратя то що е е 1 смс най-много,но има такива които доволно твърдят,че са пратили по 50-60 смс-а.
Що пък заради Иван да са идгонили другите? Нали той уж не се явяваше на репетиции? Нали е в друг хотел? Как тогава се вижда с останалите,че ДАААЖЕЕЕ им пречи да репетират? Това са глупости. Не е виновен,че България му хяресва простотията. И аз да бях,да виждах,че това,което правя се толерира,и аз щях да продължавам да го правя.![]()
pF ma toi hodi ponqkoga i togava pre4i ne 4e ne e hodil hi4 kato hodi pre4iПървоначално написано от naduta_fukli4ka
pak i v4era kat nedoide golqmo uvajenie kam vas fenovete mu xaxaxa
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
mnoooo me radva puk mene golqm sladur e drugite sa nekvi suhari toi pravitova koeto drugite se strahuvat da napravqt
За да не излезне явно си има причина. Той сам ще си каже защо го е нямало. Абе пречи им - просто се гаври с тяхИван Ангелов и два реда текст да трябва да изпее пак ще ги смачка всичките
![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Не излезе снощи, защото така са му казали...
За да имат основателна причина да кажат
"Той пречи на шоуто и решихме да питаме вас
:Трябва ли Иван да напусне шоуто..бла бла бла"
Това е единият вариант. Другият е директно да съобщят,че е дисквалифициран,което ще бъде супер голямата подигравка с всички онези,които са пращали смс-и за него. Наистина е било нагласено да не излизи,защото много свидетели казват,че са го видяли,дори се е приготвил да излезне и в следващиат момент Иван и Андрей са започнали с речите как го нямаПървоначално написано от Psychopath*
![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Ако са ти подобие, не се учудвам.Първоначално написано от naduta_fukli4ka
А относно Иван.. Не знам дали всичко е нагласено или той наистина е такъв..пълен идиот.![]()
Надявам се да го изгонят-напълно си го заслужи! Крайно време е. Пък хората го гледат и току-виж някой прихванал от селските му маниери..
What you give is what you get!
Кура да му ядеш на Фънки, също така и останалите дето не харесвате Иван!Първоначално написано от joalbrito
sega sigurno 6te karat horata da pra6tat SMS dali da go izgonqt i v kraina smetka 6te ostane... pone taka si mislq![]()
Ха...да ми харесва???Това е ебаси несериозното създание,честно!...Да си бърка в пъпа...или да се гъзи на хората...''Аз съм най-големия!!!".Бих казала-ти си най-големия глупак!...Какво прави такъв човек между такива талантливи хора???Да,той може да има добри гласови данни,но освен,че парадира с това,показва неуважение и ...Абе нямам думи просто!![]()
Имам чувството,че вие изобщо не гледате реално на нещата. Ще го кажа така - българите сме такъв тип чешити,които харесват и толерират простотията. Аз също не одобрявам тия изцепки с пъпа и т.н. Но за сметка на това супер много ме радва,че той се гаври с тва предаване.То нито е направено както трябва,нито има някаква равнопоставеност,нито нищо. Плюс това те не спряха да говорят против Иван-колко бил лигав,селянин,прост не знам си още какъв. Еми провокират го-прави им го напук! Когато беше обещал,че вече ще се държи сериозно (точно преди чалга песните) и продуцентите буквално го предизвикаха с тая скрита камера. Тва беше супер тъпо да показват какво прави и говори на репетициите. По-важно е как се държи в ефир щото на мене,както и на много други,не ми пука Иван как репетира,дали репетира и какви простотии говори по време на репетиция. Мен ме интересува като излезне на сцената да си изпее подобаващо песента. Тъй че изобщо да те го изкарват прост при положение,че те го предизвикват да се държи така нон-стоп.....Щото...цитирам - "АЗ НЕ СЪМ ПАПАГАЛ ДА МЕ РАЗКАРВАТЕ,АЗ СЪМ НАЙ-ГОЛЕМИЯ...ТАКА ЛИ Е?"Първоначално написано от Desi_etnies
![]()
снощи направи поредното си селско изпълнение. незнам що не земат да го изгонат вече
Look, if you had one shot, and one opportunity
To seize everything you ever wanted in one moment
Would you capture it or just let it slip?
You better lose yourself in the music, the moment
You own it, you better never let it go
You only get one shot, do not miss your chance to blow
This opportunity comes once in a lifetime
I think he blew it![]()
The Spark
жалкар.Първоначално написано от ganeca
![]()
хаха,в крайна сметка наистина направиха така,както очаквахме-ще се гласува 'спаси' или 'изгони' Иван Ангелов![]()
e izgoniha go ...aide radvaite vsi4ki koito ste protiv nego... sega 6te gledame "neveroqtniq, unikalniq, prelestniq" Denislav![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
е крайно време беше да го махнат - НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА СЕ ГАВРИ С ФЪНКИ , а ако и Денислав наистина бяха изгонили - щях да черпя