.
Отговор в тема
Страница 9 от 10 ПървиПърви ... 5678910 ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 240
    Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Цитирай Първоначално написано от naduta_fukli4ka
    Цитирай Първоначално написано от Psychopath*
    Тъкмо си помислих, че надута фукличка е близо до истината, но като прочетох по-надолу се убедих, че тя е прекалено заблудена...
    Колкото до твоят пост...

Не знам аз колко съм заблудена,но е ФАКТ,че повече от половината рейтинг на МА се крепи благодарение на Инав Ангелов. Вие тука хубаво го оплювате ама вижте колко са тези,които го харесват.
    Уааау и как реши, че рейтинга им се дължи на Иван Ангелов??? Ще ми обясниш ли а??? НЕ НЕ КАЖИ МИ ПЛС!!!
    Еми то както пишеше в другият пост половен България разбра,че Иван ще е финалист ти ме питай по какво разбрах,че хайде да не целия ама половината се дължи на Ванчо

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Цитирай Първоначално написано от ganeca
    1000% съм сигурен че организаторите са виновни Иван да не излезе днес! Бахти мангалската държава, тука се подкрепят само некви бездарни и тъпи айдъли дет за нищо не стават.
    Искаха да махнат Най-Големия и го махнаха под предлог че си тръгнал. Сигурно го държат сега мутрите на Фънки и го бият и по този начин да заличат шанса да спечели в предаването!
    Здр, излез от филма.

ПС. Бати идиота си .
    Напълно съм съгласен!

Град
    София
    Тъкмо си помислих, че надута фукличка е близо до истината, но като прочетох по-надолу се убедих, че тя е прекалено заблудена...
    Колкото до твоят пост...

Не знам аз колко съм заблудена,но е ФАКТ,че повече от половината рейтинг на МА се крепи благодарение на Инав Ангелов. Вие тука хубаво го оплювате ама вижте колко са тези,които го харесват.
    Аз няколко (около 5-6) пъти споменах, че сценаристите НЯМА да го изгонят, защото им прави рейтинга...
    а зрителите защото са ЗАБЛУДЕНИ ОВЦЕ!

Toz Ivan moje i da pee hubavo , no za Music Idol 2 NE STAVA !!
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Напълно съм съгласна с Psychopath*.Има 2 варианта:да пуснат анкете от рода на "трябва иван да продължи в шоуто?ако да изпратете СМС на номер...."И тогава половин България ще почне да праща смс,за някви пълни глупости...
    Втория вариант е ест Иван да продължи в шоуто,защтото нали все пак най-големия трябва да прави шоу...

Град
    Варна
    Не може да пее, държи се олигофренски, и заради него си тръгнаха хората които можеха да пеят. Всички се лигавим понякога ама да си покажеш гъза на половин България е вече тотална липса на какъвто и да е морал. И според мен Иван не е дошъл просто защото не иска да идва. Да не говорим че скоро може да го изгонят служебно заради правилника на формата ( което едва ли ще стана ама ддз ).
    All I hear is "Burn!

Досадни съфорумници - НЕ ЧЕТЕМ ! !

Цитирай Първоначално написано от joalbrito
    ^що да не би да е някой рок бог?
    не но направи доста за българската култура в пследните 15 години, доста повече от всички др в това шоу. И предишния концерт (поп фолк) беше гавра с България, гавра с музиката, гавра с телевизията. Не може да зададеш задача поп-фолк, това па никъде го няма. И Тома трябваше на концерта тогава да се яви и да обяви че няма да пее този кръчмарски стил и то на най-големия педал в България.
    Гавра ли? За каква гавра ми говориш ти при положение,че поп-фолкът е един от най-слушаните стилове в България? (че то на друго място го няма така или иначе) Защо да е гавра тогава? Мога да ти кажа,че Тома се представи изключително добре въпреки че пееше песен на Азис и който квото ще да ми говори съм сигурна,че си спечели много фенове точно след това му изпълнение...

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    То така или иначе зрителите пращат смс-и Аз не пращам или ако пратя то що е е 1 смс най-много,но има такива които доволно твърдят,че са пратили по 50-60 смс-а.

Що пък заради Иван да са идгонили другите? Нали той уж не се явяваше на репетиции? Нали е в друг хотел? Как тогава се вижда с останалите,че ДАААЖЕЕЕ им пречи да репетират? Това са глупости. Не е виновен,че България му хяресва простотията. И аз да бях,да виждах,че това,което правя се толерира,и аз щях да продължавам да го правя.

едно време го харесвах,сега ми...изпростя твърде много

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    То така или иначе зрителите пращат смс-и Аз не пращам или ако пратя то що е е 1 смс най-много,но има такива които доволно твърдят,че са пратили по 50-60 смс-а.

Що пък заради Иван да са идгонили другите? Нали той уж не се явяваше на репетиции? Нали е в друг хотел? Как тогава се вижда с останалите,че ДАААЖЕЕЕ им пречи да репетират? Това са глупости. Не е виновен,че България му хяресва простотията. И аз да бях,да виждах,че това,което правя се толерира,и аз щях да продължавам да го правя.
    pF ma toi hodi ponqkoga i togava pre4i ne 4e ne e hodil hi4 kato hodi pre4i

pak i v4era kat nedoide golqmo uvajenie kam vas fenovete mu xaxaxa
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Голям фен
    Град
    sofiq
    mnoooo me radva puk mene golqm sladur e drugite sa nekvi suhari toi pravitova koeto drugite se strahuvat da napravqt

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    За да не излезне явно си има причина. Той сам ще си каже защо го е нямало. Абе пречи им - просто се гаври с тях Иван Ангелов и два реда текст да трябва да изпее пак ще ги смачка всичките
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Град
    София
    Не излезе снощи, защото така са му казали...

За да имат основателна причина да кажат
    "Той пречи на шоуто и решихме да питаме вас
    :Трябва ли Иван да напусне шоуто..бла бла бла"

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Не излезе снощи, защото така са му казали...

За да имат основателна причина да кажат
    "Той пречи на шоуто и решихме да питаме вас
    :Трябва ли Иван да напусне шоуто..бла бла бла"
    Това е единият вариант. Другият е директно да съобщят,че е дисквалифициран,което ще бъде супер голямата подигравка с всички онези,които са пращали смс-и за него. Наистина е било нагласено да не излизи,защото много свидетели казват,че са го видяли,дори се е приготвил да излезне и в следващиат момент Иван и Андрей са започнали с речите как го няма
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Колкото до твоят пост...

Ако са ти подобие, не се учудвам.
    А относно Иван.. Не знам дали всичко е нагласено или той наистина е такъв..пълен идиот.
    Надявам се да го изгонят-напълно си го заслужи! Крайно време е. Пък хората го гледат и току-виж някой прихванал от селските му маниери..
    What you give is what you get!

1000% съм сигурен че организаторите са виновни Иван да не излезе днес! Бахти мангалската държава, тука се подкрепят само некви бездарни и тъпи айдъли дет за нищо не стават.
    Искаха да махнат Най-Големия и го махнаха под предлог че си тръгнал. Сигурно го държат сега мутрите на Фънки и го бият и по този начин да заличат шанса да спечели в предаването!
    иван и денислав са най-бездарните и тъпи айдъли и теорията за конспирацията си я заври отзад. Никой няма да тръгне да бие някоя що годе известна личност щото го убидил.
    Ама и да го бият си го е заслужил - НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ГОВОРИ НА ФЪНКИ ТАКА - човекът направил толкова мн за българската култура през демокрацията. Ако го бият да кажат къде и аз ще се включа
    Кура да му ядеш на Фънки, също така и останалите дето не харесвате Иван!

Град
    Jamaica
    sega sigurno 6te karat horata da pra6tat SMS dali da go izgonqt i v kraina smetka 6te ostane... pone taka si mislq

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ха...да ми харесва???Това е ебаси несериозното създание,честно!...Да си бърка в пъпа...или да се гъзи на хората...''Аз съм най-големия!!!".Бих казала-ти си най-големия глупак!...Какво прави такъв човек между такива талантливи хора???Да,той може да има добри гласови данни,но освен,че парадира с това,показва неуважение и ...Абе нямам думи просто!

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Цитирай Първоначално написано от Desi_etnies
    Колкото до твоят пост...

Ако са ти подобие, не се учудвам.
    А относно Иван.. Не знам дали всичко е нагласено или той наистина е такъв..пълен идиот.
    Надявам се да го изгонят-напълно си го заслужи! Крайно време е. Пък хората го гледат и току-виж някой прихванал от селските му маниери..
    Имам чувството,че вие изобщо не гледате реално на нещата. Ще го кажа така - българите сме такъв тип чешити,които харесват и толерират простотията. Аз също не одобрявам тия изцепки с пъпа и т.н. Но за сметка на това супер много ме радва,че той се гаври с тва предаване.То нито е направено както трябва,нито има някаква равнопоставеност,нито нищо. Плюс това те не спряха да говорят против Иван-колко бил лигав,селянин,прост не знам си още какъв. Еми провокират го-прави им го напук! Когато беше обещал,че вече ще се държи сериозно (точно преди чалга песните) и продуцентите буквално го предизвикаха с тая скрита камера. Тва беше супер тъпо да показват какво прави и говори на репетициите. По-важно е как се държи в ефир щото на мене,както и на много други,не ми пука Иван как репетира,дали репетира и какви простотии говори по време на репетиция. Мен ме интересува като излезне на сцената да си изпее подобаващо песента. Тъй че изобщо да те го изкарват прост при положение,че те го предизвикват да се държи така нон-стоп.....Щото...цитирам - "АЗ НЕ СЪМ ПАПАГАЛ ДА МЕ РАЗКАРВАТЕ,АЗ СЪМ НАЙ-ГОЛЕМИЯ...ТАКА ЛИ Е?"

снощи направи поредното си селско изпълнение. незнам що не земат да го изгонат вече

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Look, if you had one shot, and one opportunity
    To seize everything you ever wanted in one moment
    Would you capture it or just let it slip?

You better lose yourself in the music, the moment
    You own it, you better never let it go
    You only get one shot, do not miss your chance to blow
    This opportunity comes once in a lifetime

I think he blew it
    The Spark

Град
    София
    иван и денислав са най-бездарните и тъпи айдъли и теорията за конспирацията си я заври отзад. Никой няма да тръгне да бие някоя що годе известна личност щото го убидил.
    Ама и да го бият си го е заслужил - НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ГОВОРИ НА ФЪНКИ ТАКА - човекът направил толкова мн за българската култура през демокрацията. Ако го бият да кажат къде и аз ще се включа
    Кура да му ядеш на Фънки, също така и останалите дето не харесвате Иван!
    жалкар.

хаха,в крайна сметка наистина направиха така,както очаквахме-ще се гласува 'спаси' или 'изгони' Иван Ангелов

Град
    Jamaica
    e izgoniha go ...aide radvaite vsi4ki koito ste protiv nego... sega 6te gledame "neveroqtniq, unikalniq, prelestniq" Denislav

е крайно време беше да го махнат - НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА СЕ ГАВРИ С ФЪНКИ , а ако и Денислав наистина бяха изгонили - щях да черпя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си