- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- оХх..Нз кФо дА пПрАфА :?ХЕЛПППП..
Ами на4и харесвам едно мом4е..а той май ме мрази о6те от както се запознахме.. Запознанстфото беше напрафо уникално..ам ся няя го разпрафям..!И нали му взех скайпа и му писах..разбира се!И там го зарибяяхме с една фр(щот и тя го хар)ам той се оказа 4е си има гадже и тя мойта фр се отказа..ама как да се откажеш от такофа нещу..и аз продължих да го зарибяям..малку са скарахме оба4е и то стана една манджа с грозде ... И ве4е се отказах от него щот зн 4е няя нищо да се полу4и м/у нас.. и минаха ве4е няколко месеца и един ден го гледам на главната с някакви негови фр..И..напрао щях да полу4а удар... ..и отново се влубих в него..![]()
писах му по скаип,каза 4е ме видял и той..оба4е нищо пое4е..
![]()
И пак ве4е минаха няколко месеца..забравих го!-УЖ!!..имах гадже даже!!
..Но как се забравя такава лубов..
![]()
...
....И нали ви казвам 4е го забраих..И кфо стана?!?ПАК ГО ВИДЯХ..бях на един концерт и незнайно как се оказах на реда под негу..
![]()
![]()
![]()
....И нали аз така го поглеждам от време на време.. и той ме погледна няколко пъти..оба4е нищо пове4е..
![]()
![]()
![]()
....и След тва аз отново се вживях в роялта на Жулиета.. (нали я знаете
)..и пак вси4ко се повтори-писах му по скаипа и т.н..ам този път не ми отговори..
![]()
.....и така ве4е по4нахме даскало и го бях забравила...
..и ве4е януари месец (таз година),а пък аз му бях взела скаипа миналата година по това време.. и се разхождам близо..там до неговия кфартал 6от исках да видя едно мом4е..дет живее нaблизо там.... и на4и онова мом4е което исках да видя(аз не го познавах попринцип) по едно време се оказа зад мен..вървя си аз най-спокойно..и познаите кой видях пред мен!! -Ромео
![]()
![]()
![]()
..и той кат ме видя такива големи о4и ококори..4е 4ак се блъсна в една витрина
![]()
..и подминах си го де..кФо да му кажа ?!?.. и след малко се обръщвам и тоя дет бе6е зад мен и "лубимият ми " пред мен дет беше си говорат..
![]()
и направо ми стана лошо..щот сигурно е било за мен!!!
.. от тогава не спирам да мисля за негу...толкова го харесвам..никога не сум харесвала някои толкофа..зн 4е зву4и някфо такофа странно..зн 4е някои от вас ще си кажат "Афе някфо 14 годи6но лайно дет незнае дали му се яде дали му се ебе пък за лубов ще гофори".. оба4е аз найстина го харесвам..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..ОхХ,какво да правя да се откажа ли от него или да го потурся..незнайно как..
![]()
![]()
...съжелявам 4е ви занимавам с тази глупост..но ако някой е изпадал в такава или подобна ситуация да пише..моля ви без тъпи коментари..наистина ми е гадну..благодаря предварително
![]()
![]()
![]()
![]()