Zdraveite,neka vi razkaja moqta istoriq,a sled tova vie precenete kakvo 6te napi6ete.predi po4ti 3 meseca sre6tnah mom4eto na me4tite si,vsi4ko be6e prosto perfektno postoqnno bqhme zaedno obi4ahme se bezkraino vseki den vse pove4e i pove4e,dori spah s nego i prodaljihme vrazkata si n0 ot 1 mesec nasamne6tata ne varvqh neznam kakvo mi stava6e no se darjah vse po zle s nego izlizahme nie dvamata s edna moq fr i neiniq pr i postoqnno go prenebregvah i takiva ne6ta no toi ne mi go e kazal direktno a e o4akval da se promenq,predi nqkolko dni mi kaza 4e nemojel pove4e taka obqsni mi vsi4ko i iskal da se razdelim,4ak togava osaznah kakva glupa4ka sam iskah da popravq vsi4ko znam 4e moga da se promenq i pak da izjivqvame na6ata prikazka n0 toi otkaza,kaza 4e bil prekaleno naranen,dosega nikoga ne bil s momi4e 2 pati i nemojel da se doveri na 4ovek koito go e naranil (makar 4e az ne sam go naranila 4ak tolkova kolkoto toi predstavq ne6tata za6toto nito sam mu izneverqvala nito ni6to) na drugiq den pak izlqzohme i nai napred se darjahme kato priqteli,no toi kato govore6e s men ne me gleda6e f o4ite a v nqkakva druga to4ka,togava go popitah za6t0 taka toi otgovori 4e prosto e takav,no ne e vqrno,imam 4uvstvoto 4e se pritenqva6e da me pogledne v o4ite za da ne se razmekne li neznam neznam pak govorihme po temata da mi dade vtori 6ans no toi be6e nepreklonen i az se saglasih kogato se pribirahme go pomolih da go celuna zaposledno i toi se saglasi,dadoh mu nai nejnata,krasiva i iskrenna celuvka i go popitah ni6to li ne useti a toi kaza NI6TO! tova me narani ujasno mnogo ;( sega se opitvam da go zabravq no nemoga molq vi kajete kakvo mislite i kak moga da go zabravq za6toto mislq samo za nego,prosto taka navleze v jivota mi 4e sega nemoga bez nego,nemoga da povqrvam 4e ve4e sam sama ;(