- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Някой може ли да ми обясни...
Някой може ли да ми обясни кво означава "курвар" и "женкар", че от няколко дена се опитвам да хвана едно момиче и то ми вика "ти си голям женкар не си за мене..." апък аз не съм такъв... май![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Не си верен на едно женско.И правилно постъпваш.
Аз един път да реша да си фана сериозна приятелка и тя така да ме реже...
Кажи и,че ако не тръгне с теб ще станеш емо... подари и цветя и после и ОБЕЩАЙ,че ще си вертен.. жените вярват на обещания.
Обещах и ако погледна друга да ми исъхне ръката... ама не ми вярва...Първоначално написано от w0sh
Така е.Първоначално написано от w0sh
![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
епа я съм си примерен в повечето случаиама познавам доста момичета и някои са ми по близки и като ги видя ги прегръщам и някои други работи... ама съм решил да спра за 1 седмица да видим дали ше си промени мнението
![]()
ae da si mislil predi tfa
Much money - love story..... No money - I`m sorry ..
май е права,поне от това което си написал като коментари до тук така разбрах,не те познавам и може да греша...
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Dude, ти всяка седмица нова любов имаш!Ама бива ли такова нещо! После що те е наричала така.. Няма смисъл да се сдържаш една седмица и после ако стане нещо с нея ти пак да си продължиш и тая една седмица да стане безсмислена.
![]()
Ох, ама кви глупости наговорих, не е истина.![]()
Хаха...какво?Ще се промениш заради едно момиче???Добре де...аз също съм момиче,НО това няма значение(в момента)...Мислъта ми е,че ако трябва да се промениш за да те хареса...Според мен няма смисъл,просто няма да си ти,а ще бъде този,който тя си е избрала...Ако не те харесва такъв,какъвто си просто тя губи
Да не би да е само тя в цял свят...
![]()
Tова е щото много ходиш по жени и тя ревнува явно, ако искаш да и докажеш,че не си женкар - кастрирай се !!
ПС. От даскало ли е ?![]()
The Spark
От даскало еПървоначално написано от 5StaR
Тя ако не беше от там нямаше да зная кво права, ама нали знаеш в строителния сичко се разчува много бързо
![]()
П.П. кои щяли да гонат от твоя клас??
Ми нормално е -момичето се пази да не я нараниш.Човек преди всичко се грижи за собствената си кожа,после за тези на другите.То че си женкар-женкар си(спор няма).Съмнявам се да спреш така отведнъж ще ти трябват малко тренировки.А,за да си хванеш сериозна приятелка...трябва наистина много да си си харесал някоя мацка.Ама бая хубавка да е ,че да мислиш само за нея.Редно е да се замислиш дали тази е такава.
Епа може да не е хубава, ама на мен ми харесва много е симпатична и съм си я аресал доста, щом я санувах миналия денПървоначално написано от MartyParty
![]()
Щом се държиш несериозно как очакваш някое момиче да иска да има нещо сериозно с теб?Трябва ти преинсталация,но едва ли и това ще ти помогне!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Еми тя директорката казала,че иска да изгонят 2ма,защото всички даскали се оплаквали от нашия клас..и от тогава всички станаха мн послушниПървоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
, но ако ще гонят някой най-вероятно да е Георги Грудев ( познават се с Дида,трябва да го знаеш) Слави,Даниел ( с приживяванията в час по история с едно уиски и тн..)
Тааааа кажи поне от кой клас е ?? Д/Ж ?![]()
The Spark
Епа ,брат, земи се в ръце малко ,като я харесваш.Ухажвай я там...розички,комплиенти,бо бони,танца на любовта ако щеш.Първоначално написано от tuzaro
Покажи и,че си мъж на място.
тва с розите малко не е работа ама може да я викна у нас да ми направи една мусака, тва се казва мъж на мястоПървоначално написано от MartyParty
![]()
5StaR-миналия ден тая по литература разправяше че почнали сички да влизат в час и аз направо се очудих и неска видях Сибел и тя ми каза че има някви работи дето са им казали.. Иначе и от 9в били изгонили вече някои хораа момичето е от 9г
![]()
+1Първоначално написано от SuNsEt
От години повтарям, че когато един мъж/жена години наред все сменя жените в 1 момент ще поиска нещо сериозно, но мом(и)чето, с което го иска няма да му върже, защото е виждала досегашното му поведение...
А момичетата вярват на обещания. Но зависи и какъв й е акъла. Ако е от редките случаи на не толкова дорасли момичета на възраст, но пък да знаят какво точно искат... вече влиза в сила - Жените не вярват на обещания. Вярват на действия.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!