.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Не мога да повярвам

Zdraveite,neka vi razkaja moqta istoriq,a sled tova vie precenete kakvo 6te napi6ete.predi po4ti 3 meseca sre6tnah mom4eto na me4tite si,vsi4ko be6e prosto perfektno postoqnno bqhme zaedno obi4ahme se bezkraino vseki den vse pove4e i pove4e,dori spah s nego i prodaljihme vrazkata si n0 ot 1 mesec nasamne6tata ne varvqh neznam kakvo mi stava6e no se darjah vse po zle s nego izlizahme nie dvamata s edna moq fr i neiniq pr i postoqnno go prenebregvah i takiva ne6ta no toi ne mi go e kazal direktno a e o4akval da se promenq,predi nqkolko dni mi kaza 4e nemojel pove4e taka obqsni mi vsi4ko i iskal da se razdelim,4ak togava osaznah kakva glupa4ka sam iskah da popravq vsi4ko znam 4e moga da se promenq i pak da izjivqvame na6ata prikazka n0 toi otkaza,kaza 4e bil prekaleno naranen,dosega nikoga ne bil s momi4e 2 pati i nemojel da se doveri na 4ovek koito go e naranil (makar 4e az ne sam go naranila 4ak tolkova kolkoto toi predstavq ne6tata za6toto nito sam mu izneverqvala nito ni6to) na drugiq den pak izlqzohme i nai napred se darjahme kato priqteli,no toi kato govore6e s men ne me gleda6e f o4ite a v nqkakva druga to4ka,togava go popitah za6t0 taka toi otgovori 4e prosto e takav,no ne e vqrno,imam 4uvstvoto 4e se pritenqva6e da me pogledne v o4ite za da ne se razmekne li neznam neznam pak govorihme po temata da mi dade vtori 6ans no toi be6e nepreklonen i az se saglasih kogato se pribirahme go pomolih da go celuna zaposledno i toi se saglasi,dadoh mu nai nejnata,krasiva i iskrenna celuvka i go popitah ni6to li ne useti a toi kaza NI6TO! tova me narani ujasno mnogo ;( sega se opitvam da go zabravq no nemoga molq vi kajete kakvo mislite i kak moga da go zabravq za6toto mislq samo za nego,prosto taka navleze v jivota mi 4e sega nemoga bez nego,nemoga da povqrvam 4e ve4e sam sama ;(
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Хей мацка ЗДрасти..Аз вчера също приключих връзката с мойто мемче на мечтите ми..беше ми много трудно исках втори шанс..дрън дрън.Трябва да приемеш случилото се все пак Всяко зло е за добро!За да го забравиш...По скоро излизай с приятели забавлявай се,знам че сега ти е трудно да немислиш за него но не се отчайвай ще намериш друг с който е ти е много по хубаво!Поплачи си ще ти олекне...Все пак няма вечна любов така че мила спокойно и аз както казах сега съм така,но все пак живота продължава с или без него..!

Мила горе главата! Забравяй го тоя няма смисъл да си блъскаш главата че си се държала гадно и т.н. Майната му станалото станало ся... голям прас.. ще си намериш друг който да те заслужава много повече Излизай не се затваряй във вас гледай постоянно да правиш нещо и да не мислиш за него, чети нещо гледай телевизия, ходи по дискотеки кафенца може и да поучиш даже Айде УСПЕХ и бъди силна!!!!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~
    Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    Мила горе главата! Забравяй го тоя няма смисъл да си блъскаш главата че си се държала гадно и т.н. Майната му станалото станало ся... голям прас.. ще си намериш друг който да те заслужава много повече Излизай не се затваряй във вас гледай постоянно да правиш нещо и да не мислиш за него, чети нещо гледай телевизия, ходи по дискотеки кафенца може и да поучиш даже Айде УСПЕХ и бъди силна!!!!
    Абсолютно съм съгласна, хич да не ти е...Вярвам си хубаво момиче и ще си намериш нов по добър приятел в крайна сметка както пише по горе, живота продължава.Погледни от хубавата страна и си кажи:"майната му той изгуби" и давай напред.
    Успех и горе главата!

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    az sy6to prejivqh takova ne6to predi nqkolko meseca be6e mn mn mn tejko mn go obi4ah no nqma6e kak prosto trqbav6e da svikna s ideqta 4e nego ve4e go nqma naistina bqh mn zle.
    No edna ve4er dokato si stoqh sama svita na kalbo v tymnata mi staq, si kazah "boji4ko v kakvo se prevry6tam" isakh da piq (alkohol) iskah da pu6a (treva) i bqh na kosymm ot vsi4ko tova. No prosto se sybudih i si kazah ne e samo toi ima i drugi povqrvah 4e 6te sre6tna drug koito 6te obi4am pove4e ot nego izpravih se i prodyljih napred. Izlizah s priqteli, slu6ah samo hubava muzika (bez tyjni i ligavi pesni) tyrsih vsqkakyv na4in za zabavlenie. i vseki pyt kogato po4vah da si mislq za mom4eto taka da se kaje smenqh temata na mislene a i vremeto lekuva zabravih go
    Opitai i zabavlqvai se ne pla4i kazvai si "nqma da pla4a nqma da pla4a" NE slu6ai ligavi pesni4ki za6toto pove4e naranqvat, ne pozvolqvai na uma si da misli za nego i sled vreme vsi4ko 6te otmine 6te vidi6
    a i trqbva da byde6 mn silna bydi SILEN HARAKTER i nokoga ne si pozvolqvai da pla4e6 za mom4e ne si struva

Град
    Враца
    иска да ти каже

"не съм умрял ша знайш , за твойта слива миризлива , ша знайш
    ебах ти майката кирлива ша знайш. обичааам те"

ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Понякога безразличието наранява повече дори от изневярата...

0oh opitvam se da ne mislq za nego no nemoga nakadeto i da pogledna svarzvam vsi4ko s nego,sajalqvam 4e go dopusnah d0 takava stepen v jivota si ...
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Не го моли повече за втори шанс като за начало. После спри да показваш, че ти е тъжно и т.н.. Пък кой знае може той да се усети, че те губи!

Животът е адът описан в Библията!

Град
    София
    Преди време се разделих с момичето на което най-много държа (и още даржа на нея) но сега сме само познати да се каже, в началото мислех че няма да мога да го преодолея тово но с времето всичко мина.
    Разсейвай се излизай с приатели, излизай вечер по клубчета и дискотеки. И спокойно ще ти мине след време

П.П.: Предполагам че не си по-голяма от 15-16 години не си мисли че това е момчето на животати. По простата причина че тепърва има да изживееш още много
    Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever

Град
    Terra incognita!
    Щом не иска засега да ти даде втори шанс,бъдете приятели и по този начин му докажи,че си се променила и че си предишното момиче,което той е харесвал.Поговорете пак и го увери,че това няма да се повтори и ти сама не осъзнаваш защо си се държала така лошо спрямо него,може би си била в труден момент и под напрежение,всеки греши,но и всеки заслужава втори шанс.Дано се оправите!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Спокоино,за всеки влак си има пътници живота е пред теб горе главата.

Spokito!Nedei da t1ji6!I va6ata prikazka,kakto vsqka,qvno e sre6tnala kraq si!P1k i ima vreme,toi moje bi s16to ne moje da si predstavi jivota bez teb i moje bi nqkoi den 6te ima vtori 6ans za vas... Vajnoto e toi da useti,4e se 4uvstva6 samotna bez nego i 4e naistina toi ozna4ava mnogo za teb... a mejduvremenno ne ostavqi vsi4ko da mine pokrai teb...kefi se na jivota,p1k kakvoto 6te da stava!
    My dream isn't an absurd...it's just imposible for your possibilities

Цитирай Първоначално написано от aLoNe`In`ThE`dArK`f
    Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    Абсолютно съм съгласна, хич да не ти е...Вярвам си хубаво момиче и ще си намериш нов по добър приятел в крайна сметка както пише по горе, живота продължава.Погледни от хубавата страна и си кажи:"майната му той изгуби" и давай напред.
    Успех и горе главата!
    +1

Супер фен Аватара на Qnchety
    Ох... гадну . Вижс ега: помоли го пак за още един шанс. Кажи му, че адски го обичаш и че ако трябва сичко ше напрайш отново да бъдете заедно(предполагам че това наистина го мислиш или така изглежда ). И ако пак не се съгласи просто се опитай да го забравиш....

ama zashto pitash kak da go zabravish pitai po dobre kak da si go varnesh zashtoto nqma nevazmojni neshta i sam siguren che moje pak da bedesh s nego prosto se promeni i ne samo tova a trqbva da mu pokajesh promqnata toi da q vidi i da q useti razbirash li me

Цитирай Първоначално написано от tan0
    ama zashto pitash kak da go zabravish pitai po dobre kak da si go varnesh zashtoto nqma nevazmojni neshta i sam siguren che moje pak da bedesh s nego prosto se promeni i ne samo tova a trqbva da mu pokajesh promqnata toi da q vidi i da q useti razbirash li me

Да,тя може да се бори,но дали има смисъл в това..Той може вече да няма никакви чувства към нея..а насила хубост нестава!Смятам че първо трябва да говори с нея дали може да промени нещата..а не да се хаби напразно!

Цитирай Първоначално написано от betyrk
    Цитирай Първоначално написано от tan0

Да,тя може да се бори,но дали има смисъл в това..Той може вече да няма никакви чувства към нея..а насила хубост нестава!Смятам че първо трябва да говори с нея дали може да промени нещата..а не да се хаби напразно!
    emi pomisli malko zashto nqma da iska da q gleda v ochite ako nqma chuvstva kam neq i sam 100% siguren che celuvkata mn ama mn mu e haresala no prosto Majkoto ego e takova vaprosa e che ako e uporita i se bori nqma da ima problem i shte si go varne

Да,но не всички момчета са еднакви..По добре тя да поговори с него затова

emii kf0 da vi kaja dostata4no dalgo go umolqvah ne iska i ne iska,toi e nepopravim inat,6tom kaje ne6to ne si promenq mnenieto poznavam go,a i sam mi go kaza btw na 15 sam toi na 18,mislq 4e e bezsmisleno da se borq za nego,qvno prosto nqma smisal ako toi izpita nujda da me ima pak znae kade da me nameri sam0 o6te nemoga da go zabravq ;(((

spokoino shte go zabravish i az predi bqh taka s edno momiche kato q videh i si4ko mi se obrashtashe a sega kato q vidq i veche nishto ne chuvstvam

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си