- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Adidas-имитация?!
ами добре за имитациите , да не би да ти искат мнението като си на примерно градската градина или в парка - А извинете оригинал ли е ?Първоначално написано от plushinka1
Много му пука на някой дали е имитация или оригинал , нали върши една и съща работаПротив ментета на обувки съм , само оригинал !
Но точно за анцузи ДА . :P
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Мноогоо и аз !Първоначално написано от dead_princess
![]()
To infinity and beyond.
хахахем искаш да си гъзарка с Адидас , хем не ти се дават пари
еми не може ;s знаеш ли колко ми става смешно като видя някой да носи менте на някоя спортна марка ? що просто не си купиш някъв анцуг за 50-60 лв ,нормален,обикновен ами ще се праиш на пернишко дупе с менте на адидас
То пък голямата гъзария като си с екип адидас. Това е дреха за спорт и тренировка, не за доказване на социален статус. Тука при нас си големия гъззар като си с екипа Адидас, сложил си ланеца и размяташ ключовете от голфа...
По темата - на всеки пазар ги има. На лъвов съм виждала в едно мазгазинче ако си от сф. Иначе адидас мисля, че им шият няква фирма в Кюстендил и от там могат да ти изнесат за по-малко пари.
да бе, къв е зора да си с адидас?
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
виж има 1000 пъти по-качествени анцузи от тея тъпи имитаций .... вместо да дадеш пари за някакъв боклук само заради надписа ''адидас'' то няма смисъл ... аз имам един анцунг на есприт и един от франция ми донесоха и са супер качествени , въпреки че на тях не пише ''адидас'' така че просто няма смисъл =)
ПТ: мисля че на илиенци трябва да има =)
Абсолютно, тва й е сбърканото на тая страна. Има хлапенца, които не си купуват нищо друго освен Адидас, Найк, Пума, Капа и прочее, щото, видиш ли, било некачествено. Пффф... позьорски истории. И кое е смешното ли? Че един анцуг на Адидас примерно се прави в същия завод, от същите машини като друга по-неизвестна "марка", но струва 5 пъти повече от нея. Типично българско мислене - "дай да изръся 150 лв за анцуг, щото скъпото е качествено"...Първоначално написано от Minerva
няма да те разпознаят,всичко живо е с имитация или оригинал и не се разбира много много
99% от всички ''гъзари'', дето ходят с анцунзите навсякъде са им ментаци дрехите, така е
То си личи по начина, по който си избиват комплекса, че като са с анцуг и са готини...
Има много голяма разлика от това да си купувап марково и менте, говорим з аплат, качество, живот на материята, разтегливост, начин на пране, дори самото усещане на материята - всичко.
Но да речем, че всичко в Мол-овете идва отъ един голям тир от Турция пълен догоре с ментаци. Сама си прави закюченията.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Чесно да ви кажа и аз ненамирам разлика между спортните екипи от магазините на Адидас и тези , които се продават по обикновенните магазинчета или сергийки. Изобщо не мисля, че стоката, която продават по магазините на Адидас е оригинална, какво оригинално може да е като е или от Китай, или от Индонезия или Турция ..Оригинално разбирам, да идеш да си купиш нещо на Адидас от някоя западна държава/град .... от Лондон, Барселона или др.. А да ви попитам интересуваме за Пловдив, къде има такива магазинчета със копията на Адидас. Преди си взимах дрехи от пазара до Гребната, но от няколко месеца не продават стока на Адидас.
Е, вече се оляхте, ясно е, че навсякъде продават ментета, но ако влезете в магазин на Адидас, всичко е оригинално.
А дали е направено в Китай, е друг въпрос и няма никакво значение относно "оригиналността". Всички големи марки шият в тези страни, защото е по-евтино, но материалите и качеството на изработка са перфектни.
На 99% от дрехите/обувките, които съм купувала от САЩ и други страни, пише "Made in China". А всичкото ми бельо от Victoria's secret e Маde in Indonesia, Sri Lanka и т.н.
И още нещо - чудя се къде толкова се гъзарите с екип на Адидас - в час по физическо ли? Защото да се размотаваш по анцуг, ако ще и за 500лв да е, извън фитнеса, е проява на доста лош вкус.
Особено като тръгнат по моловете по анцузи..простотия.
Това са хора - селяни. Проблема е техен.Първоначално написано от Fx1
дайте парите си за оригинал, който няма да се изтърка,скъса и т.н. на следващата седмица
не се изказвай неподготвен,прасе
Имам оригинален Адидас и наистина 4 година не е мръднал,но го нося само в къщи.За мен просто няма смисъл да се дават толкова пари за нещо с което ще стоиш в къщи или евентуално на фитнес.Пък дали ще пише Адидас,Пума или каквото и да е няма никакво значение.
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
менте не бих си купила.. предпочитам за тия 20-30 лв(колкото ще струва то) да си купя някъв друг обиковен ангуц.някак си ми е смешно..
а иначе относно качеството спор няма, не мърдат.Хоя си с тях навън, на фитнес и т.н![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Първоначално написано от Cucko0
+1![]()
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]