- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- най-най
Първоначално написано от aRd3n7.bat
КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?
mi a de!!!!!Първоначално написано от ubuntu
![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Emiiiiiii to sme nqmali gafove nie ,4estno kazanoili pone kato 4eta va6te i vijdam ,4e ni6to naistina ne e stavalo
![]()
Нищо лично ама вече в няколко теми те засичам да пускаш некви отговори , све едно че си висяла всичко в секса...... а предвид тфа че си на 15 .... и така като те гледам ,не си правила секс повече от 10-тина пъти .....Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
Не искам да те обидя с нищо ама .....
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Еми като изключим това с пръцкането и това че веднъж леглото се срути, един път тъкмо щях да свършвам за трети път, а поне при мене това не е толкоз лесно и малоумния ми бивш съквартирант ми звънна по тела и ме сецна, и сега ако го срещна някъде ще го помеля...
Иначе друга сконфузна ситуация беше един път като и свърших на лицето и като и влезе в очите и и смъди и боли и почервеняха и така бяха цял ден, много се бях притеснил тогава....пу, пу да не дава господ![]()
лъжеш-обичаш вкуса на суха паста Балкан с изтекъл срок на годност i`m sureПървоначално написано от gergana_sweet
[/quote]Първоначално написано от lithium4e
Naprotiv mackata e prava. S klizma se reshavat mnogo problemi.
Eating isn't cheating - Arnold
Първоначално написано от Foromo
![]()
![]()
maleeeeeeee ujas xaxaxaxaxaxaxax
![]()
![]()
![]()
gorkiqt
![]()
това е отврат. И на мен ми е попадала сперма в окото. Добре, че ходя с лещи и повечето остана по лещата(а аз си имам разтвор в чантата). Беше ужасна болка, червевина, абе имах чувството, че ми режат окото с нож. Най-ужасното преживяване в секса. По-гадно дори и от хапането на клитор, което също е доста болезнено.Първоначално написано от mother
А после бяхме на купон със сестра ми и приятели. Помислиха, че ме е пребил до смърт.
Браво, накара ме да се чуствам още по зле....
Хапали ли са те там?Първоначално написано от krem4et0
![]()
Робинята на Quench
е, не нарочно. Ама като смуче и без да иска става. не е било особено силно, а по-скоро като дране със зъби. Ама и това си боли доста.
Рисковете на професиятаПървоначално написано от krem4et0
, засега да чукам на дърво не съм захапвал там
![]()
Не исках да ти стане гадно. Просто споделих, че беше наистина много лошо преживяване.
Знам това. Всъщност се радвам че го сподели.
aha ti puk taka....Първоначално написано от gergana_sweet
Ами веднага ми иэникна в главата една случка.Не беше много отдавна.Поканих приятеля ми на гости,эа да гледаме един филм,които бях иэтеглила.Седнахме ние да го гледаме и по едно време от целувки и милувки,та до секс се стигнаМама си беше дошла от работа и беше в хола.Решила да дойде да ме пита нещо.Тя энае,че водим полов живот,поэнава го и него,но ми стана ужасноо неудобно от ситуацията,която се получи...отвори вратат и ме эавари между краката на приятеля ми,правех му френска
Каэвам ви,почувствах се ужасно.Секна ми и въэбуда и сичко.После бях една такава эасрамена.Даже почнах да и се оправдавам,ама тя каэа,че тя била виновна,че не се е усетила и е нахълтала
Абе луда раота.
![]()
Ima nqkoi neshta, koito prosto ne gi udobrqvam i gi namiram za strashno nekolturni i izrodeni i edno ot tqh e tova da si pokazvash sexualniq jivot ili vsqkakvi drugi poroci pred roditelite.![]()
Не демонстрирам сексуалния си живот пред родителите си.Просто това беше еднократен случай,стана сручайно.Не съм щастлива от случката,но вече не ми пука,эащото не е станало голямо чудо в крайна сметка,нали?А пък не энам эа какви пороци говориш,но специално секса эа мен НЕ е порок.![]()
Ne go piemai lichno. Samo kazvam. A inache sexa ne e porok opredelenoПървоначално написано от Yoyoyoyoyo
![]()
ауууу спермата в окото - това така боли ! Помислих си,че нещо съм се повредила мислих даже на лекар да ходя. Бях си изкарала акъла. Червено,щипе,боли !![]()
Първоначално написано от gergana_sweet
Ти се базикаш нещо.Чувала съм подобни истории ,но винаги съм си мислела че са митове.Мноого sorry ако наистина ти се е случило
начи незнаш какво е конюктивит по средата на ремот .. най лошото е че 1 месец тряя да седиш в няква отварителна пушилка прах и вс останало с негоПървоначално написано от the_hottie
Най сконфузнта ... ми нз подсигурявам си спокойствие , не съм фен на аналния , още се намират тесни пут*и ...
боже господи...Първоначално написано от gergana_sweet
![]()
![]()
+1Първоначално написано от bebe_zaiche
takuf smqx i ednovremenno sram..
![]()
![]()