.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51

Тема: най-най

Цитирай Първоначално написано от aRd3n7.bat
    Цитирай Първоначално написано от bebe_zaiche
    Когато открих, че пyтките ”пръцкат”.
    КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
    Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
    Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Цитирай Първоначално написано от _АнИ_
    Цитирай Първоначално написано от Foromo
    Много пъти са ме хващали на калъп, ама най-голямата беля, която е ставала е момичето, да ми.. такааа... осере всичко след като го извадя от задния двор Иначе редеовен номер е като го извадя от дупето, да засмърди на пръдня, та чак да не се търпи
    Бля. . . . ужас. . . .
    За тва не ходя в задния двор . .. а и някой се изрази много добре ...
    Цитирай Първоначално написано от darla_f
    be tva mladejta ne znae li,4e ima metodi za klizmi -savsem bezbolezneni v doma6ni usloviq i mogat da se izbegnat tezi izdanki.......UJAS!!!Ina4e sa otrakani da pravat analen seks?!?!??!
    На 15 почти на 16 и ми прави анален ... ми тя на 20 трябва да ходи с памперс бе ... или с коркова тапа в гъза че лайната сами ще си изтичат ... пффф .... нз кво ще е следващото поколение на малоумници .. 3-4 клас сигурно ще е срамно ако си девствен .........
    mi a de!!!!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Emiiiiiii to sme nqmali gafove nie ,4estno kazano ili pone kato 4eta va6te i vijdam ,4e ni6to naistina ne e stavalo

Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Emiiiiiii to sme nqmali gafove nie ,4estno kazano ili pone kato 4eta va6te i vijdam ,4e ni6to naistina ne e stavalo
    Нищо лично ама вече в няколко теми те засичам да пускаш некви отговори , све едно че си висяла всичко в секса...... а предвид тфа че си на 15 .... и така като те гледам ,не си правила секс повече от 10-тина пъти .....

Не искам да те обидя с нищо ама .....
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Еми като изключим това с пръцкането и това че веднъж леглото се срути, един път тъкмо щях да свършвам за трети път, а поне при мене това не е толкоз лесно и малоумния ми бивш съквартирант ми звънна по тела и ме сецна, и сега ако го срещна някъде ще го помеля...
    Иначе друга сконфузна ситуация беше един път като и свърших на лицето и като и влезе в очите и и смъди и боли и почервеняха и така бяха цял ден, много се бях притеснил тогава....пу, пу да не дава господ

Re: най-най

Цитирай Първоначално написано от gergana_sweet
    Цитирай Първоначално написано от eblio
    Цитирай Първоначално написано от Boss
    Цитирай Първоначално написано от mar4ety
    Коя е най-конфузна ситуация която сте имали по време на секс?
    Да се наакам
    Аз също ....но след анален....
    А после лапаш ли го пак?
    Не не съм извратенячка.
    лъжеш-обичаш вкуса на суха паста Балкан с изтекъл срок на годност i`m sure

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от lithium4e
    darla_f не е нужно да си правиш клизма..достотъчно е приятеля ти да бъде внимателен и ти да си ходила до WCто преди това.. а Foromo искам да ти кажа,че причината не е в момичето дето ти осира всичко най-редовно,както ти каза..причината си е в теб..бъди по-внимателен..най-вече при изваждането
    [/quote]

Naprotiv mackata e prava. S klizma se reshavat mnogo problemi.
    Eating isn't cheating - Arnold

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    Цитирай Първоначално написано от Foromo
    Много пъти са ме хващали на калъп, ама най-голямата беля, която е ставала е момичето, да ми.. такааа... осере всичко след като го извадя от задния двор Иначе редеовен номер е като го извадя от дупето, да засмърди на пръдня, та чак да не се търпи
    maleeeeeeee ujas xaxaxaxaxaxaxax gorkiqt

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от mother
    Еми като изключим това с пръцкането и това че веднъж леглото се срути, един път тъкмо щях да свършвам за трети път, а поне при мене това не е толкоз лесно и малоумния ми бивш съквартирант ми звънна по тела и ме сецна, и сега ако го срещна някъде ще го помеля...
    Иначе друга сконфузна ситуация беше един път като и свърших на лицето и като и влезе в очите и и смъди и боли и почервеняха и така бяха цял ден, много се бях притеснил тогава....пу, пу да не дава господ
    това е отврат. И на мен ми е попадала сперма в окото. Добре, че ходя с лещи и повечето остана по лещата(а аз си имам разтвор в чантата). Беше ужасна болка, червевина, абе имах чувството, че ми режат окото с нож. Най-ужасното преживяване в секса. По-гадно дори и от хапането на клитор, което също е доста болезнено.
    А после бяхме на купон със сестра ми и приятели. Помислиха, че ме е пребил до смърт.

Браво, накара ме да се чуствам още по зле....

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от mother
    това е отврат. И на мен ми е попадала сперма в окото. Добре, че ходя с лещи и повечето остана по лещата(а аз си имам разтвор в чантата). Беше ужасна болка, червевина, абе имах чувството, че ми режат окото с нож. Най-ужасното преживяване в секса. По-гадно дори и от хапането на клитор, което също е доста болезнено.
    А после бяхме на купон със сестра ми и приятели. Помислиха, че ме е пребил до смърт.
    Хапали ли са те там?

Робинята на Quench

Град
    Свищов
    е, не нарочно. Ама като смуче и без да иска става. не е било особено силно, а по-скоро като дране със зъби. Ама и това си боли доста.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    е, не нарочно. Ама като смуче и без да иска става. не е било особено силно, а по-скоро като дране със зъби. Ама и това си боли доста.
    Рисковете на професията , засега да чукам на дърво не съм захапвал там

Град
    Свищов
    Не исках да ти стане гадно. Просто споделих, че беше наистина много лошо преживяване.

Знам това. Всъщност се радвам че го сподели.

Re: здр

gergana_sweet
    само 1 въпрос4е кам теб на колко си
    ако може разбирасе :P :P :P

Почти 16
    aha ti puk taka....

Ами веднага ми иэникна в главата една случка.Не беше много отдавна.Поканих приятеля ми на гости,эа да гледаме един филм,които бях иэтеглила.Седнахме ние да го гледаме и по едно време от целувки и милувки,та до секс се стигна Мама си беше дошла от работа и беше в хола.Решила да дойде да ме пита нещо.Тя энае,че водим полов живот,поэнава го и него,но ми стана ужасноо неудобно от ситуацията,която се получи...отвори вратат и ме эавари между краката на приятеля ми,правех му френска Каэвам ви,почувствах се ужасно.Секна ми и въэбуда и сичко.После бях една такава эасрамена.Даже почнах да и се оправдавам,ама тя каэа,че тя била виновна,че не се е усетила и е нахълтала Абе луда раота.

Ima nqkoi neshta, koito prosto ne gi udobrqvam i gi namiram za strashno nekolturni i izrodeni i edno ot tqh e tova da si pokazvash sexualniq jivot ili vsqkakvi drugi poroci pred roditelite.

Не демонстрирам сексуалния си живот пред родителите си.Просто това беше еднократен случай,стана сручайно.Не съм щастлива от случката,но вече не ми пука,эащото не е станало голямо чудо в крайна сметка,нали?А пък не энам эа какви пороци говориш,но специално секса эа мен НЕ е порок.

Цитирай Първоначално написано от Yoyoyoyoyo
    Не демонстрирам сексуалния си живот пред родителите си.Просто това беше еднократен случай,стана сручайно.Не съм щастлива от случката,но вече не ми пука,эащото не е станало голямо чудо в крайна сметка,нали?А пък не энам эа какви пороци говориш,но специално секса эа мен НЕ е порок.
    Ne go piemai lichno. Samo kazvam. A inache sexa ne e porok opredeleno

hottie
    Guest
    ауууу спермата в окото - това така боли ! Помислих си,че нещо съм се повредила мислих даже на лекар да ходя. Бях си изкарала акъла. Червено,щипе,боли !

Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България

Да се наакам

Ти се базикаш нещо.Чувала съм подобни истории ,но винаги съм си мислела че са митове.Мноого sorry ако наистина ти се е случило

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    ауууу спермата в окото - това така боли ! Помислих си,че нещо съм се повредила мислих даже на лекар да ходя. Бях си изкарала акъла. Червено,щипе,боли !
    начи незнаш какво е конюктивит по средата на ремот .. най лошото е че 1 месец тряя да седиш в няква отварителна пушилка прах и вс останало с него
    Най сконфузнта ... ми нз подсигурявам си спокойствие , не съм фен на аналния , още се намират тесни пут*и ...

Цитирай Първоначално написано от eblio
    Да се наакам
    А после лапаш ли го пак?
    Не не съм извратенячка.
    боже господи...

Цитирай Първоначално написано от bebe_zaiche
    Когато открих, че пyтките ”пръцкат”.
    +1 takuf smqx i ednovremenno sram..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове