.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Бялата течност..?!

Здравейте на всички ..искам да попитам при вас има ли една постоянна бяла течност..немога хубаво да обясня ..има почти винаги освен когато съм в цикъл.. а когато се вазбудя е повече ..незнам как точно да го обясня но нормално ли е от мн време ми е така не ме притеснява но реших да питам дали попринцип трябва да се притеснявам...

ще съм ви много благодарна ако ми отговорите..
    ...LoVe YOU FoReVeR..........

Град
    v edno sypersko grad4e
    моля по - знаещите хора в тази област да кажат а на тебе ти пожелавам да не е нещо опасно
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

az imam bqla te4nost,ama s1m mom4e Neznam kvo e dano da ne e seriozno

i az imam bqla technos ama i pri men ima edin starchash traboprovod koito stiga razmer do 19cm

Мойта бяла течност фарчи кат надървена патка нз за ваще..

Град
    v edno sypersko grad4e
    eeee стига де :P отговорете сериозно!
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

Сигурно имаш гъбички.Отиди на гинеколог.

да, имам . нормално е : )
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

da ne si nastinala?
    Момиче съм

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    хихи кфо се гаврите с детето беее!?Поне да има някой в тоя форум дето да е девствен!

Re: Бялата течност..?!

Цитирай Първоначално написано от delitoooooooo
    Здравейте на всички ..искам да попитам при вас има ли една постоянна бяла течност..немога хубаво да обясня ..има почти винаги освен когато съм в цикъл.. а когато се вазбудя е повече ..незнам как точно да го обясня но нормално ли е от мн време ми е така не ме притеснява но реших да питам дали попринцип трябва да се притеснявам...

nap1lno si e normalno ne se pritesnqvai

Фен
    Град
    Казанлък
    Нарича се бяло течение. Напълно е нормално, няма от какво да се притесняваш.

malkata ^sladuranka se izrazi nai to4no tova e bqlo te4enie po4ti vsi4ki momi4eta go imat napalno normalno e.Ako e v obilni koli4estva moje da si kupi6 intimen sapun ili gel i to 6te namalee pone taka bqh 4ula

Цитирай Първоначално написано от malkata^sladuranka

+1

da, taka e, normalno e
    Никога не спирай да се усмихваш, защото току виж, някой харесал усмивката ти

Re: Бялата течност..?!

Цитирай Първоначално написано от delitoooooooo

това е мисля нормално. Аз лично също имам въпросната бяла течност. Но с неприятната влага (която се образува) се справм като ползвам ежедневни первръзки. Друго нямам какво да кажа - нормално е споко
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Абе от кога това да имаш гъбички се счита за нормално???

Град
    RuSe
    Цитирай Първоначално написано от Liar
    Абе от кога това да имаш гъбички се счита за нормално???
    Отговорът на темата е Гинеколог......... няма как...

Нормално е спокойно.Аз лично знам за много хора с такава течност.Няма проблем това си е от организма не са гъбички,ако бяха гъбички трябва да има и сърбеж

+1 към bubole4e - ако са гъбички ще има и сърбеж.Нормално е да има бяло течение,на мен ми се появава когато съм болна или настинала

Не е задължително бялото течение да се съпроводено съ сърбеж

hottie
    Guest
    абе хора кой ви е заблудил, че бялото течение е нормално?? Не, не е нормално. Нормално е да има леко прозрачно зацапване около овулацията, но само тогава!

1. Бялото течение не се лекува!
    2. При по добра хигиена изчезва само, поне не се усеща толкова много.
    3. Не ползвай каквито и да е ежедневни превръзки. Превръзките се правят от различна материя. Някой даже не позволяват на кожатада диша, от където се получават раздразнения и се появяват разни такива неща или гъбички.
    4. ВНИМАВАЙ КЪДЕ СЯДАШ и С КОГО ПРАВИШ СЕКС. за сядането, в зависимост от местата където прави секс , колкото и смешно да звучи.
    5. Прави си вагинални промивки с билки. Има и готови разтвори, но преди да ги ползваш иди на генеколог и се посъветвай за точния избор.
    6. Всяко момиче има бяло течение. Не си първата и последната. Просто обърни повече внимание на личната хигиена. ИИИИ не мисли постоянно за него.

jivota e kato decka dreha..kas i naakan

Град
    у вас ;]
    Цитирай Първоначално написано от cotton candy

+1
    +2
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    абе хора кой ви е заблудил, че бялото течение е нормално?? Не, не е нормално. Нормално е да има леко прозрачно зацапване около овулацията, но само тогава!
    Брей, че се изказа "доцент" the_hottie .... http://www.teenproblem.net/f/viewtop...192302#2192302
    Е и какво?Прочетох ти статията. Продължавам да твърдя същото. Леля ми е гинеколог и тези неща ги знам. Не бих писала нещо, в което не съм сигурна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си