- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анални удоволствия....
Zashto pishat vse hora po temi, koito ne razbirat!? Ami kato ne praktikuvash kude si trugnala da davash mnenie. I kakvo tochno trqbva da se obrazovat horata v sluchaq? Pone poqsni.Първоначално написано от hooliganka89
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Xaresva mi analnia seks , no samo ako se izmie go vkarva i p"kata.
Е , аз ще се обеся , но ти ще продължаваш да си толкова тъп!Първоначално написано от 2,3,7,8-Tetrachlorodioxin
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Първоначално написано от Jeuelle
xxaxaxa na tova mu vikam liubopitstvo![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Ми даааПървоначално написано от Nik4o_Spain
Любопитството дава солидни познания![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Не трябва да се прави вагинален след анален секс без смяна на презерватива , защото жената може да получи инфекция.
А що се отнася до лапането след свършване.... Защо не? Май нещо не разбрах ко толкоз страноо има...![]()
Първоначално написано от cba
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Dobre, haide da schupim tova proklqie za Milenka, makar, che tq e talismana na analnite temi vuv foruma. Kakvo shte kajete za analnite broenitsi? Koi macki tuk izpolzvat?![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Направихте темата на нищо. Редно е да пусна ЛС на всеки от спорещите, но излагацията ви и без това е голяма!
_ivi_,Nik4o_Spain,Crag Hack и дори авторката просто прекалиха с оффтопика.
А за Sexita направо нямам думи. Заяжда се и обижда човек, който не участва в спора и не може да се защити.
По нищо не си личи, че сте големи и зрeли хора. Вземете се в ръце!
Първоначално написано от krem4et0
+1 krem4et0 е най-готиния модератор![]()
ПС: не се чудете - подмазвам се![]()
![]()
Do you speak Salsa? .......
Amiiii neznam daje kakvo zna4i offtopika qvno sam napravil ne6to neredno do kolkoto razbrah vapreki 4e v tova 4e kazah dumata liubopitstvo ... neznam kakvo neredno imano vse pak ne sa mi probili dupenceto poneje sam majko qre i nqma kakvo da dobavq kam temata a samo da se posmeq na mneniq
![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
НЕ ВИНАГИ
еххх...само sexita ти е в устата на тебе...Първоначално написано от krem4et0
Не съм се заяждала с никой и не съм обиждала,просто си казах мненито...а като Милена не се защити,защо не я защити gergana_sweet ...ааа да то _ivi_ я защити...хммм...айде да мълча,че ще разваля сеира![]()
Няма да споря с тебе в темата. Тя не е за това. Ако имаш възражения-пиши ми ЛС. Във форума съм още 30 минути.
Ти прекали и беше инициатор на оффтопика. да не говорим, че от авторката беше изрично помолена(даже на моменти заплашена) да не продължаваш......
UJAS![]()
Tova mi zvu4i kato policeiski doklad kam obvinqem![]()
За аналния - всички други сте тъпи![]()
"пробвах - заболя" - ти какво искаш, като си с със стиснат анал
Тва следващият път някоя, като откаже ще си натикам нещо отзад, и пак ще я попитам
PS - sexita, как ще се наричаш така, като 14год правят анален секс, а ти не![]()
хаха иди се е*и ти в гъза...после говори на менПървоначално написано от MC_Kubbe
![]()
hxah нъъ каде отива светъъ![]()
![]()
Няма какво да говоря с теб...Първоначално написано от krem4et0
Казах си мнеието и си го защитих както и ти твоето,ако се засичаме няма да стигнем до никъде,така че спирам...Пък и няма какво вече да кажа по темата за Милена,ние се изчерпахме,а за аналния секс...тъпо е всяка втора тема да е една и съща...
Сега и аз ще взема да пусна 60 теми с едно и също значение,но написани по различен начин![]()
хахПървоначално написано от sexita
аз може и да го направя, въпроса беше защо ти няма да го направиш ...
... знаеш, че му се иска :P
Пусни му това и го питай >>
vbox7 . com /play:4fe81a9b
vbox7 . com /play:8f947875
Първоначално написано от MC_Kubbe
Аз казах,че не ми допада...
Ами не съм я защитавала никъде тая пуста Милена....Не виждаш ли че поста ми е редактиран?Първоначално написано от sexita
по-добре си мълчиПървоначално написано от _ivi_
Пиши на лична за да не прецакваме пак темата