- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Едно истинско нещо, което видях днес
Всъщност беше вчера, но това няма значение.Това клипче ме разплака.Толкова истинско.За мен едно от най-добрите, които съм гледала някога.Вие какво мислитеSmileПубликувах го тук за да видя какви ще са реакциите на другите.Защото това не е поредното лигаво клипче за това колко са сладки малките животинки или псевдо любов към животните, това крие толкова истини, че...спирам, просто го вижте http://www.vbox7.com/play:bcfb7e08![]()
Клипчето, наистина е много трогателно и мило.
Според мен, трябва бъдещите стопани на едно куче да се замислят дали могат да отделят необходимите грижи.Да не го приемат, като една пухкава жива играчка, а преди всичко като живо същество, изискващо много внимание и обич!
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
naistina e mnogo trogatelno![]()
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Оле..не вярвах,че сте се разплача на едно клипче..но наистина ме накара да се замисля,колко гадно съм се държала с моят Ирис и със откраднатият ми Вини..прекрасно клипче..
шОkолuзupaнаааа
√
Много трогателно... отнася се не само за кучетата, а и за други животинки.Просто трябва да се замислим..![]()
Това клипче наистина има много вярни неща ! Признавам си,че и аз се разплаках.Ето още едно което ме трогна много : http://www.zazz.bg/play:8e661bb1 И на него се разплаках съвсем искрено ..
Клипчето е наистина много трогателно.Това са едни мн сладки животинчета
Закон на Торнли: Онова,което възприемаме като ред, е само преобладаващата форма на хауса.
Оле хора,как ме карате само да рева..и все пак клиповете са уникални..много истински.Първоначално написано от Ice_Diamond_F
Стига де, защо ме карате в 7 сутринта да рева...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Е,кво ревете,мамка му...
Вие гадно ли се държите с кучетата си или кво?Кво има да ревете...не не ми е ясно...
Досега не знаехте ли че на кучетата им е кофти да ги ритат,примерно?
клипчето наистина е мн трогателно...и наистина трябва да се замислим преди да си земем животинче..и те са живи същества и те страдат както нас![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от valentinka_1990
хареса ми![]()
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
Ето това е шибаното в нас.. че правим нещо погрешно,лошо за нещо или за някой и след това когато някой било то под формата на клип,стих или к'вото и да е било ни отвори очите започваме да се разчустваме.. гаден вид сме ни хората...
912.Crew
Започнеш ли да танцуваш веднъж.. връщане назад няма..
Танца е чувство, Танца е любов, Танца е свобода..
Разплаках се заради горките кученца, пък и другите животни, които за нищо не са виновни ;(. Много хубаво клипче!
Memento moriendum esse!
Клипчето е наистина страхотно,но аконякой ми каже коя е песента,ще ви бъда много признателна.
В живота винаги
става така,
че обичаш този,
който бяга от теб,
а бягаш от този,
който те обича...
Samo az li ne se razplakah?Klipcheto e mnogo hubavo,no ne mi se priplaka ot nego,inache i az obicham jivotnite,ne sam imala kuche,no sam imala samo hamsteri i morski svincheta,no sega iskam kuche.
ето тук вече се ядосах.Първоначално написано от Ice_Diamond_F
на вас ви се ядосах.
на бас,че всеки ден виждате поне по 5 бездомни котки (или кучета-без значение) и колкото и да искате да ги вземете-не можете.
или не искате.
същото важи и за други клипове-като например това за децата от Африка-дееба,вие ли ше ги спасите от глад бе!
вие ли ше им дадете вода?
вие ли ше им построите къщи?
от болестите ли ше ги излекувате?
като седите пред компютъра и ревете-нищо няма да направите.
и да ревете,и да не ревете-полза никаква.
Много мило клипче!![]()
![]()
+1 и да - клипчето наистина ме разплакаПървоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
Всички сте футболистчета,манекенки,фу кли,курви,миски,сексита...
Аз пък съм клошарка,но бъркам в кофите със стил!
Yo ho, yo ho, a pirate's life for me.
We kindle and char, inflame and ignite,
Drink up, me 'earties, yo ho.
We burn up the city, we're really a fright,
Drink up, me 'earties, yo ho.
Чувствата са като вятъра в платната на кораб. Те го движат, но когато са неконтролируеми могат да го унищожат.