.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 58
    Голям фен Аватара на TheSadGirl
    Град
    Варна :)))
    are stiga deee ne e pak 4estno... setih se za moeto ky4e(koeto mi go otkradnaha na 25.12- naj gadnata Koleda v jivota mi) ohh kade li e segaa

Mn milo i trogatelno klip4e
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Град
    in your sweet dreams
    наистина много трогателно клипче ... само да беше поне малко по грамотно написано ...
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

az se razplakax
    .KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO.

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Diamond_F
    Това клипче наистина има много вярни неща ! Признавам си,че и аз се разплаках.Ето още едно което ме трогна много : http://www.zazz.bg/play:8e661bb1 И на него се разплаках съвсем искрено ..

И кво? Вие помагали ли сте на бездомна котка, взимали ли сте у вас такава? Или само като ги видите на улицата и си кажете "О,горкото котенце", погалите го и айде - вече сте по-добър човек.
    Аз си спомням, че като по-малка съм се била с едни момчета, щот хвърляха малки котки от покрива на една сграда. Гледала съм супер много котки, но не в нас, защото нашите не ми позволяваха, а в кашон и ги криехме в разни изби и храсти. Всяка сутрин сме се молили някое куче или тъп човек да не ги е чуло и да им е направило нещо (т'ва си бяха г/д детски истории, но съм била свидетел на много големи жестокости към животните). Супер много искам да си взема някое бездомно животинче, ама наще...
    Абе, идеята беше, че тряа да престанете да ревете и да се правите на загрижени и в същото време нищо да не правите.

AFT, за себе си поне мога да твърдя- не се правя на загрижена, не ми се е налагало да се бия с някого за някое животинче нито съм взимала котка от улицата, аз обичам животните, но нашите също не ми позволяват да си взема такова и не за друго а защото живеем в апартамент и никое животно не би било щастливо в малко и тясно пространство.Ако живеех в къща нещата щяха да бъдат други.Но ти смяташ ли например накой който си е взел папагалче и го е затворил в една клетка за да му се радва когато е на кеф за добър стопанин, защото за съжаление повечето са такива.Показах това клипче с друга цел а не за да "ревеме заедно".

И аз съм помагала на животни като AFT. Веднъж видях на улицата едно котенце (на село бях) и го взех със себе си. Отидох до супера с него и там срещнах каката на една съседка... оказа се, че е тяхно, но поне направих нещо.. Друго.. С една приятелка (тук в града) намерихме едно коте и също му оказахме помощ, после го дадохме на нейна дружка, понеже на мен не ми дават коте вкъщи, а приятелката ми имаше вече котка. Нямам шанс да се грижа за котка вкъщи, но в старата ма'ала, а и в новата си знам котките и, когато ходя да хвърлям боклука, съм отделяла месо и др., за да нахраня животинките... Плаках и проклинах шофьора, който, когато бях на 5-6 годинки, прегазил рано сутринта котето, което си гледах тогаз на двора в село. (Е, сега разбирам, че тогава е било тъмничко и не е видял чофека! ;D) Имах си и друго коте, което на село стоеше като паметник отпред до входната врата на къщата и всички хора го харесваха, щото беше сладур (сиво-зелена окраска <3). Едно германче, чиято баба живеела там, молело баба ми и взело МОЕТО КОТЕ. Тогава, когато ги видях със сестра му, й дадох да разбере... Тя, нали е немкиня, викаше: "Nein, nein", а аз на свой ред казвах "Ja!!!" (бях гледала немски филмчета по Super RTL, малка бях пак тогава, още на даскало не ходех). Друг път с баща ми съм виждала момчета да се гаврят с котенца и ги изгоних. Виждала съм и някаква шибана нещастница да гони с пръчка котка и пак я наругах жестоко, нищо, че съм по-малка, по-човечна съм! Когато става дума за справедливост, просто...

Относно клиповете - разплакаха ме.

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp
    Клипа е мн трогателен.. Чак сега се замислих... и ми стана мн гадно .
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

Град
    У дома пред компютъра
    много мило и трогателно. винаги, когато го гледам ме разплаква

Дам тези клипчета ме накараха да се замисля и да ходя да си гушна кучето и котето. А ето ви още едно дето и аз се разплаках.Да ви кажа че си е на ваш гръб ако го гледате много е трогателно. http://www.vbox7.com/play:7f8d5ef0

Цитирай Първоначално написано от AFT
    Абе, идеята беше, че тряа да престанете да ревете и да се правите на загрижени и в същото време нищо да не правите.
    А баш!

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от лимонче
    AFT, за себе си поне мога да твърдя- не се правя на загрижена, не ми се е налагало да се бия с някого за някое животинче нито съм взимала котка от улицата, аз обичам животните, но нашите също не ми позволяват да си взема такова и не за друго а защото живеем в апартамент и никое животно не би било щастливо в малко и тясно пространство.Ако живеех в къща нещата щяха да бъдат други.Но ти смяташ ли например накой който си е взел папагалче и го е затворил в една клетка за да му се радва когато е на кеф за добър стопанин, защото за съжаление повечето са такива.Показах това клипче с друга цел а не за да "ревеме заедно".
    Много тъп пример - папагал. Едно момиче пусна папагала си и след 5 минути го намериха смазан на пътя, щот не можеше да лети. Пък и тук обсъждаме уличните котки, а не домашните папагали и въобще домашните животни. Освен ако не си видяла някъв папагал на улицата да си се скита?!

Ujasno tujno e Moeto kuche go blusna kola predi 1 mesec..mn ama mn mi lipsva i..mn go obichah..vsichko pravehme zaedno vinagi shte go pomnq !
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Цитирай Първоначално написано от лимонче
    Много тъп пример - папагал. Едно момиче пусна папагала си и след 5 минути го намериха смазан на пътя, щот не можеше да лети. Пък и тук обсъждаме уличните котки, а не домашните папагали и въобще домашните животни. Освен ако не си видяла някъв папагал на улицата да си се скита?!
    Тук говорим за животните като цяло а не само за котките и ЧЕТИ АКО ОБИЧАШ клипът е за КУЧЕТА!!! мой човек и ако примера ти е тъп , подостри си го, мога да дам още много такива и по-умен да дадеш, помагаш ли?Дадох този точно защото съседката ми има папагалче и постъпва много зле с него, което аз честно казвам никога няма да направя.

Град
    ~Na sedm0t0 n3b3~
    Много е трогателно.Наистина се разплаках и то искрено.
    Why should I care what 0ther pe0ple think 0f me.I`m wh0 I`m and wh0 I wanna be.

Град
    ~Na sedm0t0 n3b3~
    Това клипче наистина има много вярни неща ! Признавам си,че и аз се разплаках.Ето още едно което ме трогна много : http://www.zazz.bg/play:8e661bb1 И на него се разплаках съвсем искрено ..
    Az predi imah kotka.Be6e izhvurlena na ulicata ot stopanite si za6toto si li4e6e 4e be6e ohranena i 4ista.Vzeh q i otgledah neq i 4 i koteta koito rodi.Sega nqkoi ot kotetata sa na selo,a tq i 1 kote gi ostavihme pri edni rodnini.

Град
    ~Na sedm0t0 n3b3~
    Съжалявам 4е писах на латиница.

Град
    ~Na sedm0t0 n3b3~
    Нямам ку4е,но на село има,а и мои приятели имат и те много ги оби4ат и няма да ги изхвърлят.Те дори от улицата са ги зели.

Супер фен
    Едно животинче, едно живо същество, което има нужда от грижи......Ох...това клипче ме разтрои....

Град
    Русе
    наистина много тъжно
    д

Град
    Boulevard of broken dreams
    Много е тъжно...
    I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...

Цитирай Първоначално написано от Unno
    Ето това е шибаното в нас.. че правим нещо погрешно,лошо за нещо или за някой и след това когато някой било то под формата на клип,стих или к'вото и да е било ни отвори очите започваме да се разчустваме.. гаден вид сме ни хората.. .
    +1+1+1+1+1 br mno to4en izraz

a za klipa: and

..
    When I’m on the floor….The music takes over…I go somewhere….Somewhere far from,everyone and everything This is where I need to be Sometimes I just wanna Break free and let of some steam...

Обожавам животните,клипчето наистина е много хубаво щом ни кара да се разчувстваме
    Желязна Девица

Повече от фен Аватара на Forester

И кво? Вие помагали ли сте на бездомна котка, взимали ли сте у вас такава? Или само като ги видите на улицата и си кажете "О,горкото котенце", погалите го и айде - вече сте по-добър човек.
    Аз си спомням, че като по-малка съм се била с едни момчета, щот хвърляха малки котки от покрива на една сграда. Гледала съм супер много котки, но не в нас, защото нашите не ми позволяваха, а в кашон и ги криехме в разни изби и храсти. Всяка сутрин сме се молили някое куче или тъп човек да не ги е чуло и да им е направило нещо (т'ва си бяха г/д детски истории, но съм била свидетел на много големи жестокости към животните). Супер много искам да си взема някое бездомно животинче, ама наще...
    Аз също съм помагала,макар не на много.Помня как едни момчета щяха да хвърлят 3 котенца в реката,но аз ги взех и си ги отгледах.Не давам клипчето за да ревем,а за да помагаме повече на бездомните животни,а това клипче показва много истински неща..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си