.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    хм .. видях доста положителни коментари .. аз лично, незнам длаи това,което напраихме е било чак толкова похвално .. и смятам,че това да се интересуваш как се чувстват околните (било то познати или не) би трябвало да не е рядкост.. Трябва да не мислим само за себе си и за това, как ние се чувстваме .. за някой хора и малкото е достатъчно .. едно 'добре ли си?' казано с чувсто, а не просто 'ей така..' си личи .. и е достатъчно за да те направи малко по щастлив ..
    Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!

Ъми ... нищо лично, но нищо не бих направила, защото никой не го е правел за мен. Живеем в отвратителен свят, където хората нямат нито морал, гледат как да смажат другите, за да постигнат низките си цели и аз като всички съм жертва на това. Имам си собствени проблеми, имам си проблемите на познатите и на приятелите ми - достатъчно са - повече не ми трябват.
    Memento moriendum esse!

Град
    somewhere over the rainbow
    Че аз за какво влиза в тоя форум Да не ви гледам,да ми тъжите по улиците.

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
    Ъми ... нищо лично, но нищо не бих направила, защото никой не го е правел за мен. Живеем в отвратителен свят, където хората нямат нито морал, гледат как да смажат другите, за да постигнат низките си цели и аз като всички съм жертва на това. Имам си собствени проблеми, имам си проблемите на познатите и на приятелите ми - достатъчно са - повече не ми трябват.
    Животът е ,като огледало.Усмихни му се-и после той ще се усмихне на теб

Хубава мисъл. Бях философставала на нещо подобно. Моето отношение на хората попринцип си е като огледало - не давам и не спеставям на никой нещо, което си е заслужил. Но винаги тръгвам с апатаия и чакам другия да направи първата стъпка - психологически си ми е заложено. Имам апатия и към непознати. Не антипатия - апатия - нищо не чувствам.
    Memento moriendum esse!

аз бих го направила но ми се иска да имаше повече такива хора и на мен като ми стане тъжно да има кой да дойде... но пожелавам на всички да няма тъжни за да не се налага да идвам
    .....Love You Forever..........

Хубаво
    но аз не бих го направила.Винаги попадам на някви откачалки, ми ако беше просто друсалка>?

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Na men mi se e sluchvalo mnogo pyti da sym s systoqnieto na momcheto koeto ste nakarali da se usmihne. I za jalost na nikoi ne mu e napravilo vpechatlenie che sym tyjna ... che sym samotna... che placha ... De da se namiraha poveche hora kato vas koito bez da iskat i neprinudeno da vdyhvat jivot v dushata na chovek. A az ot svoq strana sashto bih se otzovala zashtoto znam kakvo e useshtaneto da minavat pokrai teb hora i da se chudish dali si nevidim kato vijdash che nqmat nikakvo izrajenie licata im poglejdaiki te.

Най-вероятно ще ми стане хубаво... Кой знае, а може и да ми стане гадно (в което се съмнавам).

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    da
    spored men se e usmihnal za6toto mu e stanalo hubavo 4e e spodelil s nqkoi evala vi praq i na tebe i na averkata ti \/

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Браво ... това е много хубава постъпка
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Ше му бутна бирата и ще избягам.

Цитирай Първоначално написано от ^Adrenalinka^
    Браво на вас! Наистина има хора, които биха казали "Къв е тоя дето се прави на интересен" но е мн важно да имаш подкрепа. По принцип не бих го направила, защото няма да смея така да заговоря непознат, но ако съм с някой друг определено бих. Важно е някой да ти каже нещо мило в такъв момент.. няма значение кой

Град
    София
    ако трябва да съм откровена,зависи от обстоятелствата.Ако излезе някой пияница ще се окаже доста гадно,но от друга страна стане така винаги е хубаво да помогнеш на човек в труден момент

mi ako mi e poznat se opitvam da pomogna i da mu vlezna v polojenieto ... no ako e nepoznat prosto si go podminavam s ugrijen pogled

Повече от фен
    Хмм когато ми е тъжно и стоя сама в парка на някоя скамейка, обикновено не искам помощ, още повече от непознати. Даже много мразя да ме заговарят разни хора, да ме питат кво ми било и т.н. и обикновено се държа доста отвратително с тях с цел да ги разкарам, щото до известна степен самото заговаряне ми прилича на отчаян опит за свалка... Веднъж си слушам Кълн, увеличила съм до дупка и се взирам в дъното на единственото празно езеро в парка, когато усещам ръка върху рамото си. Някъв непознат ми предлага бира. Стана ми смешно и се замислих толкова нещастна ли изглеждам бе... И това хич не е единичен случай...
    Та, аз определено не искам да бъда забелязвана като ми е сдухано, не ми дреме за минувачите, даже бих била много щастлива ако можеха да изчезнат и да си останем само аз и болката
    При вас на момчето явно му е харесало, тъй че добре сте направили.

Град
    ПлуТоН
    Цитирай Първоначално написано от ^Adrenalinka^
    Браво на вас! Наистина има хора, които биха казали "Къв е тоя дето се прави на интересен" но е мн важно да имаш подкрепа. По принцип не бих го направила, защото няма да смея така да заговоря непознат, но ако съм с някой друг определено бих. Важно е някой да ти каже нещо мило в такъв момент.. няма значение кой
    дамз ...

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Еми .. какво правя , като вида тъжен човек ..
    Ако наистина видя такъв .. мога съвсем с цел , да го заговоря , и да пусна някоя шега ...

По някой път се правя и на шут .. така карам не само човека който съм видял , че е тъжен , ами и другите да се усмихнат ..
    В смисъл , на мен си ми е в природата да карам хората да се усмихват .. мисля , че го мога

Един вид се правя , че развеселявам само човека с мен , а го правя с цел , да развеселя друг човек .. просто приятеля/приятелката ми е извинението
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Град
    The Sky
    =D> Браво!

Фен Аватара на thefreakykid
    Град
    Земя, Европа, Балкански Полуостров, България
    Ами, естествено, че би ми помогнало, но мисля, че не бих го направила.. Не знам дали от срам или от нещо друго...
    Soy tu gitana, tu compa

Град
    варна
    Браво на вас.Трябва да се подкрепяме взаимно.И аз не веднъж, като съм била на разходка, съм спирала.Като видя тъжен човек на някоя пейка и ми става супер кофти и това ме подтиква да отида и да я/го попитам какво е станало. Като си го кажеш, няма значение нали на познат или непознат, винаги малко или много ти става по-добре.Още веднъж браво =D>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си