.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Позиорка ли съм?

ami 1 - Zdrasti na vs!
    ami iskam syvet ..na4i pove4eto v moeto daskalo po4naha da slu6at punk metal i takia.a sq i moqta fr ..i vs te po princip mn se draznat ot poziori ma mislq 4e imat pogre6na predstava koi sa te.... na4i 6tom vidqt nqkyv 4ovek da slu6a ne6to po razli4no vednaga vikat - pozior!!..sq i az naposlledyk po4nah da haresvam rock/hard rock mn ma me e strah da kaza na nqkoi osobeno na fr mi 6tot vednaga 6e po4nat -> i sq nz ko da praa 6tot mi e pisnalo kat me pitat kva muzika slu6am da izmislqm nqkvi prostotii

[b]Модерирано от a[N]D[i]T[k]a т.1 от правилника
    Пиши заглавията на темите на кирилица!
    Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!

Бъди себе си, какво ти пука за мнението на другите?!
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Ако са ти истински ФР ще те приемат каквато си..прави си изводи с какви хора се събираш и колко са ти приятели и колко биха ти помогнали

аман от комплексари честно
    Момиче съм

Ако не приемат,че слушаш точно тази музика,какви приятели са ти те?Приятелите трябва да се подкрепят и разбират и ако те ти се разсърдят за такава глупост какви приятели са ти?Както казаха и преди мен-да не ти пука,просто бъди себе си!
    Just haters make me famous! εĭз

Град
    София
    Абе...кво ти пука какво мислят другите!?Такава музика ти харесва,такава слушаш,що да криеш?!Я по-спокойно и недей да криеш и да лъжеш,щото не си някакъв престъпник-всеки си има вкус!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    и можеш да наречеш тях,свои приятели?
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

защо плащаш данък обществено мнение не мога да разбера?! дда си теб кфо те бърка..

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Осъзнаваш ли поне на половина колко си зле?
    Ако харесваш тази музика,ще си я харесваш,без да ти дреме,че някакви не харесвали подобен стил музика и ще ти се присмиват.О,вече се смайвам!
    Как може да ти пука за подобно нещо?Ама,чуваш ли се изобщо?Разбери,че музиката е свобода,едно твое пространство,което те разтоварва,дава ти енергия и заема една частица от живота ти.Тази частица никой няма право да ти краде-било приятели,родители или познати.Свободна си да слушаш,каквото намериш за добре,а другите са просто никои.Не допускай да се ровят в твоето пространство и не се интересувай дали някой харесва това,което ти харесваш,или ще си смешна в неговите очи.Бъди себе си!

i az mn se u4udvam !!!! poziori sa teq det slu6at nqkuv stil muzika bez da go haresvat samo 6tot vsi4ki go slu6at e tva sa poziorite !!!!vseki da slu6a kvot mu haresva i tva e ! muzikata koqto slu6a6 ne te promenq kato 4ovek

Цитирай Първоначално написано от trittico
    аман от комплексари честно
    !!!

Mi kakvp ti dreme kakvo 6te si pomislqt Kazva6 4e te kefi tva bez da ti dreeeme puk ako ti kajat 4e si poziorka gi zatapi i tva ee

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ае позиорка си ... ааааахахахахаххаха

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

az vse si mislq,4e ako vaprosnite hora zaslujavat etiket4eto PRIQTELI edva li 6te im napravi vpe4atlenie,4e si si promenila vkusa za muzika,po-skoro da se izkefqt,4e si ve4e edna ot tqh.davai smelo

Град
    Лапландия!?
    Ама че си глупава....слушай си квото ти харесва егати аз си слушам квото ме кефи и не ми пука кво говорят хората около мен ама то пък вие на 12-13 се още затъпели и не го осъзнавате

Цитирай Първоначално написано от scout4e94
    i az mn se u4udvam !!!! poziori sa teq det slu6at nqkuv stil muzika bez da go haresvat samo 6tot vsi4ki go slu6at e tva sa poziorite !!!!vseki da slu6a kvot mu haresva i tva e ! muzikata koqto slu6a6 ne te promenq kato 4ovek
    +1
    А и тези твои притеснения ми се струват прекалено детински и явно "приятелите" ти не знаят истинското значение на думата "позъор". Земи им разясни малко...

Мда \/ напълно съм съгласна.. в днешно време битката м/у стиловете музика е голяма.. Защо ли ?! Ами например един прикрит чалгар,за да се прави на интересен казва ,че слуша хаус или метъл,но изобщо вяма представа какво е това.. оттам идва това "позиорското" не се притеснявай просто им докажи,че наистина ти допада стила,който си харесала!

Хах..щом са ти приятелки ще те приемат такава,каквато си...ако не значи не са ти никви приятелки!!! Слушай каквото на ТЕБ ти харесва,а не каквото на ТЯХ им харесва!

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Мнеее... още не си, но ще станеш както си тръгнала. Когато човек прави това, което на него си му харесва не може да се нерече позьор.

Re: Позиорка ли съм?

Цитирай Първоначално написано от MaD BuNnY
    ami 1 - Zdrasti na vs!
    ami iskam syvet ..na4i pove4eto v moeto daskalo po4naha da slu6at punk metal i takia.a sq i moqta fr ..i vs te po princip mn se draznat ot poziori ma mislq 4e imat pogre6na predstava koi sa te.... na4i 6tom vidqt nqkyv 4ovek da slu6a ne6to po razli4no vednaga vikat - pozior!!..sq i az naposlledyk po4nah da haresvam rock/hard rock mn ma me e strah da kaza na nqkoi osobeno na fr mi 6tot vednaga 6e po4nat -> i sq nz ko da praa 6tot mi e pisnalo kat me pitat kva muzika slu6am da izmislqm nqkvi prostotii

[b]Модерирано от a[N]D[i]T[k]a т.1 от правилника
    Пиши заглавията на темите на кирилица!
    Да, позьорка си.Всички са почнали да слушат - айде и ти..
    "Rock/hard rock" ? Което ще рече?Linkin Park и Evanescence сигурно хахахаха Честно много си зле! И в нашето school се навадиха сек'ви такива пънкари,които слушат Green Day ;D и метъли слушащи LP и Evanescence хаха ама с помощта на кубинките всички те се отстраняват толкова бързо, че си няаш и на представа

е тва ако са приятели...

да ти имам проблема...ти лично мнение нямаш ли?? кажи им бе, к'во ти пука, ако са ти "приятелки" ще те разберат
    we give it all.

Цитирай Първоначално написано от HePeAJIeH
    Ако са ти истински ФР ще те приемат каквато си..прави си изводи с какви хора се събираш и колко са ти приятели и колко биха ти помогнали
    Точно така!
    offline forever!

Супер фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от HePeAJIeH
    Точно така!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Ооо ама хич да не ти е през *** кой какво щв мисли за теб... Човек не става позьор само защото харесва дадено нещо... По тази логика то значи всички сме позьори, щом харесваме рок...чалга...поп и т.н
    Мога само да кажа Смело напред и да не ти пука за мнението на другите \/
    I MaY Be AwAy BuT I'm SuRe...EvEn WhEn We ArE FaR ApArT... DiSTaNcE CaN NeVeR ChAnGe ThE LOVE I HaVe FoR YoU in My HeArT... Thinking ot you...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си