.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Чак сега...!

Досега съм правила секс много,но никога не съм била лизана отдолу!Приятеля ми иска да ме лиже,обаче той също не е лизал.Та аз се притеснявам да не би вкуса на течността при възбуда да е неприятен или дори че имам изрядна хигиена,пак да мириша на нещо неприятно(досега не съм усещала такава миризма,но все пак не съм се лизала сама и не съм била толкова близо отдолу че да знам ) Ще може ли да кажете нещо по въпроса за вкуса на течността Забравих да питам и дали трябва да съм гладка като бебешко дупе???

hottie
    Guest
    Айде момчета вие сте

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Вскуса е различен. Общо взето може да си алкална или киселинна. Киселинната е добре, защото в този период не можеш да забременееш. Всъщност тази течност мори и сперматозоидите (все едно да си сипеш оцет във вагината, което не е препоръчително де). Киселото..е странно. Лимонтозу (как се пише бе) нали си яла. Същото е Може и да няма никакъв вкус, но си има особен дъх. Не се притеснявай за неприятно ухание

Град
    от мястото с най-много магистрали
    ако не искаш да ти се разкиха от дразненето на косъмчетата ти .. бебешко дупе
    колкото до вкуса... абе ,като при гълтането от момичетата е
    като ти е кеф с човека общо взето не обръщаш внимание на такива неща ...спокойно не е вкиснат зелев сок(чорба) макар да е киселко понякога
    Да живее Радо шишарката и най-вече сестра му..

Град
    София, центъра.
    Вкуса... кво... приятен е, на мене ми харесва. Най-добре да си наистина като бебешко дупе гладичка, най-много няква причесчица да спретнеш, но поне на 1 см от "дупката". а и ше е хубаво, ако се погрижиш и за обезкосмяване на дупето, щото е неприятно иначе. Също така гледай да не го сриташ, когато ти е най-кеф, щото ми се е случвало без да иска, да ме ритне приятелката ми, и не че боли, ама е некво неприятно. Успех и няма от кво да се притесняваш. Тва е момче, момчетата не са толкова кукави на тая тема, освен ако не е някои маниак.

ем нямам личен опит в тази област , но това за киселинната съм го чел на много места и е така. А за това да си като бебешко дупе чесно да си кажа мисля че е желателно.
    ЛЕСНИ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
    Намерих начин да се изкарат
    малко пари от престоя в интернет.
    Наистина работи и плащат на българи.
    За повече подробности http://buxbg.hit.bg/

Вкуса е специфичен. Свиква се
    Мирис, ако се поддържаш много добре липсва
    Като ти е некомфортно все още - най-добре изкъпваш се и отиваш на гости у приятеля си и.. :P
    Първите 2-3 пъти не очаквай много.. първо момчето да ти намери точките на теб и начина, койъто ти харесва и второ, че това чене се схваща без тренинг
    Пък и той няма да седне да ти смуче дупката... ще те облизва по клитора най-вече и по устните а у, няма да пие все едно е айрян споко
    А бе няма лошо
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Re: Чак сега...!

Цитирай Първоначално написано от angelqueen
    Досега съм правила секс много,но никога не съм била лизана отдолу!Приятеля ми иска да ме лиже,обаче той също не е лизал.Та аз се притеснявам да не би вкуса на течността при възбуда да е неприятен или дори че имам изрядна хигиена,пак да мириша на нещо неприятно(досега не съм усещала такава миризма,но все пак не съм се лизала сама и не съм била толкова близо отдолу че да знам ) Ще може ли да кажете нещо по въпроса за вкуса на течността Забравих да питам и дали трябва да съм гладка като бебешко дупе???
    За гладкото дупе можеш да питаш приятеля ти как те иска аз лично предпочитам да е гладко, ненавиждам обраслите храсти

Относително е, има много фактори които влияят, аз лично мога да ти препоръчам преди този епизод на "младост, влюбени и възбудени" да минеш през банята за едно бързо подмиване. Това е може би най-добрият вариянт.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от BOBITURBOTO
    ако не искаш да ти се разкиха от дразненето на косъмчетата ти .. бебешко дупе
    колкото до вкуса... абе ,като при гълтането от момичетата е
    като ти е кеф с човека общо взето не обръщаш внимание на такива неща ...спокойно не е вкиснат зелев сок(чорба) макар да е киселко понякога
    abe az ne sum suvsem saglasna,za6toto az sam s s partniora si ot 2 godini i malko i ak se slu4i dokato mu pravq svirka da mi zasmardi,6te e mnooogo kofti,ne samo 4e 6te mi mine meraka da mu dostavqm udovolstvie,no i 6te go priema malko kato li4na ubida kum men,nz,moje i az ne6to da sum kriva v razsajdeniqta si!

гадно е мен не ме кефи изобщо
    КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
    Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
    Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?

2/3 пъти съм лизал ..... няма нищо страшно .... пък дори и да мирише и да е неприятен вкуса аз като знам че след два ше намажа и аз едно е*ане найш ли как ме е*е хъхъ .... пък ти като знаеш че ще лижат шсе измиеш яко ше удариш една ножка ...... задължително гледай да се обръснеш и то качествено ..... иначе леш стаа едната щеше да яде шамара щот беше гора дейба изчадието и удавих са в космаци
    18 м Варна скайп nase_vn
    http://naze.aha.bg -

вкусът е специфичен, но не и отблъскващ

az si4kite pyti sym bil piqn i wsi4ko ima6e wkus na wodka bratO
    18 м Варна скайп nase_vn
    http://naze.aha.bg -

Мега фен Аватара на amatorium
    Mdam. Jelatelno e da si epilirana za da ne se narani ezika. Inache nqma da se pritesnqvash. V pochti vsichki sluchai ako si imash higiena ili nqmash nqkakvi infekcii shte si vkusna otdolu.
    Eating isn't cheating - Arnold

Ако хигиената е добра няма никкъв проблем. Просто направете организацията така, че ти да излезеш от банята точно преди сеанса. Така от шампоаните и балсамите мирисът ще е дори прекрасен.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Опитай си сама соковете, де?

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Това наистина е добра идея. Подкрепям krem4et0 с двете си ръце !

Мега фен Аватара на amatorium
    Ama tq ne gi li e opitvala? Tva e vse edno momche, koeto ne si e opitvalo spermata - slaba rekolta v legloto
    Eating isn't cheating - Arnold

Цитирай Първоначално написано от Crag Hack
    Ако хигиената е добра няма никкъв проблем. Просто направете организацията така, че ти да излезеш от банята точно преди сеанса. Така от шампоаните и балсамите мирисът ще е дори прекрасен.
    kakyv seans be.. tova da ne ti e psihiatyr

Град
    Варна
    Абе хората не са добре СЕАНС!Тцтцтцтцтт ............ е ти как така си правила много СЕАНСИ(секс както му се вика попринцип)без нито 1 път да се те лизали?
    SEX NA EKS!

Лесно, ако се опитат остават без зъби

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    EMiii spored men trqq se obrysne6 a za drugoto ne mislq ,4e ima problem

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Това наистина е добра идея. Подкрепям krem4et0 с двете си ръце !
    Това няма ли да е малко странно!Някой правил ли го е?

Цитирай Първоначално написано от ReNiTy_VArna
    е ти как така си правила много СЕАНСИ(секс както му се вика попринцип)без нито 1 път да се те лизали?
    Ми не са ме лизали,само малко пръстчета и то прекалено малко,после направо главната част!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от angelqueen

Това няма ли да е малко странно!Някой правил ли го е?
    Az

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си