- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Чак сега...!
Досега съм правила секс много,но никога не съм била лизана отдолу!Приятеля ми иска да ме лиже,обаче той също не е лизал.Та аз се притеснявам да не би вкуса на течността при възбуда да е неприятен или дори че имам изрядна хигиена,пак да мириша на нещо неприятно(досега не съм усещала такава миризма,но все пак не съм се лизала сама и не съм била толкова близо отдолу че да знам) Ще може ли да кажете нещо по въпроса за вкуса на течността
Забравих да питам и дали трябва да съм гладка като бебешко дупе???
![]()
Айде момчета вие сте![]()
Вскуса е различен. Общо взето може да си алкална или киселинна. Киселинната е добре, защото в този период не можеш да забременееш. Всъщност тази течност мори и сперматозоидите (все едно да си сипеш оцет във вагината, което не е препоръчително де). Киселото..е странно. Лимонтозу (как се пише бе) нали си яла. Същото еМоже и да няма никакъв вкус, но си има особен дъх. Не се притеснявай за неприятно ухание
![]()
ако не искаш да ти се разкиха от дразненето на косъмчетата ти .. бебешко дупе
колкото до вкуса... абе ,като при гълтането от момичетата е![]()
като ти е кеф с човека общо взето не обръщаш внимание на такива неща ...спокойно не е вкиснат зелев сок(чорба)макар да е киселко понякога
![]()
Да живее Радо шишарката и най-вече сестра му..
Вкуса... кво... приятен е, на мене ми харесва. Най-добре да си наистина като бебешко дупе гладичка, най-много няква причесчица да спретнеш, но поне на 1 см от "дупката". а и ше е хубаво, ако се погрижиш и за обезкосмяване на дупето, щото е неприятно иначе. Също така гледай да не го сриташ, когато ти е най-кеф, щото ми се е случвало без да иска, да ме ритне приятелката ми, и не че боли, ама е некво неприятно. Успех и няма от кво да се притесняваш. Тва е момче, момчетата не са толкова кукави на тая тема, освен ако не е някои маниак.
ем нямам личен опит в тази област , но това за киселинната съм го чел на много места и е така. А за това да си като бебешко дупе чесно да си кажа мисля че е желателно.
ЛЕСНИ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
Намерих начин да се изкарат
малко пари от престоя в интернет.
Наистина работи и плащат на българи.
За повече подробности http://buxbg.hit.bg/
Вкуса е специфичен. Свиква се
Мирис, ако се поддържаш много добре липсва
Като ти е некомфортно все още - най-добре изкъпваш се и отиваш на гости у приятеля си и.. :P
Първите 2-3 пъти не очаквай много.. първо момчето да ти намери точките на теб и начина, койъто ти харесва и второ, че това чене се схваща без тренинг![]()
Пък и той няма да седне да ти смуче дупката... ще те облизва по клитора най-вече и по устните а у, няма да пие все едно е айрян споко
А бе няма лошо![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
За гладкото дупе можеш да питаш приятеля ти как те искаПървоначално написано от angelqueen
аз лично предпочитам да е гладко, ненавиждам обраслите храсти
Относително е, има много фактори които влияят, аз лично мога да ти препоръчам преди този епизод на "младост, влюбени и възбудени" да минеш през банята за едно бързо подмиване. Това е може би най-добрият вариянт.
abe az ne sum suvsem saglasna,za6toto az sam s s partniora si ot 2 godini i malko i ak se slu4i dokato mu pravq svirka da mi zasmardi,6te e mnooogo kofti,ne samo 4e 6te mi mine meraka da mu dostavqm udovolstvie,no i 6te go priema malko kato li4na ubida kum men,nz,moje i az ne6to da sum kriva v razsajdeniqta si!Първоначално написано от BOBITURBOTO
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
гадно е мен не ме кефи изобщо![]()
КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?
2/3 пъти съм лизал ..... няма нищо страшно .... пък дори и да мирише и да е неприятен вкуса аз като знам че след два ше намажа и аз едно е*аненайш ли как ме е*е хъхъ .... пък ти като знаеш че ще лижат шсе измиеш яко ше удариш една ножка ...... задължително гледай да се обръснеш и то качествено ..... иначе леш стаа
едната щеше да яде шамара щот беше гора дейба изчадието и удавих са в космаци
az si4kite pyti sym bil piqn i wsi4ko ima6e wkus na wodka bratO![]()
Mdam. Jelatelno e da si epilirana za da ne se narani ezika. Inache nqma da se pritesnqvash. V pochti vsichki sluchai ako si imash higiena ili nqmash nqkakvi infekcii shte si vkusna otdolu.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Ако хигиената е добра няма никкъв проблем. Просто направете организацията така, че ти да излезеш от банята точно преди сеанса. Така от шампоаните и балсамите мирисът ще е дори прекрасен.
Това наистина е добра идея. Подкрепям krem4et0 с двете си ръце !Първоначално написано от krem4et0
Ama tq ne gi li e opitvala?Tva e vse edno momche, koeto ne si e opitvalo spermata - slaba rekolta v legloto
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
kakyv seans be.. tova da ne ti e psihiatyrПървоначално написано от Crag Hack
![]()
Абе хората не са добре СЕАНС!Тцтцтцтцтт ............ е ти как така си правила много СЕАНСИ(секс както му се вика попринцип)без нито 1 път да се те лизали?
SEX NA EKS!
Лесно, ако се опитат остават без зъби![]()
EMiii spored men trqq se obrysne6a za drugoto ne mislq ,4e ima problem
![]()