- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Чак сега...!
И аз. да не говорим, че ако правим секс, а после френска по пениса му има сума ти сокове. Бъркаш с пръстче и опитваш. Това са твоите сокове-все едно си опитваш......слюнката.
I na men mi se vijda malko stranno,sama da se opitashПървоначално написано от angelqueen
![]()
Lichno az vseki pat predi da pochnem s priqtelqt mi da pravim sex,si hodq do banqta da se podmiq,zashtoto ne iskam dokato priqtelqt mi minava prez "Franciq",az da se pretisnqvam prez cqloto vreme,dali nqma nqkakva losha mirizma ili neshto podobno.
To ne e zadaljitelno da ima,no sled kato mina prez banqta sam spokoina,i ne mislq za takiva neshta.Uspeh.
Абе, ти си супер гнусна. Още малко ще предложиш на някое момче да си опита спермата... пффПървоначално написано от krem4et0
Ne e tia syper gnysna a ti si ograni4en.Kakvo my e lo6oto mom4eto da si opita spermata? Ne moga da vi razbera! Ta to si e va6e be hora!Първоначално написано от bboy_bunker
![]()
хааххаахахахаха леле....
за вас всичко е за папкане.. лайното пробвали ли сте си? и то си е ваше![]()
ахахахахахахахахахаха, размаза ги!Първоначално написано от bboy_bunker
Walk with me now, fly with me later...
Da be s koe ni e "razmazal"?Първоначално написано от Rookie
Tova koeto moje da opitva gadjeto mi moga da go opitvam i az o6te pove4e 4e si e moe.Va6te gadjeta lainata vi iadat li gi? Ne.Ama vi gultat spermata a? 6tom te mogat da ia slagat v ystata si za6to teb da te e gnys? Close minds always seem to be connected to open mouths
![]()
abe spx ne se pritesnqvai .. toi priqtelqt ti qvno e naqsno che ne e trygnal da lije blizalka ili sladoled![]()
Не съМ сТанДартНия модеЛ-мИс курВа [!]. Не се вПечаТляваМ леСн0,нЕ хаРесВам префъРцуНЕни, НаДути лигАви и МазнИ хорица..ЖивеЯ си В моя свЯт и не ме интересуват правилата.Имам св0е виЖдАне зА нещАтА.ОтдАвАм се нА мАх зА приЯтЕлитЕ ми,тЕ са м0я жив0т...
Чувал съм че има кремове точно за интимни части ... даже 1 познат ми се фукаше как на 1 момиче и миришело на ягода и от приятният мирис 2 часа не можел да спре- разпитай в аптеките ако се заинтересуваш
Иначе поне според мене бебешко дупе :P
Не ми се спори с теб, защото не вярвам да имаш дори 14г. Гаджето ти може и уран да опитва, но ти сигурно не би го последвала ? "Нашите" гаджета не "ни" гългат спермата.Първоначално написано от slun4ice
Боже.. това ми звучи като дечицата от детската градина: "Мамо,мамо, днес си пробвах сУполката и ми беше 'ногУ слаТка :P "
dumbshit...
+1Първоначално написано от buxbull
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
emi ako tolkova se pritesnqva6 prosto si vzemi edno du64e nabarza raka i taka![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
най добре май звучи това с кремчето
Първоначално написано от angelqueen
Да, трябва да си гладка !![]()
awe 4estno kazano nz stana na vupros mom4eto da si probva spermata mi kato gl moito gaje kato mu duham i sled tfa gultam neiska da meceluva nz 6to ne ozna4ava 4e nqmadobra higienana protiv prosto go e gnus i az neznam 6to![]()
Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL
ti si ebasi brotalniq, koga si q opita za 1vi p1t?Първоначално написано от amatorium
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Момичето е дооста над 14. Аз съм на същото мнение като нея и съм на 23 близо!Първоначално написано от bboy_bunker
напълно съм съгласна...не намирам нищо лошо в това да опита собствените си сокове...почти съм сигурна че почти всички да не кажа всички момчета са го правили,но не нали не трябва да си признават...нали трябва да се правят на големи мъже все пак...ае говорете квото искате ама сте си опитвали спермата нали...за себе си го знайте не е нужно да си го признавате но искам да се изяждате отвътре за нещо което сте правили и не искате да си признаете...Първоначално написано от krem4et0
![]()
Най-същественото е невидимо за очите...
jenity_bs, аз НЕ съм си ял спермата.. и какво.. значи не съм нормален ли?! пфааххах.... я се стегнете бе, дечица... не всичко е за ядене
И аз не съм и скоро време няма да опитвам!!Първоначално написано от bboy_bunker
Значи и аз не съм нормалн!
![]()
--------------------------------------------------------
не става въпрос тва да ви е закуската/вечерята всеки ден ,но сте си я опитвали... знам че сте големи мъже да ...
Най-същественото е невидимо за очите...
Hahahha mnogo znaesh ti kakvo sym si opitvalПървоначално написано от jenity_bs
Изчипкай се преди да почнете, гледай да си гладичка /че на момчето ще му е за 1-ви път, да не остава с лоши спомени/ и всичко друго ще е ОКМного се панираш
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!