- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- offffffff u4ili6te i priqteli
teq priqteli v daskaloto sa samo poludrugari steh samo v u-6te sedime i izdivqvameina4e gi mraza si4ki a pak i to edno u4ili6te si4ki u4iteli tehnite interesi gledat taka u4at decata 4e si4ki posle negramotni zavar6vame a pa i taq direktorka samo me kani v kabineta si mi to kat sam vip![]()
Обичай живота! No Angels- http://www.youtube.com/watch?v=RSPnhu9xP08
Ходя защото трябва да си подсигуря бъдещето... когато порастнете малко ще ме разберете.
ama ela v na6to daskalo da widi6 kak se podsigorqva tam te tam daskalite si4ki sa otka4eni![]()
![]()
w0sh Пуснато на: Вто Мар 18, 2008 6:35 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Ходя защото трябва да си подсигуря бъдещето... когато порастнете малко ще ме разберете.![]()
[/code][/list][/list]
Аха.Zarad fr hodq..i 6outo
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Ходя , защото не искам да остана прост
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
ami...zaradi frend4etata :P![]()
![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Hodq Za Da Moga edin den da si oredq dobre b1de6teto :P A che Sa Otka4eni che te kade sa normalni![]()
НиКоГа нА КоЛеНе ПрЕд КоГоТо и дА Е!
Ограничен човек си... Човек ходи на училище главно, за да се учи и както казаха някои да си подсигури бъдещето и да не остане прост. Колко по-лесно щеше да е, ако бяхме родени научен, но уви. Това дали ще се забавляваш е странично нещо - има ли го - окей; няма ли го - ми пак окей. И какво от това, че ще престанеш да се срещаш с тези хора, след като завършиш?! Нали са с теб сега... А и това не е напълно вярно. Ето най-добрият приятел на баща ми е от гимназията... Има си приятели човека и от армията. Вече не е там, нали? Има и хора, които се женят благодарение на запознансто в училище... Аман, значи!
П.П. Няма да отговоря на анкетата, защото никой отговор не изразява мнението ми. Трябваше да дадеш и други възможности. Аз не харесвам училището, но знам, че трябва да се ходи...
На мен ми харесва, защото обичам да научавам нови неща. Има само някои предмети, които ме дразнят. Ходя, защото у нас ми е много скучно -първо. Гадно ми е като имам бележка и се чувствам самотна, а всички са на даскало. Второ, защото човек трябв ада си подсигури бъдещето и аз работя за това много яко. И трето - защото е забавно, пада смех и .... просот е хубаво.
Memento moriendum esse!
На мен ми е кеф да хода на даскало, не само за да уча,но и в същото време не само заради фр.....Баланса му е майката
The Spark
em to qsno 4e trqbva obrazovanie ama kato ne ti e priqtno nemoje nasila nasila u4at samo zubarite nali toq predmet po koito u4i6 trqbva da ti haresva da ti e interesno i da ti e v kravta a na mene kat mi e tapo a i daskalite se edno mi govorqt na djigitaiski abe mani imam 3 predmeta koito sa mi lubimi fize izobrazitelno i muzika i ne za6toto e mn. lesno po fize ne e lesno osobeno za debelite hora po izobrazitelno sa6to za6toto davat mn. slojni zada4i koito ne vseki moje da izpalni kato grafikata i tem podobni ralti ili pak muzika kaqto za radost nai mi se otdava tq si e trudni4ka za6toto ne samo se pee a i trqbva da u4i6 pone v moito daskalo i kontrolni pravime i sme zadaljeni na hor da hodime tai4e tva sa mi lubimite predmeti i tqh si gimoga nai -dobre a ne sa i lesnispored mene![]()
![]()
![]()
:P
![]()
Първоначално написано от Co0kIe
![]()