.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Повече от фен
    За да си наистина успешен сред момичетата в днешно време действително много помага по-суровия и мъжествен характер.Който го има е добре,който го няма-мъчи се да го "отгледа" доколкото е възможно това.Ест някои избират да бъдат себе си-и това е само в тяхна полза.Просто стереотипите са много силни и е по-лесно ако си различен да се опиташ да се слееш с тях,отколкото да вървиш срещу течението.Имай самочуствие,това веднага се усеща.Ако човек се уважава ще му е по-лесно да предизвиква уважение и у околните.Когато искаш някоя се бори за нея-в смисъл да не се предаваш пред своята стеснителност.Първия път ще е и последен-преодолееш ли тази си черта "сдухването" отива в историята.И също така можеш да се опиташ да подобриш външния си вид-това също може само да ти е в помощ.

Град
    там където мечтите стават реалност

Re: През целия си живот съм бил сам

Цитирай Първоначално написано от Lennox
    Не умея да съм кратък и изчерпателен, обикновено разкривам половината си живот преди този, който ме слуша да стигне до същността на въпроса пък и някак си колкото повече пиша, сякаш толкова повече ми олеква.
    Но спирам еуфоричния увод до тук и почвам със заглавието.
    Та...
    През целия си живот съм бил сам. Всъщност животът ми не е все още минал, но за 17те ми години не съм имал нито една връзка, разбирайте че дори не съм се целувал. Винаги съм имал проблеми в общуването с нежния пол. Не мога да общувам свободно с момичетата, съавайки въпрос за тези, които са ми харесвали. Винаги съм се страхувал от това да не бъда отхвърлен за това и никога не съм опитвал да "свалям" някоя. От една страна никога не съм претърпявал унижението да бъда отрязан, а от друга съжалявам, че е било възможно да опитам, но не съм знаел как да подходя. Твърде чувствителен съм и страха от това да стана център на евтини подигравки след неуспешна свалка винаги надделява. От време на време се е случвало момичета да ме харесват, но аз просто не съм знаел как да отреагирам, а пък и чесно казано дори не съм бил убеден в сериозността на намеците, които съм получавал и едва чак в по-късен момент съм събирал мислите си така, че да стигна до извода "ех, да, май имах шанс, но го пропилях, дейба".
    Напредвайки във възрастта (ех, чувсвам се стар ;( ) ставам все повече гонен от натрапчивата мисъл, че ставам все по-задръстен гледайки моите връсници и опита им. Пораснах без да открия любовта и радостта от нея, гледам в миналото и само се самосъжалявам. Тези мисли ме спохождат всяка година! Още като бях на 15 вече се затормозявах с мисълта, че никога не съм си имал гадже и всяка следваща година си повтарях - "Край! За последна година съм така - сам!" - Е да, ама нейсе! Всяка следваща година все същия късмет. А минавайки все повече и повече време, все повече си мисля че вариянта да остана сам до края на живота си е много по-вероятен от колкото да си намеря момиче, което да обичам. Израствайки не само на ръст, но и на акъл наблюдавам връсничките си. Та те вече са жени! Не са момиченца, т.е. аз не мога да ги впечатля с нищо, не съм момчето, което може да се им хареса. Докато те мислят за сериозни момчета със силен или по-скоро властен и уверен характер на мъжкар, аз не мога да им го предложа заради липсата си на опит във всяко едно отношение що се отнася до двойките. Липсата на партньорка все повече се отразява и върху самочувствието ми, докато връсниците ми водят полов живот и обичат да споделят своя опит в компанията, аз се чувствам сдухан. Не мога да разбера какво може да ме разчупи. Казват, че жените преценявали на 10-та секунда дали мъжа "става" или не както и при нас мъжете. Не мога да разбера обаче дали се харесвам на момичетата така или иначе. Хайде, някои казват, че обичат свити момчета, такива които не са толкова отворени, ами даже срамежливи. Но в крайна сметка не съм чак такава крайност. Не съм толкова срамежлив, но ми липсва подход. Не съм от момчетата, които ще привличат внимание около себе си само със фешански дрехи и други придобивки, за сметка на това имам чувство за хумор и в комапнията ме смятат за "пич", веднъж обаче обсъждахме, че момичетата обръщат много по-голямо внимание на дрехите и парите отколкото на характера, за това е по-често срещано явление някой интелигентен позьoр фешънчо да ходи с "хубавите мацки". Дали не трябва да сменя изцяло стила си на обличане, ходя малко смъкнат, рошав...абе по-скоро небрежен, но ще е фактор ли ако променя външността си? Просто аз съм съвсем обикновен, съвсем нормален. Какво да променя в себе си, за да направя крачка напред?
    Намират ли се все още съсвем обикновени земни и не толкова предизвикателни на външен вид момичета, които да имат характер и оценяват други неща освен външния вид и парите? Как да подходя към такова момиче в случай, че срещна подобно? И не на послено място - трудно ли е хем да остана такъв какъвто съм, хем все пак да се променя, ако ме разбрахте де...

Мерси, ако сте стигнали чак до тук, ще се радвам на съвети.
    Не опира до пари а до визия и авторитет,да знаеш кога да действаш и кога да кротуваш.Наистина трябва да си сериозен и да се разчита на теб.
    Погледни се бе човек!Ти не си сериозен и женските го виждат,остави какво си мислиш те.
    Един сериозен пич няма да ходи рошав и смъкнат,можеш да имаш всяка ако само знаеш как.
    Жените са спорт,да ги сваляш е изкувство и трябва да си творец за да ги имаш.Не всички са напълно еднакви,мислят еднакво на моменти,има универсални трикове,но винаги трябва да знаеш какво правиш.С времето идва и опита,при теб вече трябваше да е дошъл.
    Значи аз направих невъзможното,забих умна и красива и я накарах да се влюби в мен,после я пуснах да си ходи...Въпреки,че държа на нея.
    Човече,аз правих секс за първи път почти на 17 когато бях,бях задръстен също като теб,но поне визуално гледах да бъда пич и бях,точно заради това продължих напред.Трябва да си готин и да се поддържаш!После много време мина докато правя секс пак,бях забравил дори да се целувам,да не говорим,че за 1-ви път с това момиче се целувах с чувство,нищо,че 1-вата ми целувка беше когато бях на 15.Много си закъснял братко!Наваксвай!
    Учи се,почти като искаш от тъпи и грозни,но не бъди сам,не се ли оправиш в кратък срок,може цял живот да си останеш "сдухан".Закъсняваш в психологичното си развитие!Не се сдухвай,просто се учи!Тренирай,забивай,голям работа като се провалиш,жените няма да свършат!
    СЕга като не знаеш какво да им говориш,поне бъди готин,нека те идват при теб а ти се учи.Но да си непривлекателен и да не знаеш какво да им кажеш работи срещу теб!
    Желая ти успех!Ще се справиш,само се стегни!Не бъди страхливец!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Град
    столична...:)))

Re: През целия си живот съм бил сам

Цитирай Първоначално написано от Bubbly
    Знаеш ли, според мен наистина си за оплакване и това няма нищо общо с това, че на 17 си нямал гадже, не се обличаш като "фиешън" или че не си "супер отворен". Проблемът ти се състои в това, че отчайващо се опитваш да подръжаваш на връстниците си, чудиш се какви дрехи да си купиш и как да се правиш на клоун само и само да си част от масата, а когато не успееш, се сдухваш и се чувстваш като втора категория човек. Повярвай ми, няма зa какво да завиждаш ! Нищо не си изпуснал- ще имаш време и за целувки, и за натискане и за чукне. И колкото и странно да изглежда за потребителите на темата любов не са много тези, които се влюбват истински на 14, 15, 16 пък дори и на "зрялата възраст" от 20. Така че, не си лишен от любов. А и още нещо - нищо не ме разсмива повече от момче, което всяка сутрин се чуди половин час какво да облече и още толкова виси пред огледалото. И ако това ще те успокои- въобще не се различаваш особено от останалите тийнейджъри. Защо просто не се отпуснеш и не си живееш живота? "Личи си, че си доста по-интелигентен от повечето на твоята възраст...Дори и от много над твоята." Може ли да те помоля да ми обясниш защо реши така? Просто ми е любопитно.
    ПС- Не искам да поучавам или да се заяждам, но просто малко се дразня като гледам такива теми. Нищо лично
    Начинът на изказване автора говори достатъчно за самия него. Не мисля, че един ограничен и глупав човек би могъл да напише каквото и да е било толкова грамотно. Над 50% от заобикалящите те хора нямат елементарна езикова култура.
    Без лични и безлични съобщения, моля.

DAI SKYPE NA LS.

p.s GOVORQ SUVSEM SERIOZNO BEZ NIKVI PODIGRAVATELNI CELI.

докато четях написаното от теб....супер много почна да ми допадаш...нз що

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Mislq,che prekalqvash s predpazlivosta."Chovek ne moje da hodi cql jivot s kaska na glavata,za da ne si q schupi".

Vsichki sme imali momenti,kogato nqmame dostatachno samochustvie,ne si edinstven.
    Maika mi davashe edin mnogo hubav savet,koito izpolzvah i imashe golqm efekt(pone pri men).Vsqka sutrin dokato si opravqsh kosata,ili tam dokato pravish neshto pred ogledaloto,gledash se i si kazvash 10 pati "Az sam mnogo hubav",no trqbva malko ot malko da si povqrvash,pri men imashe mnogo golqm efekt,samochustvieto mi se vdigna pone s 40%
    Jelaq ti uspeh!

Град
    Rousse
    [/b] vqrvai v sebe si i ne se samosajalqvai 6te sre6tne6 momi4eto na me4tite ti i togava 6te razbere6 kakvo e da si obi4an ...

Ето в тази тема мисля да заема страната на отрицателния герой в форума . К'ва ти любов к'ви ти чувства.. " момиченцата " на 14/15 годинки са по нахакани от ... и аз немога да определя колко годишни " дами " а тея дето са на по 18/19 вече уж жени те са си яко лепнали по париците и не ги е*е за друго, важно е да са натокани фешънки с яко гадже и айде т'ва е . Относно стила ти на обличане, незнам какъв е но няма смисъл да го сменяш !! . За страха, всеки се страхува от какво ли не.. нормално е !! тук бих добавил че прекаляваш малко но все пак имаш право то т'ва момичета ли са О.о ( извинявам се на свестните дами ) но мисля че ще ми оловят мисълта . Но от мен да знаеш, видиш ли момичето за теб ще ти овисне ченето.. такаче притеснявай !!

Айде с здраве .
    912.Crew

Започнеш ли да танцуваш веднъж.. връщане назад няма..

Танца е чувство, Танца е любов, Танца е свобода..

Фен Аватара на SouL^*DiViNe
    Град
    Бургас
    И аз съм на 17 и аз все още не съм имала приятел....ама няма да се отчайваш ейй!!!Може би ще прозвуча банално,но е факт просто..животът е пред нас,има време за всичко,май тва е моят начин да се успокоявам
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Цитирай Първоначално написано от le6per4e
    Споко братле не се самосъжалявай и аз не съм имал връзка и кво толкова по-важното е секса за това вече може да се замислиш
    Bre ,bre,ama 4e umni glavi4ki imalo...nai-vajen e sexa ...s tiq razsujdeniq 6te vidi6 sex prez kriv makaron

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си