Цитирай Първоначално написано от DDD1
1. Не разчитай на помощ по този въпрос от родителите ти. Явно това се е получило понеже не са ти показвали истинска обич. Но и не ги обвинявай за това. Най вероятно те са имали същия проблем когато са били на твойта възраст(това от една страна е капка оптимизъм понеже е доказателство че "болестта" е лечима.. макар и не напълно)
Никога не съм разчитал на родителите си за съвети относно връзките и любовта. Те са от съвсем друго поколение, друг начин на мислене... И със сигурност проблема хич не се корени в това, до колко приличам на родителите си и до колко съм бил истински обичан.
Цитирай Първоначално написано от DDD1
4. В момента опитвам тактиката да държа колкото се може повече момичета около мен и .. това явно действа. Започни със скайп.. там нещата стават по лесно.. след това когато придобиеш достатъчно увереност започни комбинация "скайп+real talk" (аз съм на тази фаза). Следващата както вероятно се досещащ е предимно real talk.
Не съм убеден, че това е достатъчно добър метод. Впечатлението от чата е съвсем различно от това, което може да ти направи един човек на живо. Не мога да кажа, че виртуалните връзки са начин, да си придобиеш опит в тези на живо. Това за мен са 2 коренно разлини неща.
Bubbly, Ти ми направи тотална дисекция на същността сякаш без да си чел това, което съм написал.
Цитирай Първоначално написано от Bubbly
Проблемът ти се състои в това, че отчайващо се опитваш да подръжаваш на връстниците си, чудиш се какви дрехи да си купиш и как да се правиш на клоун само и само да си част от масата.
Не съм суетен и никога не съм бил. И все пак това не значи, че ми е безразлично как съм облечен. Не целя да се променям външно, харесвам се какъвто съм, но ако нещо би направло някаква разлика бих опитал.
А и още нещо - нищо не ме разсмива повече от момче, което всяка сутрин се чуди половин час какво да облече и още толкова виси пред огледалото.
Не се опитвай да сееш заблуди, огледалото е място, пред което почти не се задържам. Как изобщо ти хрумна да напишеш ТОВА?
"Личи си, че си доста по-интелигентен от повечето на твоята възраст...Дори и от много над твоята." Може ли да те помоля да ми обясниш защо реши така? Просто ми е любопитно.
Тук цитираш друг човек, никъде не съм казвал това сам за себе си. Аз изобщо не претендирам да съм интелигентен.
Иначе все пак не мисля да действам инстинктивно, просто нещо ме кара прекалено много да ми пука, но това не значи, че съм свикнал да чакам нещата да си дойдат сами на мястото.
Ще се радвам и на още съвети.