- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- През целия си живот съм бил сам
Никога не съм разчитал на родителите си за съвети относно връзките и любовта. Те са от съвсем друго поколение, друг начин на мислене... И със сигурност проблема хич не се корени в това, до колко приличам на родителите си и до колко съм бил истински обичан.Първоначално написано от DDD1
Не съм убеден, че това е достатъчно добър метод. Впечатлението от чата е съвсем различно от това, което може да ти направи един човек на живо. Не мога да кажа, че виртуалните връзки са начин, да си придобиеш опит в тези на живо. Това за мен са 2 коренно разлини неща.Първоначално написано от DDD1
Bubbly, Ти ми направи тотална дисекция на същността сякаш без да си чел това, което съм написал.
Не съм суетен и никога не съм бил. И все пак това не значи, че ми е безразлично как съм облечен. Не целя да се променям външно, харесвам се какъвто съм, но ако нещо би направло някаква разлика бих опитал.Първоначално написано от Bubbly
Не се опитвай да сееш заблуди, огледалото е място, пред което почти не се задържам. Как изобщо ти хрумна да напишеш ТОВА?Първоначално написано от Bubbly
Тук цитираш друг човек, никъде не съм казвал това сам за себе си. Аз изобщо не претендирам да съм интелигентен.Първоначално написано от Bubbly
Иначе все пак не мисля да действам инстинктивно, просто нещо ме кара прекалено много да ми пука, но това не значи, че съм свикнал да чакам нещата да си дойдат сами на мястото.
Ще се радвам и на още съвети.