- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Връзка от разстояние?
emi poznavam se s momi4e ot 6 godi6en (sega sum na 17). purvona4alno be6e edno takova pulni4ko groznovato momi4ence no sega e perfektna nakratko. predi 2 leta bqhme neprestanno zaedno i nqkakvi 4uvstva se probudiha v nas. az oba4e poneje sum flirtadjia po natura se zaka4ah i s drugi momi4eta (vse pak sum neobvurzan). stigna se dotam 4e 5 momi4eta me haresvat. s tova momi4e oba4e se razbiram nai dobre. no v posledno vreme poprekalih s flirta (makar i na 6ega) i tq pochna da ochakva ne6to. dopulnitelno jiveem na hilqdi kilometri razstoqnie i se vijdam vednuj v godinata.
kakvo predlagate trqbva da napravq????
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
Prisms of light bend perception through infinite realms and parallel dimensions, across the oceans of time, reaching beyond the edge of forever...
mhm po skype li q zaribqva6 6tom s evijdate tolkova kratko ili kvo? otkade znai6 4e o4akva ne6ty..
Веднъж в годината...няма да коментирам колко малко е това и ми се струва невъзможно да се поддържа връзка от разстояние в този случай.
+1Първоначално написано от koalka
fsushtnost kolkoto i stranno da fi se strua moje da ima vruzka prez rastoqnie ako horata si imat dostatu4no fqra edin dryg!
без ПОДПИС ... xD
След време това разстояние убива всичката вяра и търпение, ако не на 1ния, на другия му писва. Спри се навреме. (Личен опит)Първоначално написано от tigity
Some things are better left unsaid!
вЕрно?! Веднъж в годината... за колко време? 5 месеца? 3седмици?Първоначално написано от tigity
![]()
Щели да си имат вяра... сигурно. Може дори и да си бъдат верни през цялото време, но така докога? Нищо не може да замени живия контакт... нежностите и ласките, които си разменят влюбените не в скайп, не в mIRC, не в ICQ.
Eдно е да сте на хиляди километри и да се виждате на 1-2-3месеца за по 2-3седм примерно, лятото за 2-3месеца... съвсем различно е за една година - 10 дена. Разликата е оттук до небето и обратно.
Аз като човек на връзките от разстояние трябва да кажа, че толкова ми е писнало да чакам с надежда, да посрещам с усмивка и да изпращам с насълзени очи, че няма накъде повече.
Струва си до едно време. В началото докато те е повалила любовната треска можеш да повдигнеш огромна скала с 2 ръце, да преплуваш морета и океани само и само да стигнеш до любимия човек, но накрая ако се абстрахираш от чувства и емоции и разбираш колко налудничаво е всичко.
В книгите и филмите стават чудеса... там любовните приказки винаги завършват с хепиенд. Истинския живот далеч не е толкова 'розов'...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
zna4i az jiveq na 1500km ot bylgaria i sym imala vryzki.Vsi4ko si be6e ok kogato si bqh v bg (samo za lqtoto sym tam za 2 meseca) no kogato si trygna prosto.....ne6to nestava nz za6to taka se polu4ava.No na vtorata mi vryzka az bqh vlubena v priqtelq si i naistina bqh gotova da stoq i da si 4akam 4ak do lqtoto da se vidim,no vryzkata se provali ot negova strana.Vypreki tova smqtam 4e ako 4uvstvata sa mn silni i vzaimni moje da imate vryzka za6toto znam kak e![]()
И кфо? Вярата ще махне растоянието ли? Да, любов от растояние има, обаче за колко дълго? И кфа е алтернативата, че няма да свърши бързо? Според мен тфа е само временна "любов". А по темата - едва ли ще се получи сериозна връзка...Пък ако флирта ти е бил само игра..обясни и внимателно и повече не си играй така..Да ти е за урок...Първоначално написано от tigity
![]()
SAMO NE I DAVAI NAPRAZNI NADEJDI !!! tova e nai gadnoto.... povqrvai mi !
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
ot razstoqnie samo oslovno kazano-golqmo krushkane pada![]()
Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
![]()
Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..
Според мен няма да стане...както и да го гледам.
Има и друг вариант като си на 17 и толкова се искате ставаш на 18 почваш яко бачкане и отиваш при нея, или тя идва при теб.Но тук става вече много дебела работата.Съветвам те да не се занимаваш...
Невярвам да излезне нещо сериозно
ami fsushtnost tiq neshta sa verni koity kazahte!msi za mnenieto koety iskazahte no nevqrfam nqkoi ot fas da zapovqdfa na 4ystfata si kakfo da praqt!????a i ne az iam problem
a momi4eto po nagore!?smisal na mene ko mi treashe reshenie na problema otdafna da sam go poiskala!?a i kato q zapo4nah taq vruzka mn dobre sam si dala rafnosmetka za tfa koety prafa!
![]()
![]()
![]()
![]()
без ПОДПИС ... xD
Az pak ako sam na tvoe mqsto,i ako si zaslujava(ako imate chustva)shte opitam da sam s neq,kolkoto i daleche da sme edin ot drug.
Edin den moje da se saberete,ne se znae.
Връзка? От разстояние? Неее... излъгали сте са... няма такова нещо....![]()
![]()
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
neee ti si se izlugala....ima takova ne6ty...dr e vuprosa che ne go priemashПървоначално написано от evelinka1122
no spored men razstoqnieto ne e golqma prechka stiga da imash 4yvstva...ot opit go kazvam ve4e 2 gvodini poddurjam takava vruzka i nito mi e omruznalo nito ne6to mi e poprechilo
![]()
When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)
+1Първоначално написано от GeR!nCeTy
без ПОДПИС ... xD
Според мен връзка от разтояние неможе да има... Да кажем да е заминала за година и да се върне-да, но щом постоянно живее на хиляди километри и се виждате по 1 път годишно.... Според мен няма шанс за такава връзка, още повече щом си женкар( тва флиртаджия ми звучи точно така)
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Съгласна съм връзка от разтояние може да съществува защото аз самата съм имала такава.Стига да има СИЛНИ чувства всичко е възможно, да не говорим за доверие и т.н:P
![]()
Абе няма значение колко сте надалеч ,аз с моя за 3ти пореден път се разделяме ,а той на края на света ,но сме заедно,обичаме се и се подкрепяме....Но чак пък веднъж в годината да се виждате ....Аиде стига....По-добре си прекарвай готино с мацката когато е тук,а като си замине давай с друга!
Но не лицемерно,а обясни как стоят нещата ,за да не страдате и двамата!
Всичко с времето си!
Ако съдя за майка ми - преди сватбата около 1-2 години. И то буквално на двата края на света.Първоначално написано от taffy
Но майка ми все пак е прехвърлила 17 доста отдавна и случая е малко по-различен...
А ти не я обичаш, така че смисъл няма
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
\Първоначално написано от evelinka1122
/
На най-добрата ми приятелка точно това разстояние и попречи... скъсаха с човека който единствено е обичала истински... Виждаха се по рядко, той е по-голям и учи в др град, тя много страдаше и просто нямаше начин, не можеше така да продължават... за това аз съм на това мнение, а това че твоята връзка е оцеляла еми шапка ви свалям!! Лично мен съмнените че той може да е с друга би ме побъркало... нз...Първоначално написано от GeR!nCeTy
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]