- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- с чорапки или без?
+1Първоначално написано от xaxo_xixi
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
със :P
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Задължително с чорапите, а зимата с шапка на главата![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Както дойде.
Когато двама човека много се обичат, това не значи непременно, че заедно ще ти тичат по поляните на щастието и вечната любов...
На ме бърка,когато няма да спя у тях и сме за по 4-5 часа заедно не си ги свалям.Но ако 6те спя при него ги махам о6те от вратата- в тях е много топли4ко.4есно казано не ме бърка,все едно 4е няма хора които да спят с 4орапи...съ6тото е..
Хахах бях постнала в темата ,че го правя 'без' ,обаче сега най-редовно си оставам с чорпаките =))) Тъкмо се хилихме с моя оня ден =))) Той ми направи една снимка и след това като си тръгна ми праща смс - гола ама по чорапи хахахахахах =)))) Много се хилих =))
Лятото-без, а зимата-с чорапки. няма да настина я!
По същия начин и аз като krem4et0.Първоначално написано от krem4et0
![]()
със, без-няма значение, важното е да ти е яко![]()
+ на дядо кожухаПървоначално написано от Mr.Crowley
Еми аз предпочитам да си ги махам моите .. макар,че приятелят ми често си е с чорапки .. Абе все тая .. аз ги махам защото обичам да си го галя и с крачета докато го правим например,като си ги кача на гърба му .. Предпочитам да усещам тялото му на голо :P
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
тия дето са БЕЗ абе вие в ред ли стЕ ?!
Това без чорапи се едно не праиш секс бе :Х
няаам ли чорапи се едно не съм ВЪТРЕ
ЧОРАПИТЕ СА НАЙ-ВАЖНИ
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
BEZ estpo udobnno mi e ..ina4e i priqtelq mi kazva da ne gi maham za da ne nastivam
![]()
зимата със лятото без![]()
С мен който иска, срещу мен който може
Ако е студено със, аз даже зиамта си спя с шушониа като е топличко без
![]()
Тя и да не си ги свали, аз ще и ги сваля.![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
със:P
Както дойде. Но май в повечето случаи със. Кой ти мисли за чорапи в такъв момент![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Аммм не се занимаваме да ги махаме,повечето пъти сами се изсулват,просто са тип терлички ии падат лесно![]()
Ako mi e studeno + chorapi,ako mi e toplo gi maham..ne e slojno....
обикновенно с тях... просто нямам време да ги махна...![]()
пък и тъкмо да не объркаме краката с нечии други
![]()
![]()
Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!
Ти краката ли си гледаш, докато правиш секс?Първоначално написано от Alexandra93
![]()
![]()
Предпочитам с чорапки, но и без не е лошо![]()