Zdraveite,sujelqvam,che ne pisha na kirilica,no kirilizatora na saita e razvalen,a az nqmam kirilica na pc-to si.
Imam sledniq vapros:Znachi vse po-chesto se obsajda rannoto zapochvane na polov jivot,v drugi temi sashto obsajdame kak 13 ili 14 godishni momicheta pravqt sex na poraziq,v tazi tema ne mislq da se zaqjdam,koi koga i zashto pochva da pravi sex,temata e druga.
Interesno mi e,tezi momicheta,koito pravqt sex ot tolkova rano,poluchavat li orgazam?Zashtoto az sam na 18 godini,i oshte ne sam izpitala orgazam.
Chuvala sam,che pri momichetata neshtata s orgazma ne sa tolkova lesno postijimi,kakto sa pri momchetata.Imala sam 4 sexualni partniora.
S parvite trima ne samo,che ne izpitvah otgazam ami i pochti nishto ne izpitvah ot samiq sex,praveh go nqkaksi kato po zadaljenie.
Segashniqt mi sexualen partnior mi dostavq golqmo udovostvie,nqma nishto obshto s predishnite,no do orgazam vse ne se stiga Pochvam da se pretisnqvam,zashtoto povecheto mi priqtelki vrasnichki,sashto imaha takav problem,no veche vsichkite stignaha do tazi tochka osven az.Ne mislq,che vinata e v partniora mi,a v men.
Tolkova mi e hubavo s nego,che dosta pati kogato zapochnem da pravim sex i mi go vkara napravo mi se nasalzqvat ochite ot kef,tova go kazvam v smisal,che toi si e nared i pravi vsichko vazmojno na men da mi e kef,no ne e dostatachno qvno.Kakva moje da e prichinata,che oshte ne sam izpitala orgazam?Imali momicheta koito sa v moeto polojenie?A imali takiva koito sa bili,no sa opravili tozi problem?
Ako ima poveche ot 5 momicheta,koito sa na vazrast pod 16 godini,i kajat,che sa izpitvali orgazam,az shte vzema da se gramna.
Blagodarq predvaritelno na vsichki koito shte otgovorqt.
Molq ne se zaqjdaite,che i az hich ne si popluvam.
Imam vapros i go zadavam,i ne iskam da stavam obekt na podigravki.