.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 96
    Повече от фен Аватара на FOOTSOLDIER
    Град
    във филма
    Ти вече голям филм наби, сухожилия ала бала аз като се бия незнам какво става, а ти чак сухожилия ще режеш.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Прекалено съм добра, аз не бих могла да убия животинка, а камо ли човек.

Не знам защо, но мисля, че ако става дума за нападание, може и да не убия човек дори да рискувам да ме наранят, просто не бих стигнала до крайност. Но като се замисля...ако става въпрос за детето ми в бъдеще примерно, бих убила, ако някой го нарани или убие! Ей тогава ще убия и няма да остане и капка от добротата ми.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Не мога да убия.Мисълта да спра живота на нещо,което диша и мърда,ми се струва противна,но не се знае в каква ситуация мога да попадна.Може би бих убила за някое изключително скъпо същество,макар че се съмнявам,но както казах-не се знае.

Повече от фен Аватара на FOOTSOLDIER
    Град
    във филма
    Важното е да се целим в сухожилията

Убивам за род и родина!
    2, 9, 10, 11 и 13т. системно

Град
    София
    По - висши сме, защото сме създадени по Божий образ и подобие.
    По - висши сме защото всяко животно в жизнения си цикъл " мисли " за точно 3 неща - от кого да избяга, кого да изяде и как да се възпроизведе. Да има хора, които не могат да го надраснат, но като цяло смятам, че място за сравнение няма.
    И все пак горе изложеното няма нищо общо с това дали бих убил човек. Отговорът разбира се е " незнам " , но за това, в което вярвам, за това, за което давам живота си, вероятно бих убил и човешко същество.
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

единствения човек които бих убила...........това съм аз за друг..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Не, никой от вас не би го направил или по - скоро не се знае какво точно ще стане, защото мислите тогава ще ви текат по съвсем различен начин.. Когато оръжието е в теб други мисли те обхващат, всичко се променя.. Тук може и всички да кажете, че бихте убили, но не е така.
    Евала на тези, които казаха, че не биха...
    абе ти как мислиш,че ще стане това?Напада те някой и ти стоиш така или в най-добрия случай тръгваш да се бориш и ако оръжието попадне в теб ще мислиш дали да го използваш?Дааааа бе...бих убила ,ако трябва да защитя близък човек или себе си точно поради тази причина ,че единственото, за което ще мога да мисля е как да го пречукам и ще чувствам само гняв

Абе това е инстинкт за самосъхранение бе хора ,няма какво да говорим,ако мога ще избягам,но ако не става Бог да ми е на помощ на мене или на него/нея толко!

Не бих убил, човешкият живот, независимо на кого принадлежи, е нещо прекалено свято за мен, за да го направя.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Това е труден въпрос, на който не може просто да се отговори с "да" или "не". Да, има хора, които не биха убили, но има и ситуации, в които не си себе си.
    Имало е моменти, когато съм бил близо до подобни неща... а е имало моменти, когато ако съм имал възможност, съм щял да направя доста щети... 100%.
    Може би зависи и от това в какъв свят живее човека - какво е видял, какво му се е случило.

Да, бих убил.
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Темата ми е супер интересна .. ии отговарям , че дали ще убия човек - зависи ...

Зависи от обстоятелствата , ако от това зависи моя живот , или живота на някой на който държа , а този който застрашава техния живот е някой който дори не познавам ,или знам , че е ... безразсъден , значии ще убивам ..

Баща ми , ми е казвал винаги .. понеже когато пътува много , и примерно аз съм с него , ако не дай си боже се случи нещо , и аз мога да действам , ако ми каже
    -Убивай
    този който застрашава моя живот или неговия , трябва да бъде най-малкото ударен ..

Просто когато пътува много , той ... един вид си е чист "тираджия" .. тази дума я мразя , та , той е шофьор на камион , и много пъти кара доста ... "ценни" товари .. било то оръжие , или нещо радиоактивно , танкове и т.н. ... някой път кара и екстрат за дъвки , така , чее ..

Та ... това което ми е казвал баща ми по този въпрос е , че ако имам достатъчно реален поглед по ситуацията , или в случая той е отстрани и може да каже какво трябва да правя - ако каже да убивам - убивам ...

btw Не е хвалба , но мисля ,че преценката на баща ми е най-реалната в такива ситуации е ... абсолютно реална , защото е бил най-малкото в казармата , след което е продължил още 3 години с обучението си там , след което , той и много други хора , влизат за първи път в "Баретите" на България ... тогава това за Зелените барети , защото тогава не е имало червени ... не знам колко време продължава тази история , но когато получава покана да влезне във Специалните Части , той отказва всичко това , и други неща които му предлагат , и се записва за готвач ... изкарва си и там "курсовете" , много хубаво готви , след което си изкарва книжка за Камион , ADR сертификат за каране на опасни и радиоактивни товари , ии още в началото на курсовете му вече има пътувания до Иран и Ирак ..

бих приложил и снимки на пътуванията в Иран/Ирак , и ако намеря някое от писмата относно "поканите" ... само и само да затвърдя мнението си.

Относно цената на човешкия живот ..
    10 000 ... 100 000 ? 1 000 000 ... ?
    Не .. човешкия живот за мен е безценен ..
    Да загубиш някой който обичаш .. някой .. дори не толкова значим за теб човек , но имащ някаква малка роля в живота ти .. всичко това е безценно , тези Десет Хиляди или 1 млн. не могат да върнат тази тръпка .. не могат да върнат този човек , няма да ти проговорят с неговия глас ...

Няма да отрека , че ако имам тези пари , няма да си прекарам малко хубаво ... но ... не мисля , че тези пари струват колкото човешкия живот ... просто Безценно ..

Единственото което човека не може да направи е да върне някой ... дали парите ще могат ? НЕ ...

Това е моето мнение по въпроса. .. не е пълното , но ... не знам , не ми се пише толкова много защото ... ще се задълбоча много.
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Ако цената на човешкия живот е безкрайна, то ткъде знаем, че два безкрая са равни?
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

Не бих убила човек...Не съм аз тази, която ще отнема животи и ще решава кое е правилно и кое не...Мразя ролята на съдник!!!

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Както казаха по- горе... по един начин се мисли сега пред монитора и по съвсем различен, когато имаш оръжие в ръка и човек пред себе си... Но аз мисля, че доста от тези, които казаха, че не биха убили човек биха го направили... когато сме в опасност винаги действаме първосигнало, естествено, че ще забиеш ножа, за да не ти го забият на теб... Колкото до мен самата... да, бих го направила... определено.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

NIKOI NQMA ABSOLUTNO NIKAKVO PRAVO DA OTNEME JIVOTA NA KAKVOTO I DA E JIVO SYSHTESTVO! Ne bih go napravila dokato, otnqkyde sluchaino, ne se naucha da davam jivot na myrtvite...!

Lestat357
    Guest
    Не.

Не знам,честно казано...
    Но не съм твърдо зад"не".

Град
    Бургас
    Бих но зависи от много неща.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от BrokenInnocence
    Както казаха по- горе... по един начин се мисли сега пред монитора и по съвсем различен, когато имаш оръжие в ръка и човек пред себе си... Но аз мисля, че доста от тези, които казаха, че не биха убили човек биха го направили... когато сме в опасност винаги действаме първосигнало, естествено, че ще забиеш ножа, за да не ти го забият на теб... Колкото до мен самата... да, бих го направила... определено.
    долу горе е така.
    Аз съм вярваща и мисля,че само Господ има право да дава и отнема животи-все пак-кои по дяволите сме ние?!Не бива да се правим на Богове...
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Фен Аватара на Hercule
    Град
    Варна
    зависи какво ми е сторил

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Ако е аз или той, тогава бих избрал естествено себе си. Това като цяло е доста относителна ситуация и може да зависи от много прични. А и не съм вярващ, ако това е от значение.
    n00bs

Код:
    Пуснато на: Пон Мар 17, 2008 11:32 am
    Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея

Град
    Anfield Road
    Бих, но зависи от обстоятелствата.

Супер фен Аватара на someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от Doomcryer
    Код:
    Пуснато на: Пон Мар 17, 2008 11:32 am
    Е,и?Мислиш,че този въпрос се изчерпва за 2008 година?Това е една от темите,за които няма значение кога е пусната
    По темата:
    Нямам идея.Ако не си бил в такава ситуация,не може да знаеш,и да си бил,не знаеш дали утре няма пак да изпаднеш,обаче с друг развой на събитията.Предполагам,че ако става дума за избор аз или той или някой,за който ми пука или той,бих,но все си мисля,че по-скоро ще се опитам да го обезвредя по друг начин,дори и да пострадам малко,но да не го убивам.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Супер фен Аватара на someonerandom
    ^^Важно е да си има и тема за чесаане на езика и разтягане на локуми
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си