Цитирай Първоначално написано от the_hottie
Охооо тук зависи много ! аз предпочитам да ми изневери с някое хубави прилично момиче отколкото с гнусна магистралка, която и болести може да разнася.
Грешиш много, повярвай ми. Ако ти се случи ще разбереш защо. А сега ще се опитам да ти обясня, макар че предвид колко сте ограничени жените в това отношение, надали ще ме разбереш.

Какво е изневяра? Предателство спрямо връзката ви. Ако той направи чекия изневяра ли е? Не разбира се.

Ако той чука американски пай изневяра ли е? пак не. Ако чука неодушевен предмет изневяра ли е - пак не.

Еми една куха, малоумна, непозната циганка е почти неодушевен предмет. С нея няма интелектуална връзка. В същата секунда в която той се е изпразнил той забравя завинаги за нея.

Сега да погледнем какво се случва, ако изневярата е с "хубави прилично момиче" както си писала ти. Там секса вероятно няма да започнал с фразата "колко струва свирката", а ще има свалка, закачки, шегички, ухажвания... започва да се заражда тръпка, интерес. Той започва да мисли за нея, да има предизвикателство. Като се стигне до самия секс има електричество, след секса той продължава да мисли за нея....

Айде пак си помисли - коя от двете ситуации е по-вредна за връзката ви. Кое би те притеснило повече? Всъщност това с циганката дали изобщо застрашава връзката ви?

А на последния ти коментар за болестите - има много качествени презервативи, няма страшно. С циганката поне със сигурност ще ползва презерватив, докато ако беше "хубави прилично момиче" можеше да рискува без и наистина да си навлече нещо ужасно.