- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Той ми изневери с...
Абе тука половината хора не са прави или с 2 думи са просто тъпи путки и кухи пичове! тези които казвате "голяма работа че ти е изневерил нали си е признал" пожелавам ви го на всички да ви се случи и да видите колко боли независимо че признал.И какво така показва обичта си ли?Това ли е обич според вас-чаи да наеба друга па да и кажа и ОК всичко е наред?Наред ли е?Било с курва това не е ли изневяра според вас щом толллкоова я обичал?Немога да ви разбера тои/тя да изневери при положение че вече сте спали и да ти каже ми извиняваи хора къде ви е самочувствието?да не сме парцали намерени на улицата?или просто жените са курви и секи може да ги тъпче при 1 мила дума?Наистина има хора с много интересни изказвания(изцепки за мен)където немогат да се чуят и видят от страни а наи лошото е че наистина го смятате за правилно!
А що се отнася до момичето на което се е случило-мила ти или наистина много го обичаш или просто нямам обяснение защо му даваш още 1 шанс.Един мъж ако те обича много няма да ти го причини а щом е изневерил казал ти е и си простила(не че искам да кълна)но пак ще ти изневери рано или късно![]()
![]()