- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имате ли си гадже в момента ?
до скоро имах вече нямам нищо са съм решил да сваля някоя неина приятелказада и е гадно да ни гледа
![]()
![]()
![]()
nqmam![]()
![]()
дам имам си от 10 месеца (вчера ги напраихме и сам мн.щастлива)обичам си го много!![]()
.KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO
.
нямам,но и не искам да имам
emi do predi 1 chas imah ama sega nemam![]()
![]()
Sega znam zashto vsi4ki te haresvat.Imash neshto skupo,neshto sladko,neshto seksi,toest imash men!!!!!
Не и аз кат поечето нещастници съм свободна![]()
Нямам![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
az predi 1 sedmica imah.. aMa sAmichka si mi e nai dolreПървоначално написано от p{}l!tYyY
![]()
Mne,nqmam ama i taka mi e dobre![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Почти имам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
нямам![]()
Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.
nEmM....![]()
![]()
нем..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Пхаха за к'фо м ие днеска имам утре като се обърна той вече е сдал багажо![]()
![]()
само моментни увлечения (=
да...![]()
![]()
не![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
da..![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Не![]()
Иначе нямаше да съм тука...![]()
estestveno che nqmam...Ako imah shteshe da e stanalo chudo (v chudesa ne vqrvam mn mn) pyk i nqmashe da seda na kompa
![]()
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(