- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имате ли си гадже в момента ?
нямам
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
и аз нямам. някой иска ли мепредупреждавам, че имам високи критерии
![]()
Не![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
И аз съм така..Ще черпя,ако имам гаджеПървоначално написано от maharbal
![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
Може да се уреди да черпиш още тая вечерПървоначално написано от Шушулчица
Иначе по темата - и аз няам... Откакто ме зарязаха лятото се нося по течението![]()
![]()
Мне...тая вечер няма да еПървоначално написано от al_bundy316
![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
В процес на зарибяване съм![]()
Шшшт .. Не си ме виждал !!
По лошо...загубих интерес...само за ена нощ вече не ми прави кефа...Първоначално написано от KillSwitchEngage
На мен ми тряя такава дето не пие,не пуши,не изневерява,разумна е,добра и да не е цинична....просто защото съм разбрал, че си падам по момичета които са пълната ми противположностАко прилича на мен ...не върви...
Нека е double Jim Beam![]()
абе.. не ..ама за сега и не ми трябва защото осъзнах че няма такова същество каквото аз търся..![]()
Smile... Tomorrow will be worse...
Em da imam...i go obi4am adski mnogo..![]()
![]()
![]()
мне |-(![]()
DaLi me 0bi4a6?,DalI me mrazi6?,a Dali mi pukA???!!!!
е все едно описа менПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
![]()
а по темата :нямам си
Ако можеш да търпиш противоположността на това заповядай ще те пробвам..външността не е особено значима стига да не в прекалено близка с Нилските...или ОборскитеПървоначално написано от little_elf
![]()
emi imam... po4ti 3 mes ve4e![]()
хич не е близка с тез двете външносттаПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
![]()
Ами има ЛС-та бе стига да не е възрастта близа с ГрадинатаПървоначално написано от little_elf
![]()
НЕ
Da..imam ot blizo 10 mseca :P
Не и така си е екстра!
Нямам..![]()
![]()