- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имате ли си гадже в момента ?
He![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
imam si novooo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
am pishi normalno nai-dobre daje na kirilica az ne pisha na kirilica shtoto mi se e bugnal kompa ;s am ti ako pishesh na latinica pone pishi normalnoПървоначално написано от Eas7s1d3r
sry za spama
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
вечее даа![]()
Като нежен дъжд валеше твоят глас.
Като цветен сън живота бе за нас.
Като лятото горещо беше любовта
и във нощта откривахме нежността.
Няма такива екстри![]()
Имамм сии![]()
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
напиши го още 3 пъти..данеби да неса видели...аа по темата не нямам..но обичам mynichkaПървоначално написано от mynichka
love me
тцъ..![]()
Nope![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
мне![]()
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Не!
Аре бе.. аз си мисля "ето са аз ще съм единствения, който ще напише "не"... то май...
DAAAAAAAAAAAAAAAAaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Имам![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Да![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Да![]()