- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имате ли си гадже в момента ?
nqmam si...ama nzm dali i iskam![]()
Първоначално написано от Sintya
![]()
Хаха, вече не.Ich bin ledig.
![]()
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!
даааа и съм многооо щастлива....дори минах собственият си рекорд по4ти 3 месецааааа...ауу...хора сериозно мн е яко да си влюбен...оби4айте сее
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
mi...ne nqmam![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Нямам си, с приятелката ми с която ходихме от около 2 години ме остави преди около месец, беше ми адски гадно сега ми мина малко,но се чувствам самотен и имам нужда да съм с някоя.... Опаааа ударих го на изповед май е по-добре да си направя моя си тема.![]()
dam :P
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Айде пак да пиша по темата ..
Вече месец и 2 дни си имам приятелка ..![]()
![]()
![]()
![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
не
Живей си живота,защото така или иначе жив от него няма да излезеш
az kato gledam mai dosta hora ot napisalite komentari sa bez polovinka. I az ne sym s po - razli4en otgovor, toest nqmam si. Samo ne razbiram za6to e tozi vypros?![]()
Намира се![]()
![]()
Имам си от доста време![]()
А аз не разбирам защо е твоя въпрос.Тъй като гледам момчето (sorry ако сменила пола,ма на мен Алек ми бие на момче)е казало ,че пита от любопитство.(Не защитавам никой да е ясно !)Първоначално написано от Mim4etooo
mmmmmmmm nqmam ....![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
ne![]()
Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ама искам
,,когато си дете се учиш да живееш , а когато си възрастен да умреш,, - стивън кинг - бягащия човек
Който много иска много дддддрррПървоначално написано от blacksheep
The Spark