.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Обилно изпотяване

От известно време много се изпотявам под мишниците(не съм дебел) и остават огромни петна по блузите ми,ползвал съм всякакви дезедоранти и ролони ,одорекс-а действаше първите 2-3 седмици но и той не помага вече.Като съм навън дори и като времето е студено пак се потя като свиня.Някой да ми препоръча нещо което действа.

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Обръсни се под мишниците
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Бръсна се

Град
    Плевен

c

Ми при мене същия проблем, ама аз досега сам опитвал много препоръчанио работи, но май спасение няма. Иди се консултирай при лекар.
    bgroot@mail.ru
    Smile=all u Can,Want and happy with.

Голям фен
    Град
    Констанц
    по принцип при такова обилно потене е добре да се консултираш с лекар, защото може да имаш здравословен проблем . Аз лично също много се потя и една позната ми препорача след къпане да се мажа под мишниците с следната смес: "Aluminiumchlorid- Hexahydrat 20%, Ethanol 70% po 100 ml ili Isopropanol" това нещо аз си го купих забъркано в аптеката тъй че предполагам ако питаш в аптека в която бъркат разни лекарства може би ще ти го направят. Иначе с това нещо се мажа на всеки 2 дена след къпане по възможност обаче преди лягане. Само не прекалявай защото в началото много щипе. Бих казала че при мен имаше подобрение
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си