.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28

Тема: 48 - 164

Истинско чудо е как не си Анорексичка ...

Скайп: doombringer2006

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от machine_shot
    Moje i da e. Koi znae...

Град
    Pays de la Loire
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Цитирай Първоначално написано от machine_shot
    Moje i da e. Koi znae...
    Амми.. анорексичка не е... Килограмите й, според мен, са напълно в нормата. Но определено ако продължава да мисли по същия начин т.е., че е дебела, много вероятно е да стигне и до там. Развалена психика...
    Не разбрах точно на колко години е, може и да е споменала някъде, все едно... Тийнейджърка е, ясно!Та тя все още расте, по дяволите!! Омръзна ми вече от подобни параноични приумици на млади момичета... Не разбирате ли, че това, което правите, е единствено да стресирате организма си?!?
    И към авторката специално - ядяла по един път на ден... Е, и какво?? Нима мислиш, че дълго ще издържиш така?? Нима това не е удар за здравето ти?? Храненето по веднъж на ден (или по-лошото - строгото гладуване) не означава отслабване! Не и здравословно такова. А пък съвсем друго е рационалното или разделно хранене. Обаче така, гладувайки (защото не можеш да ме убедиш, че хранейки се веднъж дневно, се чувстваш пълноценна), можеш единствено проблеми да си навлечеш - гастрит, язва... Достатъчно плашещо е!! И жалко...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си