- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- бебче или не? :(
здравайте. сигурно ве4е ви е писнало от такива теми, обаче на мен отново ми закъснява и естествено си откачам. ползваме презервативи, но няколко пъти сме се натискали и без и сега.....![]()
И сега искаш да ти предложим име за бебето? поне кажи момче ли ще е или момиче?
Споко ще ти дойде![]()
Естествено че ще дойде. След 8-9 месеца го очаквай
е много сте гаднивиж няма смисъл да питаш нас ...
купуваш теста и това е
успех
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Са за кво я караш да харчи излишни пари? Знаеш ли после колко ще и трябват за памперси, а!!!Първоначално написано от pinki
Какво точно означава "натискахме се и без"????
Правили ли сте секс без презарватив или не???
I MaY Be AwAy BuT I'm SuRe...EvEn WhEn We ArE FaR ApArT... DiSTaNcE CaN NeVeR ChAnGe ThE LOVE I HaVe FoR YoU in My HeArT... Thinking ot you...
...p0d natiskane..razbirame s drehi..a prez drehi..06te ne s1m 4yla da se prai bebe....am vij sex-a e dr ne6y...t0gafa rab0tata e po-seri0znaПървоначално написано от cba
ami bez kato sme bili samo glawi4kata, uj sum 4uwala 4e nqma mn golqma veroqtnost ama...
Най - добре си купи един тест няма за какво да се мъчиш дали ще ти дойде или си бременна![]()
mi 4istito !!
кръсти го Анатолий,Аспарух или Крум моля те
The Spark
+1Първоначално написано от pinki
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
Напълно съм съгласна . Може да е станал гаф само ако малкото на брой сперматозоиди от предеякулационната течност не са плувци олимпийски шампиони ...Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
Първоначално написано от sweet_angel666
ima golqma razlika m/u tova ne6to da e nevuzmojno i tova da nqma golqma veroqtnostdano ne si bremenna no ... dori i ako si ... nali znae6 4e ima6 izbor dali da go zadurji6 ili ne?!
Chuvala sam samo za edna edinstvena jena,koqto e zabramenelq bez nishto da pravi,samnqvam se t da si vtorata.