- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да те зарежат с есемес
И след месец и нещо(вчера) просто ме заряза с един есемес. Единственото обяснение ,което е дал е на един приятел е, че не можел цитирам: "да пипа женски". А днес демонстративно пред мене "пипа" всички момичета от моя клас и позволи на една да му седи в скута. И седна с трите ми най-големи врагове(момичета) и само се кикотеха. (Той е от моя клас.)
На някой случвало ли му се е?
Как да си го обясня това поведение?
И от днес едно ще ми е в главата- КРАЙ НА ВРЪЗКИТЕ СЪС СЪУЧЕНИЦИ!!!
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
Голям страхливец! Най-тъпия начин е да скъсаш с някой е със СМС! Това означава че няма смелост да те погледне в очите и лично да ти каже! Забравяй го тоя... толкова детски се държи че чак не си заслужава да го гледаш! Тегли му една голяма майна! Нарочно го прави да те дразни.. не го позволявай, не му обръщай внимание! Не те е заслужавал...
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
p0ne si si vzela p0yka...gledai da si 0pravite 0tn06eniqta...NE da trЪgnete 0tn0v0[g0o0o0o0lqma gre6ka 6te e ] a da zagЪrbite tfa 4e ste bili,i da ste kakt0 ste bili predi tfa [a we s 1 duma - NE priqteli,ak0 vi e trydn0,ama p0ne p0nasq6ti se...]..izglejda[ili po-t04n0 iz4ita se] 4e e d0sta licemeren...kakt0 vs dr sЪy4enici,de...
Да тръгшен със съученик/чка - Най-голямата грешка.![]()
Ами така е някой хора тотално са се сдухали и ползват телефона си за да отрежат някой... хах Мега тъпо ама какво да се прави има и такива индивиди.
Хич да не ти пука, прави се на абсолютна непокистка и въобще не си го слагай!Щом е такъв "мъж" да ти го беше казал в очите...Карай си живота и го оставяй тоя да се занимава с враговете ти...то така е най - лесно бил си с някой/я разделяте се и после тръгва да говори небивали работи...Слабашка история.
Успех и много позитивни емоции!![]()
OMG!Много тъп начин за одрязване!Тъп страхливец!Пък и си личи ,че сте малки!Извинявам се ...."мойте най-големи врагове"! LOL Не го мисли![]()
--------------------------------------------------------
Не може да пипа женски? Ми значи е гей и нямаш работа с него!
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Егати страхливеца... смотлъо. Заеби го, не те заслужава.
Тези момичета ми съсипаха живота! Веднъж получих такива яки болки в гърдите заради едната, че още помня. А такива работи говорят за мене, че няма на къде.Първоначално написано от BlueFace
Мисля, че е нормално да ги определям като врагове. И навярно всички момичета тук си имат проблеми с този тип момичета. Аз не им обръщам внимание и вече от много време се бях абстрахирала, но в този момент, когато я видях едната да го прегръща и да седи в скута му, нещо което само аз правех! много ме заболя.
+1Първоначално написано от evelinka1122
+1Първоначално написано от NightGuardian
Edinstvenoto neshto koeto moga da ti kaja che shtom te e skusal s sms znachi e pulen neshtasnik i strahlivec....ne mu obrushtai vnimanie...jivei si jivota...gledai samo napred....a nego go ostavi v minaloto....
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
На колко си?Първоначално написано от Rebellion_Angel
П.П. Наистина има и такива момичета ама не разбрах как ти е съсипала живота?
xax moq puk v4era me skusa ama mi go kaza po telatva majete sa ne6to mn prosto ne6to
i az taka ve4e..ot daskloto niki gadjeta
gore glavata macka...vs 6te mine...na puk puk na nego ti se zadqvai s dr mom4eta ot daskalloto...az sega se zadqvam s edin fr na moq biv6iq a toi mn me revnyva6e ot nego
taka4e davai i da ne ti puka :P
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
Теглиш му една майна и не се занимаваш повече с него - явно не си заслужава!![]()
![]()
http://www.jivotno.com/DoPu - пуснете по едно гласче
Мани го тоя кретеноид...Остави го,той не те заслужава!Пък и като гледам не сте били много време гаджета,за да съжаляваш толкова много...Обяснението е,че повечето момчета са тъпи,безмозъчни твари,които гледат само как да бъдат добре и на кеф!...Аз ако бях на твое място...когато ме зареже с есемес,ще му кажа"Бе я си еби майката!"...и повече няма да ме интересува.Покажи му,че той не те интересува и че си била с него,само за развлечение...Нека го е яд!Ииии...забрави го,намери си друг
![]()
Хах...мен 2 пъти са ме късали по скайпа ...Говеда![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...Но на мен не ми пука и им го върнах ама 100 пъти по-гадно....
![]()
ti si mnogo gadna (ne se obijdai) ama napravu si mu slagash sol v ranata na chovek ako e imal neshto kam teb bez znachenie che toi te e skasalПървоначално написано от sweet4esf
ЪЪъъъ..Смятам че това момче просто сее подиграло с теб..Няма смисъл да се ядосваш..Има ги такива тъпаци колкото щеш Споко Ше намериш друг Не е първия нито последния~!![]()
Вербална агресия. Всеки ден. Нямам хубави спомени от последните ми години в училище. Ходиха ме при директора заради едната, а аз нищо не бях правила. То в последствие всичко се разясни щото се намеси майка ми. В същност не исках да прозвуча така, сякаш съм се отчаяла от живота, се едно се е случило нещо непоправимо. Обратното е, вървя с пълен напред. Ама просто някой хора притежават качеството да ти правят живота ад. Не обичам да се оплаквам и мисля, че достатъчно мрънках за днеска, а? Не е дошъл края на света нали? Айде, вече се стягам.Първоначално написано от BlueFace
ПП На 14 съм.
Не е първия нито последния~![/i][/quote]
e s te toq alak jenite she preebat celiq svqt![]()
![]()
+1 sweet4esf не е правилно така,въпреки че явно няма да му пука щом той те е одрязал!!!Първоначално написано от tan0
Добро утро и на тебПървоначално написано от Rebellion_Angel
The Spark
Споко, ако си 7 клас, ще кандидатстваш, ще смениш даскалото и на онези ще им ебеш майката.Първоначално написано от Rebellion_Angel
Майната им! Бъди силна!
![]()
Явно него не са го късали със смс и затова не знае колко е гадно...
Обаче ти се прави, че не ти пука.Ще видиш как ще престанат да го правят, защото той може би иска да те накара да ревнуваш нарочно.Бъди абсолютна непукистка - така за теб ще е по-добре, а и такъв не ти трябва.
e s te toq alak jenite she preebat celiq svqtПървоначално написано от tan0
![]()
[/quote]
е не е ли вярно?
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!