- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да те зарежат с есемес
toq e glupak...![]()
Much money - love story..... No money - I`m sorry ..
тоя е невероятен кретен...има ги всякакви...100% не му дреме за момичетата които сваля демонстративно пред теб,просто се опитва да се прави на "велиото копеле"и иска да те нарянява,тоя въобще не си заслужава да се ядосваш заради него,жалък е просто...Пак казвам пълно е с такива за жалост!
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Малък е. Не очаквай от 14 годишно момче да се държи като 17,18.
Животът е адът описан в Библията!
Малък е. Не очаквай от 14 годишно момче да се държи като 17,18.
Животът е адът описан в Библията!
Значи ... това за зарязването с SMS или по Skype , eMail и т.н. ..Първоначално написано от Rebellion_Angel
Това е супер тъпо .. Аз за такова нещо бих един съученик , защото след 6 месеца ходене с едно момиче , той й прати e-mail , че късат .. егати тъпака , честно ви казвам ... за мен тва е тъпо ..
a btw , те не тръгнаха чрез SMS или Email , че да късат така ... тва е мойта логика.
Другото което е - обяснението за поведението - няма кураж , няма смелост да се изправи пред теб.
Това за връзките със съученици - аз съм напълно съгласен .. просто ми е пределно ясно ,че ... дори и да ти говорят , че всичко ще бъде същото независимо от това какво ще стане .. не всички от класа мислят така .. сещаш се предполагам .. и така ..
Мойто мнение.
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Пф, егати слабохарактерния объркан и хормонясал тъпак.
Иначе тва със Смс-а е голяма глупост... и мен са ме късали така, ама то и толкова ми пукаше за момчето, че...
Но ако сте имали истински отношения да не може да се престраши да ти го каже в очите... говори лошо само за него. Не че не знам колко е трудно да късаш някой очи в очи, но все пак ти трябват 5 грама смелост и уважение. То е ясно, че все би предпочел най - лесният вариант за него, ама... не е хубаво да става така.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Вдигам две ръце и аз,той е един нещастник.Остави го,явно се е подигравал с теб.Първоначално написано от _BuNnY_
![]()
![]()
![]()
Супер гадно е...не ми се е случвало,но е тъпо щот дори не може да поговорите като бели хора..
Истината е,че го е страх да говорите,защото трябва да си признае,че те е лъгал...Абе кофти е...![]()
това е най-тъпия нацен да те зарежат, а явно и момчето е такова и да се прави че не те познава и да се занася с други![]()
Явно се прави на мн уборотен...я го зарежи и не го мисли![]()
Tapo e da te zarejat(i da zareje6 s sms)i tova s sau4eni4kite go pravi naro4no da te drazni
оо да...даже незнам как сте се справяли...докато сте в час, какво си пращате целувки?Немога да си го представя а това за СМС е ужасНоПървоначално написано от NightGuardian
прави му гаднО за да осъзнае какво е загубил!!!
ДАААА!!! ТЪПИ КОПЕЛЕТА са тези които те зарежат с SMS пфф![]()
Аз съм една нормална ненормалница, с амбиции да стане побъркана! Кой в моя свят определя кое е вярно и кое не?
na mnenieto na NightGuardian sam![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
imam edna priqtelka.. istoriqta e slednata.. po princip vsi4ki ot nashiq vipusk si trugvat sled 6 4as samo 4e tq e na sip i ostava za 7mi .. ta v sipa i zvuni tela gospojata ne q 4uva a tq vdiga "alo" .. "alo zdrasti.. ko praish be" "emi ni6to na SIP sum .. " "aaa ok ok iskah samo da ti kaja 4e iskam da skusame" ..e tui e nai tupoto
![]()
.. tai 4e ima i po zle ot teb
a 4e go e napravil s sms naistina kofti rabota
![]()
Хъ кюлияя!
Абе то да ти кажа,какво да очакваш от 14 годишно пишлеменце,което още незнае как да си избърше гъзо!
цитирам: "не може да пипа женски".
abe toq pich da ne e reshil da stava pedal
Най голямата селания ( нищо против хората от село). Да нямаш смеслоста да го кажеш в очите на човека който е бил до тебе
Който иска можем да си попишеме
drazni go i ti s negovite vragove i da ne ti puka :P
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Абе и аз съм на 14,ама такава простотия... о.О
Tova da ti e obeca na uhoto,poveche ne se zanimavai sas sauchenici.
Ne mi se e sluchvalo , no mislq , che tui momche e alqvo ! Ne moje tui bezotgovorno da postupva ! Aki takova !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ama nedei da mu otmushtavash , zashtoto nai-mnogo da si napravish losho vpechatlenie !
![]()
Kum avtorkata :Imash li dupki na ushite ?Първоначално написано от hooliganka89
![]()
Първоначално написано от dark_sw
![]()
Имам!
И няма да му отмъщавам. Щом до сега не тръгнах да му отмъщавам с другите момчета, няма да го направя и за в бъдеще.
Но поне да беше говорил с мене или поне някакво обяснение да ми беше дал, ама той нищо.
Търся вината в себе си, но не я откривам.
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥