.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59
    Tova momche e golqm straxlivec..da te zareje sas SMS-adski glupavo!Ne ti trqbva takava mijiturka do tebe,nameri si edno silno svqstno momche koeto shte ima smelostta da kazva vsichko v ochite :P ...Aaaaa da i TI VINA NQMASH che toi e straxliooo!!! :P

Цитирай Първоначално написано от Rebellion_Angel
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Tova da ti e obeca na uhoto,poveche ne se zanimavai sas sauchenici.
    Kum avtorkata :Imash li dupki na ushite ?
    Имам! И няма да му отмъщавам. Щом до сега не тръгнах да му отмъщавам с другите момчета, няма да го направя и за в бъдеще. Но поне да беше говорил с мене или поне някакво обяснение да ми беше дал, ама той нищо. Търся вината в себе си, но не я откривам.
    Не търси вината в себе си!! Тя НЕ е в теб!
    Остави го да си се размотава с курвенцата и да се оправя!
    Никакво внимание не трябва да му обръщаш.
    Смешник...

Това е най-глупавото нещо което може някой човек да направи. Трябва да си пълен идиот за да зарежеш някой с СМС... Това с СМС-а го правят само страхливци които ги е страх от последствията... ИДИОТИ !!!

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Еми какво друго да ти кажа освен че това момче е постъпило много лапешки . Не трябва да те е яд че вече не си с него... не си заслужава
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Да скъсаш с някой чрез SMSе най-тъпия начин който може да съществува! Абе с две думи той е страхливец!Сега ще Ви е супер гадно Аз ще ти кажа да не му обръщаш внимание иска само да те нарани

Вече влизам в нормален ритъм. За пръв път от много време насам съм доволна от себе си. Нали знаете всяко зло за добро. Още от самото начало знаех, че ще се разделяме, защото ще кандидатствам и реално погледнато всичко беше просто игра. Той е глупак. А дори, когато го поглеждам в училище извърта поглед. Страхливец! Как успях да се хвана с най-големия кретен? Заразя ме- аз тази дето всичко давах за него, за да е играчка на три момичета, които първо- имат си гаджета, второ- искат само да ме наранят и трето изобщо не им пука за него.
    "Сбогом дано си щастлив, утре далече от мен..."

Но най-важното от цялата случка е, че за пръв път допуснах грешка в любовта и сама си взимам поуките от нея.
    А те са:

1. Връзка със съученици- ЗА НИЩО НА СВЕТА!

2. Не бъди прекалено настоятелна и не угаждай на всекиго.
    3. И малките знаци могат да ти покажат истината.
    4. Приятелството и гаджетата са сложно нещо, наистина. Обаче на 14 СЪМ НАИСТИНА МАЛКА ЗА ДА СЕ ВПРЯГАМ!

Айде, вече прав му път.
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Цитирай Първоначално написано от Rebellion_Angel
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Tova da ti e obeca na uhoto,poveche ne se zanimavai sas sauchenici.
    Kum avtorkata :Imash li dupki na ushite ?
    Имам! И няма да му отмъщавам. Щом до сега не тръгнах да му отмъщавам с другите момчета, няма да го направя и за в бъдеще. Но поне да беше говорил с мене или поне някакво обяснение да ми беше дал, ама той нищо. Търся вината в себе си, но не я откривам.
    nikva vina nqma tarsi6 v sebe si ti sas sigurnost si bila strahotna i na taq misal me naqva 4e trqbva da bade6 po tvarda s nego sviii mu perkite kak moje da sa otnasq taka.strahlivec,izrod,

PEDAL tova e toi
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

am nZ ama za men tfa e super typo... aZ otdavna sym razbrala 4e mom4etata na moqta vyzrast sa mnogo nedorasli i prostoo....ne stava...nZ toi za men e golqm glupak i po to4no edno nedoraslo dete... aamm prosto ne se zanimavay pove4e i ne si go slagai

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Шут-а в г*за и следващия ...
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си