- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не ми стана
Zdraveite imam golqm problem pri sexaZna4i Na skoro se upitahme da pravim sex s priqtelkata mi no ne se polu4i prosto ne mi stana
Az sam mnogo zle i ne znam ko da pravq... Prosto Lubovnata igra be6e okolo 2 4asa (tq e devstvena i se postarah da i e dobre) i az na dosta pati se .... v ga6tite 6tot ne znam prosto mn me vazbujda... Kato doide momenta ni6to ne stana
Kakvo da napravq 4e ve4e me e strah da go pravq pak s neq (ne 4e sme go pravili to tova edva li se smqta...) I az prosto ne znam kajete.... Sa6tiq problem go imam i kato se natiskame s neq navan. Da kajem sednem na nqkoq peika poceluvame se malko i az opa sam se iztarval ve4e dosta pati :@ Kakvo da napravq za6toto golqqm problem mi e... A i da kaja i na men mi e na 3 pat prosto pravil sam go 2 pati po kypon4eta mnogo piqn i kaji re4i pomnq samo na 4asti
Sa6to taka az nai nakraq tam nahluzih edin kaput tq go nadarvi malko ama... i re6ih da i deistvam s nadejda toi da se sabudi ama toi pak svar6i dokato go probvam vednaj da go... Ne znam kajete v men li e problema 6tot prosto 6te se pukna
Edit: az sam na 15 i tq... Pravihme go f tqh ne mi be6e pritesneno no...
Davaite Mneniq
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3