- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първата ви любов , споделена или не ? Забравена ли е тя ?
Съжалявам ако има такава тема.Мисля ,че от заглавието се разбира смисъла на темата !
Започвам аз ! Моята първа любов беше несподелена и е забравенА !![]()
несподелена.
We fear no one and the law cannot do anything to stop us.
Наскоро срещнаш първата си любов мисля,че и тя споделя чувствата ми!В момента съм в процес на действие! :P
--------------------------------------------------------
Несподелена и отдавна забравена![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
+1Първоначално написано от tuzaro
Хъъъ и моята е несподелена и ооотдавнаа забравена![]()
Несподелена и още я помня!!![]()
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Споделена, забравена, но понякога си мисля за нея(рядко)![]()
![]()
The Spark
Хм...краткаи хубава,но вече почти забравена! :P
Споделена беше май. (: То т'ва няк'ви отдааавна лапешки истории. Откъм чувства е 'забравена', но ясно си спомням кой беше.Аз така за всичките ми 'любови' общо взето.
![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Първоначално написано от tuzaro
+1 +![]()
![]()
...
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
първата любов..4ти клас..какво да кажа....лапешка му работа..лапешка,но споделена
![]()
Спомням си я-несподелена и болезнена(момчето си падаше по най-добрата ми тогава приятелка).Ама вече съм го преодоляла,то беше толкова отдавна.
Ни съм са влюбвал.... иначе още помня как се запознах пиян като кирка с първото си гадже в автобуса.
Ами, първата ми любов...все още съм с него.Определено не съм го забравила, много съм щастлива.
Споделена.После хиляди разправии,2 години се мъкнахме.А дали е забравена.. в какъв смисъл?Не мисля че такова нещо би могло да се забрави,той не е част от живота ми,не си говорим и не излизаме,но по стечения на обстоятелствата се засичаме..протсто няма как да стане "забравена"
Първата любов? СПОДЕЛЕНА ! Забравена? ДА, но много трудно! Забравена в смисъл вече не изпитвам нищо към него, сега сме си добри приятели...
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Несподелена,но сега не съжалявам много много,май...То беше една точно детска история и сега като се сетя ми става смешно ...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Първото ми влюбване беше в 6-ти клас...в едно момче от училище...ясно беше,че нищо не се получи...бях малка тогаваАболютно-забравено!
Иначе първият човек,който обичах беше първото ми гадже...много време загубих по него...почти 4 години,но вече е забравен![]()
Сега,обаче,когато го забравих,той се сети за мен,и постоянно ми звъни и ми реве,че ме обича и други глупости,а минаха повече от 2 години от както всичко свършиНе го искам,имам си друг,който обичкам
![]()
споделена и си мисля за нея понякога![]()