.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 102

Град
    Rousse
    spodelena e ... moje ponqkoga da e boleznena, no 6te q zapomnq .... btw, daje sme si o6te zaedno

Purvata liubov...spodelena be6e...za 6tastie az nespodelena liubov ne sum imala!Purvata istinska,ne porednata avantiura,za tva govorim nali

Nespodelena i mai che zabravena-vse oshte kato go vidq i si pripomnqm xubavte migove zaedno zashtoto si bqxme mnogo dobri priqteli,no moito priqtelstvo prerastna v neshto poveche,a za negovoto nz-makar che imashe takiva izgledi,no i dvamata ne napravixme 1-ta krachka :P

Беше споделена, НО (ах, как го мразя това ''но'') се разделихме по нейно желание и все още си мисля за нея доста честичко, нищо, че беше отдавна...

Първата ми истинска любов завърши много трагично... Тя ме промени изцяло сега изпитвам само омраза и нищо друго. Ето ще ви разкажа как точно стана всичко...

Бях на един купон в една приятелка и там имаше едно много яко момиче. Помислих си, че наистина се влюбихме, но май направих голяма грешка... Ходихме заедно 1 месец и точно когато нявършвахме 1 месец тя ме скъса и ми каза "Ами не знам ама мисля че не се получава и трябва да спрем дотука". Две седмици след това се оказа, че тя ме е зарязала заради най-добрия ми приятел обаче не искаше да ми го каже като ме скъса а изчака да го разбера от някой друг... Според вас на това какво му се вика?

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    несподелена но сега знам,че не бихме могли да бъдем заедно...някой път се сещам за него и колко влюбена бях едно време Кофтито е,че съдбата ни събра по-близо един до друг и затова като го видя понякога ми става тъпо,че съм страдала за него и си натяквам,че не можем да сме заедно....ето затова не мога да кажа дали е напълно забравена
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

юа съжаление май не беше споделена.. но в край на сметка той се оказа пълен мръхлйо...

а да забравих че беше и забранена щото той си имаше уж приятелка която е 3 гдоини по голяма от него но тя живееше в бургас студентка пак той(няма да споменавам градове) но да кажим на 200 км от него и се виждаха на 2 седмици веднъж но ходеха...

Не съм я срещнала още...
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Повече от фен Аватара на mihichkaaa
    еми първата ми любов не беше споделена ама беше мн дълга 4 годинки...момчето ми беше яко фр страхотен човек ако ти е фр ама за гадже не ставаше иначе е забравена отдавна любовта

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    pyrvata beshe spodelena..vse oshte e...poveche ot drugata strana de.Sluchiha se prekaleno mnogo neshta i sega se opitvam da q zabravq s nova liubov...Ama inache si imashe super qki momenti.Kato cqlo nai-nevinnata,nai-sladkata,nai-boleznenata i nezabravima!
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Супер фен
    Първата ми любов беше споделена и до ден днешен НЕзабравена.

Am moqta pyrva luboF be6e v 5ti klas i sega sym 7mi i ve4e ne sme v edin grad no toi prodyljava da si ostava moita golqma lubov

Цитирай Първоначално написано от A_JoLiE
    Несподелена и още я помня!!
    The Only Thing I Ever Really Loved Was Hate !

zasega nespodelena,no ne i zabravena

Град
    там където мечтите стават реалност

Re: Първата ви любов , споделена или не ? Забравена ли е тя

Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    Съжалявам ако има такава тема.Мисля ,че от заглавието се разбира смисъла на темата !

Започвам аз ! Моята първа любов беше несподелена и е забравенА !
    1-вата,2-рата несподелени,после все късам или изобщо не тръгваме
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Споделена беше..забравена може да се каже,макар че понякога се сещам за него и ми става гадно

Spodelena i zabravena !

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    .. първата Любов ..
    А любов мисля , че е като е споделена .... в смисъл , когато всичко е ясно .. всичко се знае .. де да знам и аз какво казвам , но мога да кажа , че ..

Точно в момента , това е първата ми любов , защото се надявам да е споделена .. ии .. това , няма да се забрави .. нали е първа , много неща са ми за първи път , и ... не може да се забрави ..
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

или още по точно сама се прецаках при мен по скоро несподелена
    Мисли за мига...живей на ръба...Не позволявай страха от грешките да ти попречи!!!

spodelena i ne s1m q zabravila .....

Може да се каже,че беше споделена.
    Но не знам дали съм я забравила...
    offline forever!

Град
    В АдА
    И трите пъти в които съм била влюбена все е било несподелено. С втория замалко да стане нещо но той ужасно гадно ме прецака и го прави още-само ме обижда,унижава,даже и ме удря и бута и затова вече аз невярвам в любовта

За жалост беше несподелена никога не съм имала смелостта да му кажа чуствата си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си