.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 102
    Споделена .. и незабравена

moqta parva lubov be6e nespodelena

несподелена и никога няма да я забравя ....,много е гадно да ти разбият сърцето първата любов ръжда не хваща ... и все пак не ми пука първа,но не и последна :P
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Първата ми любов (ако може да се нарече такава), беше в 7ми клас. Споделена беше, ама бързо премина Спряхме да се обичаме след 2рия месец

Моята първа истинска любов тече в момента и напълно осъзнавам какво се случва....И определено е споделена....Много се радвам , че всичко е толкова приказно и определено това преживяване ще остане за дълго в съзнанието ми

Guest
    споделена, изживяна, умъртвена и погребана.

споделена..дълга..незабраве на (в процес на забравяне )
    ..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]

Първата ми любов беше най-истинското и най-искреното нещо което съм изпитвала. Чувствата може би са били споделени, но не сме били заедно. Детството ми премина с въпросния трепет и винаги ще се връщам назад и ще си спомням за тогавашните години Дали е забравена не мога да кажа. Някъде дълбоко в мен още живее част от тогавашните чувства, но от тогава мина достатъчно време за да кажа, че болката и мъката по него са отминали. Понякога само меланхолията ми напомня за преди, но това е в много редки случаи
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Цитирай Първоначално написано от A_JoLiE
    Несподелена и още я помня!!
    +1

Purvata mi lubov be6e 100 % spodelena!Hodih s mom4eto edna godina...dali go zabravih? Emi ne fr sme si i ne mi e gadno 6te sme skusali!

Фен
    Град
    У насСсСсСс
    Ами сложно е-донякъде споделена,а от друга страна-несподелена.Отначало той беше влюбен в мен,аз не чак толкова.Тръгнахме след известно време и аз го обикнах много.Той пък взе че ме заряза.И така около година се събирахме и разделяхме.Нищо не се получи накрая..

Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...

Според мен ( надявам се и според него) е споделена и още не е забравена ,макар че сме скъсали все още го опибчам повече от всичко и се моля на бог да се оправим...

И споделена и не споделена... До скоро още страдах !
    Хахаха

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Несподелена .. незабравена ..
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Град
    Маями
    Споделена и незабравена.
    Цитирай Първоначално написано от Jus7__Me
    Първата ми любов беше най-истинското и най-искреното нещо което съм изпитвала. Чувствата може би са били споделени, но не сме били заедно. Детството ми премина с въпросния трепет и винаги ще се връщам назад и ще си спомням за тогавашните години Дали е забравена не мога да кажа. Някъде дълбоко в мен още живее част от тогавашните чувства, но от тогава мина достатъчно време за да кажа, че болката и мъката по него са отминали. Понякога само меланхолията ми напомня за преди, но това е в много редки случаи
    Написано с много чувство

spodelena i zabravena ve4e
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Несподелена и уви забравена ... но до ден днешен с мацката много се уважаваме .. и се виждаме от време на време
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Като малка съм харесвала много момченца ,но не смятам,че те са били първата ми любов.Първата си истинска любов срещнах преди 4 години,несподелена беше и все още е,и мисля,че никога няма да я забравя.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

споделена и почти забравена
    Gledame na kraq na vrazkite si kato na ne6ty neizbejno.A pri vsqka edna razdqla ne gubim prosto liubim 4ovek ,a gubim i 4ast ot sebe si,4astica,koqto nqma kak da varnem!{}

pri men be6e nespodelena (govorq za 1-vata smislena, a ne taq det bila v detskata gradina ... ) ... no starata lюbov rъjda ne xva6ta ...

Град
    Terra incognita!
    Споделена и незабравена!А и защо прекрасните неща трябва да се забравят?!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Не съвсем несподелена и не съвсем забравена
    Bring me to life...

xaxa za 1vata ne pomnq ama za nai-golqmata-mai be6e spodelena ama vsi4ko hubavo svyr6va burzo....ta mai be6e spodelena...do nqkude

Цитирай Първоначално написано от life_in_loud
    Споделена и незабравена.
    Цитирай Първоначално написано от Jus7__Me
    Написано с много чувство
    Еми.. да Просто много дълго време продължи и .. както казах колкото и рядко да е понякога поглеждам назад...
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Цитирай Първоначално написано от Evanescencefan
    Не съвсем несподелена и не съвсем забравена
    +1
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си