.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 102 от общо 102
    Mislq che beshe podshti spodelena i otdavna zabravena
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

eми думите не стигат за да опиша а и кой ли от вас тука в някъф форум ще ме разбере с няколко думи мога да кажа иначе мога да пиша за нас безкрай...за цялата история...
    при мен първата любов беше споделена напълно и 2мата чуствахме едно и също и може би това я направи толкова силна... може би трябваше да е несподелена за да мога да имам шанс поне малък да я забравя
    2 години и повече вече минават,събирали сме се 4 пъти,карали сме се,разделяли сме се,само сме се забивали и сега се водим най-добрите приятели,но и 2мата некрием че въпреки че сме имали работа съответно с много момичета и тя с много момчета след нея\мене най-силните чуства са били наще... и това
    е аз лично не съм я забравил и няма да мога никога въпреки че се правя че е така и също я мисля за най-добра приятелка но.... за нея сега нз явно вече е несподелена и изчерпана любовта но като гледам сме в еднакфо положение отново а и както се казва 6том сме признали след толкова време чев чуствата ни са били най силните и истински какфото и да е сега,все пак казват ЧЕ СТАРАТА ЛЮБОВ НИКОГА НЕ СВЪРШВА така че ще видим

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си